הצעה

weinnir

New member
הצעה

הגעתי לכאן רק בגלל שפירסמו את הפורום החדש הזה בכל הפורומים האחרים, בכל אופן, אני לא אשאר בפורום הזה הרבה זמן, רק רציתי להעלות הצעה: היום, בפורום מחשבים ואינטרנט (99) נראה לי ששברנו שיא תפוזי: שלוש הודעות תגובה שנשלחו באותה הדקה, ואם זה לא מספיק, כעבור מספר הודעות, באותו השירשור, נרשמו עוד שתי תגובות בו-זמניות. ולאחר כל הסיפורים --> למה לא לפתוח ספר שיאי תפוז? תוכלו לשים שם קישורים לכל מיני 'שיאים' מפורומים שונים לדוגמת השירשור הכי ארוך בתפוז, השירשור שהתמשך לתקופה הארוכה ביותר וכו'. הקיצר, לי זה היה נראה רעיון נחמד (וליישומו אפשר פשוט ליידע את כל הפורומים האחרים שקיים כזה דבר), בכל אופן לראייה, קישור לשירשור המדובר (עזבו את התוכן, רק שימו לב לשעות) מקווה שאתם בראש

MetalSlider

New member
../images/Emo45.gifרעיון מצויין

אני חושב שיהיה מעניין להרים כזה פרוייקט

moon light boy

New member
קראת לי את המחשבות..../images/Emo151.gif

תמיד כשמשעמם לי.. וכבר קראתי את כל ההודעות בפורומים שאני כותב בהם... (וגם באלו שלא..
) אני מתחיל לחשוב לעצמי כל מיני מחשבות תפוזיות כמו שאתה העלת מקודם.. "מה השרשור הכי ארוך שהיה..
" "מי המשתמש הכי וותיק..
" "איזה הודעה נשארה בעמוד הראשון הכי הרבה זמן..
" ת'אמת.. זה יכול להיות מצויין לעשות משהו בסגנון של 'ספר השיאים של תפוז'...

../images/Emo51.gif, פתחתי קטגורייה

בינתיים יש שם את השרשור שנתת, השרשור הענייני הארוך ביותר והשרשור האוף טופיקי הארוך ביותר אם למישהו יש עוד שיאים, בבקשה לשרשר לכאן

אממ... בזיהוי שירים ../images/Emo110.gif

יש מלא הודעות כאלו של כמה תגובות באותו הזמן... יש שם אפילו 5 תגובות ביחד.. תבדוק את זה

p r u d e n s

New member
אהה...../images/Emo182.gif|מרי|

הבלוג הנצפה ביותר האייקון המאומץ ביותר ואין לי עוד

או מגניב ../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אמ עוד משהו: מספר התגובות הכי גדול לפוסט בבלוג.

weinnir

New member
וואלה חבר'ה, אתם ממש על הכיפאק!

אני אנסה להפיץ את השמועה בפורומים שאני פעיל בהם. על הכבוד על היוזמה!

למעלה