הצעה...

הצעה...

אמממ אולי כל אחד ירשום מאיפה הוא בארץ ונוכל לארגן כמו קבוצות לימוד כאלו בכל מיני אזורים... נראה לי שיש פה הרבה שמעונינים ללמוד בקבוצה ונתקלים בבעיה של מרחק או כסף ויכול להיות שזה פתרון שיעזור. אשמח לדעת מה אתם חושבים....

GnomeBubble

New member
אוקיי

אני גר באיזור חיפה/עמק יזראל. ודרך אגב, למי שהתחיל את השרשור של קבוצת הלימוד בירושליים (raisingod?). הפנתי על השרשור שלך מישהו והוא ענה, אבל זה נפל כבר לדף השני.

GnomeBubble

New member
וואי

אני אפילו לא מכיר את המקום! מפחיד, חשבתי שאני מכיר רוב היישובים בעמק. בכל אופן, אני גר ברמת ישי שזה ממש בקצה האחד של העמק, אז אני משער שאחוזת ברק זה בצד השני?

וווואאייי

זה כזה מגניב!! בדיוק אתמול דיברתי עם יפנית מרמת ישי שעושה שיעורים פרטיים ביפנית...אולי אני אלך ללמוד אצלה.קוראים לה איה, אתה מכיר אותה???? כן אחוזת ברק זה בצד השני...שממשיכים מעפולה לכיוון הכנרת... בכל מקרה, אנחנו ממש קרובים אז אפשר אולי לארגן משהו ביחד אם תרצה, אני יודעת שלי לפחות זה יעזור מאוד ללמוד עם עוד אנשים. דרך אגב בן כמה אתה..?

GnomeBubble

New member
../images/Emo13.gif

לא אני לא מכיר, מוזר. או שלא מוזר, כי זה סך הכל ישוב די גדול... אבל זה נחמד לדעת שיש יפנים גם ברמת ישי. בכל אופן, אני אשמח להיפגש לקבוצת לימוד (וזה יהיה ממש נחמד אם יבואו גם עוד אנשים). כמו שאמרתי כבר, בקשר לקורסים אני לא ממש בטוח, כי אני מנסה לחסוך בכסף.

raisingod

New member
אתה לא לבד

אמם כסף, אני מנסה לחסוך לאיזה WORDTANK נחמד וכנראה שבגלל זה אני ידלג על קורסים(בכל מקרה רמת אני יודע את החומר של רמת המתחילים ואין מתקדמים)

GnomeBubble

New member
אני האמת היא די מרוצה מהמילונים

שיש במחשב. EDICT די מקיף (למרות שהוא לא ממש מסביר את המשמעות של המילה), יש גם מילון הדוגמאות של WWWJDIC או ALC. המילון הכי מקיף שאני מכיר זה המילון היפני-יפני באתר של Goo (נראה לי יש גם אותו המילון באתר של Infoseek יפן). הוא אמנם יפני-יפני, אבל דווקא בגלל זה הוא יותר רציני מכל מילון יפני-אנגלי. זה כמו שכהגעתי לרמה טובה באנגלית, הפסקתי להשתמש במילון אנגלי-עברי כמעט לגמרי, כי במילון אנגלי-אנגלי יש את ההסברים למילים.

raisingod

New member
אני פשוט מחפש יותר

הרמה של המילונים האלה טובה אבל אני אוהב WORDTANK בגלל הנידות שלהם(יש לי פשוט הרבה זמן בנסיעות בבוקר כך שאני יכול להתעסק בלימוד אם זה) ושיש בהפם הרבה מאוד מילונים(בנוסף לרידרס שהוא המועדף עלי) וגם הרבה ערכים גם ביפנית-יפנית וגם באנגלית-יפנית(יש גם אגרון יפני)

למעלה