הצעה

DallyLama

New member
הצעה

למי שזוכר את ימיו הטובים של webrpg היה באתר סקר שבועי מאד משעשע כגון top 20 ways to know that dm is out to get u. top 10 reasons to leave that 1000 lb diamond on the altar. למי שלא מכיר אז זה הולך ככה. כל שבוע נעלה הצעה כזאת לשרשור שבו יעלו אנשים את הרעיונות שלהם אמיתיים או לא. העיקר שיהיה משעשע. אז אני אתחיל את השרשור השבועי הראשון. דרכים לדעת שאתם משחקים בשיטה הלא נכונה.

DallyLama

New member
אני אתחיל

אתם משחקים מו"ד וכל פעם שהשה"ם נכנס אתם קמים ואומרים all hail the great dm

DallyLama

New member
והנה עוד אחד

כל פעם שאתם מתקרבים לדלת נעולה. הגנב של החבורה מנסה לחבר קבל מוזר לחור של המנועל בטענה שהוא יוכל לפרוץ למערכת ולנטרל את המצלמות מהצד השני.

Painkiller1989

New member
1

השחקן קופץ מעבר לצוק מאוד גבוה ובטו שכשהוא ינחת הוא יחיה, בסופו של דבר השהם מודיע לו שהדמות שלו התרסקה לחתיכות על האדמה למטה

panters

New member
אני לא יודע אם זה רציני או לא

אני אתייחס אל זה ברצינות הדרך הכי פשוטה... אתם לא נהנים :)

אלרוס

New member
אבל זה לאו דווקא

קשור לשיטה, זה יכול להיות קשור למנחה, לשחקנים, לבית שבו אתם נמצאים, או סתם כי אתם במצב רוח דיכאוני.

ננסק

New member
מס' 4:

"דרקון? סבבה, אני שולף את החרב ומתכונן. איזה צבע אמרת שהוא?" "לא צבע - אמרתי 'Greater Elemental', אורי."

DallyLama

New member
מס 5

u keep trying to charge ur longsword with energy crystals. החלטתי לתרום עוד אחד כי אני רואה שהדבר צריך תאוצה

Nihau

New member
דרכים לדעת שהשיטה לא נכונה

גלגל התקפה! 3ק6! ... חיפוש מהיר בקופסת הקוביות... ארר... 1ק20 -2 מספיק טוב?

7

מהקומיקס הקטן של "קריאתו של קת'ולהו הוא המשחק היחיד בו:" א) האוצר היחיד בהרפתקה הוא ספר מעופש שמוציא את הדמות שלך מהמשחק רק בגלל שהסתכלה בתמונות. ב) הדמות שלך תעדיף להשליך את עצמה על רימון חי ולא לנסות את חפץ הקסם החדש שהחבורה מצאה.

DallyLama

New member
אפשר להוסיף

רק אזכרת המילים כפר מבודד גורמת לדמויות להשתין במכנסים

Serpent Axis

New member
אני אהבתי יותר את

(מאותו הקומיקס) א) החבורה שולחת קדימה סייר וממתינה לסימן שנקבע מראש - צעקה... (בתמונה הם דוחפים קדימה אחד שדי מנסה להתנגד לרעיון עם מבט די מבועת על הפרצוף) ב) כשהצעקה נשמעת הם מחליטים שזה חייב להיות הכיוון הלא-נכון (בתמונה הם רצים לכיוון השני).

למעלה