הצעה

הצעה

נניח ובעיר עלומה במרכז הארץ, פתח תקווה שמה, יש בן נוער שמעוניין לארגן מפגש "גדול" כזה, שמודיעים עליו הרבה זמן מראש (שיהיה מתישהו בחופשת פסח), ומגיעים אליו הרבה מאוד אנשים. נניח והוא מעוניין שהמפגש גם יהיה ארוך, יומיים אפילו. ונניח גם שלצערו, נער זה לא יכול להציע את הבית שלו בתור מקום המפגש, אבל כן יש בעירו שטח פתוח נרחב מאוד, נטוש מלבד בניין אקראי זה או אחר, שבו יכולה להתמקם חבורת בני נוער גדולה למדי מבלי להפריע לאיש, ואף להקים מדורה, או לעשות מנגל או כל רעיון ל"ג בעומרי אחר שעולה על דעתכם. הייתם מעוניינים להגיע- ואם כן מה התאריכים הנוחים לכם? (אני בעד שזה יהיה יומיים, שוב).

As I Am

New member
ובוםבמלה..! ../images/Emo103.gif

עם כל ערסוני ישראל. יאיי. :| הממ. אני בעד זמן קיצי יותר מחופשת פסח, כשבלילות עדיין קר בחוץ.

Gizmo16

New member
נאמ, צריך לסדר משהו בין../images/Emo28.gif

פסח לבגרויות. בפסח ממש קשה לכולם- ימים מרוכזים בשפע וכנסים ובומבמלה וכאלה... בגרויות מתחילות (שלי לפחות) בערך ב-1.5 כך ש.. אם יש זמן כזה... בין פסח לתחילת חודש מאי- זה יהיה זמן טוב

Thestral

New member
בל"ג בעומר יש את../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

מפגש מיקו 2 בסימן מרקו מגיע לאמא

Gizmo16

New member
הוא דיבר על פסח לא ל"ג בעומר../images/Emo28.gif

פשוט מדורה בסטייל ל"ג בעומר. דביל

ketty the sheep

New member
אני מציעה מתישהו בשבוע השני של

חופש פסח. כי שבוע ראשון זה בעיקר השלמות (לא בשבילי, כי לי יש רק איזה שלוש בגרויות וכולן מתישהו ביוני-יולי
), והשבוע של חול המועד פסח זה הכנסים (פנטזי.קון+אבק כוכבים, אני מניחה) ובומבמלה. כך שבאמצע זה הכי טוב.

Gizmo16

New member
קטי, יקירתי....../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

חופשת פסח מתחילה בחמישי-שישי-שבת. אח"כ יש שבוע (אני מניחה שדיברת על השבוע של ההשלמות). אח"כ יש עוד שבוע- חוהמפ, עם הכנסים ובומבמלה. אח"כ יש יום ראשון. ואז נגמרת חופשת פסח
יש רק שבועיים+סופ"ש... כך שאין ממש באמצע לעשות בו

Gizmo16

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסיכום העניין../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

(להבהרה: לא משתלטת או מארגנת, חלילה, את המפגש, סתם הבאתי יומן כדי לבדוק תאריכים..) אוקיי, חופשת פסח מתחילה בסופ"ש 14 עד 16 באפריל, זה סופ"ש=>לא טוב. אח"כ יש ראשון-שני-שלישי 17-19 באפריל, סביר להניח שיהיו מפוצצים בתגבורים. אח"כ יש רביעי חמישי 20-21 באפריל שסביר להניח שלרוב האנשים יהיו פחות תגבורים או פחות חשובים ויהיה אפשר לעשות כאן מפגש בתאריכים האלה. אח"כ סופ"ש- שוב לא טוב מבחינת תחבורה ציבורית. אח"כ מתחיל חוהמ"פ: 24-30 באפריל- כנסים ובומבמלה ואין חמץ. אח"כ כבר 1 במאי ויש בגרויות במלא דברים למלא חברי פורום (לדעתי.. אם לא תקנו אותי..)- כימיה, מחשבים, תרגום, כל אלה בגרויות שיוצאות במאי. מה גם שלמי שיש משו ביוני, יהיה לו מתכונות במאי
בקיצור- הכי טוב ימים רביעי-חמישי, 20-21 במאי
(מי שבעד-
)

thebaby

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo101.gif

אני חושב שזה כבר הפך למסורת אצלי, לא
אני לא חושב שיש צורך בהסבר....

ב23.5 יש בגרות באנגלית...

צריך להתכונן כאלו שיואו
התאריך מתאי לי בעיקרון
, נראה מה אוכל לעשות בכדי להגיע.