הצעה

papageno1

New member
הצעה

הפורום הזה נהייה מקום כל כך לא נעים. (אם לנסח את זה בצורה עדינה). יובל, אולי תסגור אותו לכמה שבועות ונתחיל מחדש כשהרוחות ירגעו קצת ואנשים ילמדו איך לדבר? שחר

אירילה

New member
מצטרף להצעתך ,אך לצערי עד כמה

שידוע לי לא ניתן לסגור זמנית פורום כל שהוא. באמת חבל שיש אנשים שמשתמשים בתרבות דיבור קלוקלת. גרשון

להיפך

הגדרתם מצב בעייתי שמפריע לכולנו. אך הפיתרון המוצע לא נראה לי כפיתרון אלא כהרמת ידיים. בואו וננסה להפוך את הפורום למקום שאליו מגיעים רבים מתושבי לפיד ולא רק מיעוט. בפורום כזה נראה לי שבעלי המקלדת הרעה יבואו פחות לידי ביטוי. יובל, האם ניתן לקבוע שרק מי שמזדהה באופן מלא יוכל להיכנס לפורום הכללי והמתחזים למיניהם יורדו או יועברו לתת פורום שבו יוכלו "להשפריץ" ככל העולה על רוחם?

papageno1

New member
דבורנית היקרה, אני דווקא בעד לחשוב

...אחרת. זה הסגנון הפרוע, המשתלח, החצוף שמפריע לי.

צודק רק לוועד ולחבריו מותר

להשמיץ להשתלח בכל מי שמעיז לשאול כמה שאלות פשוטות. מייד הוא הופך למסית , מניפולטור ושקרן. החוצפה הגדולה ביותר היא שאף חבר וועד חוץ מג'קי (גם הוא לעיתים מאד רחוקות) לא מגיב בפורום או מעביר מידע. אפילו מזכירת הישוב לא מוציאה כאן הודעות לתושבים. לגבי היו"ר זה כבר זלזול מושלם בתושבים שבחרו בו. עכשיו יש גם תירוץ חדש - האנונימיות - מי שמבין קצת בפורומים מבין שזה היתרון הגדול. אפשר לשאול שאלות עניניות, שדרך אגב עד היום לא נענו (כמו למשל מצב התקציב של הישוב ) מבלי לחשוש להתכלות מטעם הוועד. חיים אני מברך אותך על כך שהחלטת לפעול לשינוי המצב הנ"ל.

אירילה

New member
החוצפה הגדולה ביותר היא שאתה מוסיף

לתקוף ,להשמיץ ,להתגרות ומה לא ,ואתה עוד מצפה לתשובות שבאות מתוקף אנונימי. כתוב בבקשה לאחד ממשרדי הממשלה על בעייתך שועד לפיד שנבחר כחוק לא עונה לשאלותיך,רק אל תוסיף את שמך וכתובתך ,תחת זאת ציין על החתום "די למריבות" ולאחר מכן תתלונן על גבי העיתונות שלא עונים לך גם שם וגם אז אל תשכח לחתום בדי למריבות. מבטיח לך שאם תזדהה בשמך האמיתי תיענה ,אני עוד לא נתקלתי פה בקניבאלים. עד אז...יש לך בעיה. גרשון

papageno1

New member
הוועד וחבריו לא משמיצים, משתלחים

...מסיתים ולא עושים שום דבר בפורום הזה. הבעייה שלהם היא הפוכה, כפי שאתה בעצמך כתבת. הם בכלל לא נוכחים כאן. עצתי לך - אם אתה באמת רוצה לקבל תשובות ענייניות לשאלות ענייניות - לך למשרדי הוועד. נדמה לי שציינת שאתה עוסק בביקורת. נפלא! יש מנגנון כזה בלפיד? תצטרף אליו! אין כזה מנגנון? תיזום את הקמתו! זה יהיה הרבה יותר פרודוקטיבי ממה שאתה עושה כאן. אולי יום אחד, בעתיד, אחרי שאנשים כמוך יפסיקו להפוך את הפורום הזה למקום שבו הטלת רפש היא סטנדרט, אולי אז יבוא היום שבו ניתן יהיה לקיים פה דיון עינייני, נוקב ואמיתי על ענייני היישוב, תוך שמירה על כבודו של כל אדם. שחר

