הצעה!

הצעה!

אני חושבת שכדאי שבהופעות משותפות התשלום על המקום יהיה חצי חצי! ואז יהיה הרבה יותר קל לקבוע הופעות, פשוט 50% 50% ובלי חשבונות מיותרים! לדעתי יהיה הרבה יותר קל לכולם ככה ויסכימו יותר בקלות בלי להתווכח על אחוזים וכאלה... תגידו לי מה דעתכם!!

מישהו?

מפתח של חביתוש אני יודעת שאתה פה..!

זה חתיכת רעיון גרוע!!!!!!

מה נראה לכם?! הרי זה שקובע את ההופעה משלם על המקום!!!!! חייבים שיהיה ש=ה צריך לעשות שיהיה יותר אחוזים לקובע!

למה?

למה מי שקובע צריך לשלם את המקום?? ככה אף אחד לא ירצה להזמין ורק שיזמינו אותו! שני המופיעים צריכים להיות שווי ערך!(איזה משפט פלצני
) בדרך כלל אנשים מציעים בספר מבקרים או בפורום וכו שמחליטים שהם רוצים להופיע בייחד! למה שאחד ירוויח יותר מהשני? זה לא פייר! בדרך כלל גם זה יוצא מקרי מי מזמין!

חחחחחחחח אתם לא רציניים נכון?!?!

ומה עם זה שמשלם על המקום? בשביל שהרווחים יהיו שווים בהכל, צריך לעשות קצת חישובים של מחירי כרטיסים ויח"צ (שאגב שניהם משלמים מחיר מלא) וגם להחליט מה עדיף להרוויח טיפה כסף ולהרוויח בערך 30,000 מעריצים או להפסיד כסף ולהרוויח עד 60000 מעריצים בהופעה אחת(!) בגלל זה בהצעות שלי להופעות משותפות אין לי בעיה להיות זה שמשלם או להיפך...הכל מחושב שווה. sidefields מוזמנים.

אבל אפשר לחסוך את החישובים!

לא כולם גאונים כמוך..
זה מסוג החישובים שאין לי כח להסתכל עליהם אפילו... ואני לא בת 5.. אני בת 13 וחצי!

האמת שיש הרבה דרכים להרוויח כאן

ואת יכולה להסתכל ב"נוסח טיוטה" שכתבתי כאן בפורום ושמופיע גם אצלי בלהקה 11126 מה זה חשבון לכיתה ג', אז מה אם אנחנו בחופש, זה כיף לחשב קצת בשביל להצליח במשחק.

זה ממש לא כיף

לחשב ! לא בחופש ולא לא בחופש!! בתור מתעבת מטמתיקה שמכירה הרבה כמוני אני יודעת שזה יעזור להרבה!

אז מה אני אגיד..?

שנהרס לי החופש החל מיום ראשון הקרוב כי מתחיל לי קורס פסיכומטרי..?? =[

אני חושבת שזה טוב שאפשר לבחור

כמה אחוזים כל אחד יקבל.. זה הופך את זה ליותר מעניין אבל אלי שעלות המקום תהיה חצי חצי

RoieL

New member
../images/Emo128.gif

ככה הבנאדם יחליט שמגיע לו 50% מהרווחים, גם אם יש לי 2,000 מעריצים ולשני יש 999,999.

ה ב ו ב ה

New member
אני מוסיפה להצעה עוד הצעה:

להוסיף את האפשרות לשנות שעה ולא לבטל ולקבוע מחדש...

גם ההצעה שלך נחמדה..../images/Emo222.gif

אבל מיותרת. לשנות את השעה ולבטל ולהחזיר זה בדיוק עניין של 10 שניות, שניהם.

אני גם בעד../images/Emo13.gif

רשמתי את זה גם איפשהו..כי לבטל ולהזיז זה מסובך, כי לא תמיד נמצאים על המחשב באותו זמן

למעלה