הצעה

jarol

New member
הצעה

אני חושב שצריך שירשור לסינטזה. הנה שאלה ראשונה, איך מסנטזים באס כמו של בני בנאסי? נראה מי ירים את הכפפה

ירדן פ

New member
בני בנאסי

לא יודע לעשות מוסיקה הוא לוקח קיק חזק מאד, הוא לוקח צורת גל מסור בלי פילטר ועושה קומרסור רצחני על הכל

jarol

New member
חחח

ניתוח מאוד מדויק. קיצר יש מישהו שיודע באמת ולא מתפלצף?

ירדן פ

New member
אתה חושב שאני צוחק?

תעשה מה שאמרתי לך תיצור סינטי תעשה צורת מסור (זה הברירת מחדל שנראה כמו משולש כזה עקום), תעשה על פריקוונסי גבוה , שים קומפרסור מטורף על כל הטראק וקיבלת מה גורם לך לחשוב שאני צוחק איתך?

sampler

New member
לא יודע למה הוא חשב שאתה צוחק?

אני עשיתי כמו שאמרת ואתה צודק במאה אחוז

jarol

New member
הצחיק אותי הזלזול

אים הוא לא יודע לעשות מוזיקה אז איך זה שהוא ישב במצעד של אם טי וי ואיך זה שפתאום הרבה טרקים משתמשים בבאס דומה לשלו? קיצר שאלתי איך אני מסנטז באס כזה כמו שלו. מה שאמרת לא נתן לי שום דבר כי זה כללי מידי

sampler

New member
זה ממש לא כללי..

אם זה היה כללי הוא היה אומר לך תשחק בסינטי...אבל הוא הסביר לך כל צעד בדבר

טיפשות

גם אם תחלמו לא תגיעו לסאונד של בנאזי רואים שאתם סתם זורקים משפטים בלי קשר . נכון שיש קומפרסור ובס שן מסור אבל זה מה שצריך לעשות בישביל להגיע לסאונד כזה חחחחחחחחחחח. יש לכם עוד הרבה ללמוד

ירדן פ

New member
לך יש עוד המון ללמוד

אם אתה חושב שמה שיש לו זה סאונד מקצועי זה שכולם שומעים את זה זה לא אומר שזה מקצועי זה אומר שזה תופס, אבל זה ממש לא מקצועיות

חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מתוק עובד שבוע על הקיובייס ומדבר כאילו הוא הבן של קארל סטיינברג . חמודי שתבין מה שאני הבנתי לפני שנה תוכל אולי לשאול אותי שאלות . בטח שלא לענות לי . חחחח מצחיק

sampler

New member
מאיפה אתה יודע כמה זמן אנחנו

עובדים על תוכנות? אתה מכיר אותנו בכלל? אז למה לזלזל? מההתחלה כבר זילזלת..

למעלה