שוב השמצות

לשאול שאלות עניניות זה "הטלת רפש"? חיים אם אתה מבין בכספים אז הנה הסבר קצר על דוח ביצוע תקציב: יש תקציב מתוכנן ומאושר לפי סעיפים של הכנסות והוצאות. אחרי שמונה חודשים שעברו של השנה אני חושב שניתן לפרסם את הביצוע בפועל של כל סעיף וסעיף. מקובל לעשות זאת בכל ארגון כדי לבדוק שאין חריגה מן התקציב ולצפות בעיות מראש. כל יתר ההשמצות וההכפשות נגדי הן תירוץ עלוב כדי לא לפרסם זאת לתושבים.

papageno1

New member
אם היית רק שואל שאלות ענייניות לא

..הייתי מדבר. אבל אתה, מה לעשות, רחוק להיות מהמצב הזה, למרות שאני חייב להודות שלאחרונה מיתנת קצת (לא מספיק) את סגנון הדיבור שלך. תראה, אני לא מורה ואתה לא ילד. אני פשוט אומר לך מה אני ומה רוב האנשים שאני מכיר מלפיד, חושבים על מה שקורה כאן בפורום, כשאתה, במידה רבה, אחראי למה שקורה פה. רובם פשוט נגעלים ומדירים את רגליהם. כי זה באמת פורום מגעיל. לשאול שאלות, להביע דעות להציע הצעות, להביע ביקורת נוקבת (עם סימוכין ולא עם מצגות שווא) כל זה מבורך ביותר. זה מבורך כאשר זה נובע מתוך רצון לבנות, לשפר, לתרום לטובת הכלל ולטובתך האישית. לא כשה נובע מתוך שנאה אישית ועיוורת לטימי ברנרד. אני מצטער שוב אם אני נשמע מטיף וטרחן. אני מציע לך בפעם המי-יודע-כמה להפנות את העשייה שלך לכיוונים פרודוקטיביים, לבנייה, לקידום ולא להריסה. בידידות, שחר

moskonda

New member
די למריבות די לשטויות

אתה מתעסק בדברים מיותרים וזניחים ולא בעיקר. ישנן תופעות בישוב שעליהם חשוב לתת ביקורת. למשל ישנם תושבים שלוקחים חוק לידיים והשתלטו על שטחי ציבור ושבילי מעבר לגינות וזה דבר חמור ביותר. על תופעות כאלו צריך לתת ביקורת.

התודה מיותרת

כנראה שלא הבנת, לכן אסביר זאת בצורה מפורשת. הדבר שהכי מפריע לי הוא מתחזים המפחדים להזדהות, כמנהגך. האם אתה יכול להביא ראיות לכך שאי פעם התנכלו למישהו שהביע דעה כנגד הוועד? נראה לי שיותר פשוט להביא ראיות כנגדך בעברת הוצאת דיבה! אם בכ"ז יש לך ראיות, העבר אלי ואדאג להעברת החומר למשטרה, אם לא, הזדהה. אני לא מבין בפורומים, מודה. בדימוקרטיה, אותה אתה נושא על כפיים כל שני וחמישי השקיפות היא ערך עליון. דיברת על שאלות עניניות כמו למשל מצב התקציב. אני איש כספים והשאלה "מה מצב התקציב" לא מובנת לי. אנא פרט. באופן כללי, אני מניח שמצבו טוב ושהוא סובל כמו כולנו מהחום ומהצמיחה המואצת במשק. בברכה חיים

נמלמ א

New member
שמעתי שהמזכירה אמרה שהדו"ח

לתושבים יצא לקראת סוף החופש הגדול אני בטוחה שהועד שמאד מקפיד להעביר מידע לציבור יפרט שם את כל הדברים

למעלה