הצעה

Esk3ra

New member
הצעה

היי אני כמו כל ילד אחר בחופש הגדול משועמם וראיתי שבפורום אין שום עזרה בקשר לתעסוקה (לא מבחינת עבודות) בחופש הגדול חוץ מ"לכו לקניון" ו"לכו לבריכה" די מוזר מפורום שמוקדש כול לחופש הגדול לא? אז אולי מישהו מכם או כמה אנשים ישתתף בכתיבת מאמר לתעסוקה בחופש הגדול למשל להתחיל ללמוד קורס של משהו מעניין או להמליץ על משהו שיעסיק (חוץ ממסיבות אנשים זה משהו שכולנו הולכים) סתם הצעה אני אשמח לחזור לפה שוב :)

White TigeR

New member
יש מלא מלא מלא דברים שאפשר לעשות

דברים שאפשר לעשות ולהרויח כסף: אפשר לקנות חרוזים וחוטים ולהכין שרשראות ואז למכור אותן. אפשר למיין את הדברים בחדר מה שצריך מה שלא צריך ואת הדברים שלא צריך אפשר למכור וגם החדר יראה יותר נקי. אפשר גם לעשות קיטנה לילדים קטנים כי בזמן הזה רוב הקיטנות נגמרות ואין מה לעשות עם הילדים בחופש. אפשר לאסוף אבנים קטנות ולצבוע אותן בצבעים יפים ואז למכור אותן כאבנים לקישוט או למין משקולות כאלה להחזיק נירות שלא יעופו נגיד. זה יצירתי ומיוחד. דברים שאפשר ללמוד: אפשר ללכת לברר במתנ"ס או במקום קרוב על קורסים מיוחדים או התנדבויות. אפשר למי שרוצה לאסוף כמה בנים\בנות ולחרוש על שיר במשך הקיץ ואז לעשות הופעה קטנה ושלכל בת\בן יהיה קטע קטן משלו\שלה. אני ממליצה על קיטנות קטנות לילדים, זה ממש עוזר להורים וזה דרך מצוינת להעסיק את הילדים ולהרויח קצת כסף. טוב אני מקווה שעזרתי לך קצת, תהנה!

חחחחחחחחחחחח הילדים האלה

שלוקים את כל מה שלא צריך יושבים באמצע הרחוב ומוכרים אתן זה הילדים הכי מפגרים שיש למה הם חושבים שאנשים יקנו את הזבל של החדר שלהם?!!?! אנשיפ מוכרים קופסאות של שוגי חח מה שאתה לא צריך כנראה אפחד לא יצטרך

White TigeR

New member
אז מה שאתה אומר זה...

שכל הדברים שיש לך בחדר הם זבל? הכל=דיסקים משינה

הבנת הנקרא חביבתי

לא אמרתי שכל הדברים שיש בחדר שלי הם זבל,אבלל אמרתי שאם אני אקח את כל הזבל שקיים. מה שאני לא צריך ואשים אותו על מפה ואראה כמו הומלס. זה לא מה שיביא כסף ברור? יופי. טופי. קונפי. עם סופי צדקה

למעלה