הצעה

jordan bellamy

New member
הצעה

היי חבר'ה,איך עובר השבוע? אני מקווה שלרוב השבוע עובר מהר וטוב...לי בינתיים הוא באמת שעובר בסבירות נאה. שמרתי שלשום בבסיס,והנה פתאום יום שלשי בערב-מגניב! טוב אז בואו ואני יסביר לשם מה כינסתי את כולכם פה... אני מקווה שהצעתי תתקבל בברכה,ואם לא אז זה לא נורא. ההצעה:(ע"פ השראה שרם נתן לי) -בואו נמנה מס' תפקידים בפורום . הרי מנהלת כבר יש ואי אפשר להפיל את כל העומס עליה. אבל אפשר למנות מנהל/ת משנה...וגם זה שתמיד ידאג לתת לאנשי הפורום חדשות טריות וחמות לגבי מיוז. וגם זה שידאג לרענן את אלבום הגלריות. אז מה דעתכם? מה דעתך ניקיטה?... אחרי הכל זה יצא רק לטובה והפורום ישגשג ויפרח!

NiKi†a

New member
אין בעיה.

מישהו רוצה להכין רשימת תפקידים ואח"כ נחלק אותם בין כולם? ממממממ...הנה הצעות -מישהו שדואג לתמונות חדשות בגלריות ולפעמים בפורום שיהיה מעניין
-מישהו שדואג לחדשות -אם מישהו רוצה לתת רעיונות לסקרים חדשים :) -קישורים לאתרים חדשים\ישנים של מיוז שלא מופיעים בקישורים. -מישהו שדואג לשירשור חדש כל יום של מלחמת השירים. מממממ...אלו סתם רעיונות, אבל אני גם צריכה לעשות משהו, אני אוכל לפתוח עידכון שבועי\חודשים כל פעם וכמובן לסדר שירשורים, למחוק דברים לא קשורים, להגביל פושטקים מהפורום
השאר להחלטתכם

the papercut

New member
אני מוכן לקרבות שירים

ומשחקי\סקרי לייב למינהם עוד מידע ניתן להפנות לאייסי שמספרו- 174784151

gloria23

New member
אממ אני מוכנה לחדשות

ולניתוח שירים...(לא רק אני כמובן
)

ramoni

New member
אני מוכן לעיסויים חושניים עם שמנים

ארומטיים, א סתם אבל אני כעקרון מוכן ומזומן לכל אמטלה כזאת או אחרת בפורום, וכן גם ניתוח שיר בדרך(דורית את לא לבד)

A Quiet Cat

New member
אמממ...

אני לא מכירה את מיוז כל כך טוב כמו שכולכם מכירים, אבל אני מוכנה ליהיות הצופה השקטה מהצד... חי ^_^

ramoni

New member
שקטה?? את החיית את הפורום משנתו

על מה את מדברת???

ramoni

New member
אממממ .. כן

תסתכלי על הפורום לפני שהצטרפת, בעיקר על התאריכים בצד כל הודעה ותגלי פערים משמעותיים

למעלה