הצעה!!!

הצעה!!!

אנחנו פורום באמת רציני וכייפי, שמקבל מדי פעם בפעם מחמאות מאנשים רבים, שמתפלאים מעמקות הדיונים כאן... אני באופן אישי נהנה להיכנס לכאן ולהחליף מידע. האווירה כאן טובה ורצינית כאחד - וזה פשוט כיף. ואנחנו אפילו נפגשים בקרוב לאימון פורום... (זה די מדהים, אגב, כשחושבים על זה... באמת כל הכבוד לנו!!!) אז באמת כל הכבוד לנו - ול-Untitled כמובן. מצד שני, מדי פעם מבקשים מאיתנו עזרה מכל מיני סוגים טכניים, שאנחנו מאוד מתקשים לתת, החל מהפניה למורה כזה או אחר וכלה בארגון קבוצת טאי צ´י לנשים בלבד (...), אז מאחר ו: - כל עזרה חוזרת אלינו בסופו של דבר, - כאשר אנחנו מדריכים או עוזרים אנחנו יוצאים מכך נשכרים, - אנחנו טובי לב וחמודים, למה שלא ניצור ונטפח בהדרגה, כאן בפורום, שתיים-שלוש רשימות עזר טבלאיות שיכילו מידע ויסייעו בדברים טכניים שונים?! משהו שיוצב כאן באופן קבוע ולא יירד עם העמוד הקודם... לדוגמא: *** רשימת טבלאית דינמית ומתעדכנת הכוללת את כל המורים וקבוצות הלימוד בארץ (ברור שבהתחלה לא יהיו בה אפילו מאית מהם, אבל בכל פעם נוסיף עוד ועוד...), כולל מקום להערות, המלצות, דיונים וכולי... מעין מסמך טבלאי מתרחב ומתפצל שכזה. *** לוח מודעות. *** לוח רעיונות והצעות לשיפור (קרבות, כושר, מדיטציה וכולי). מה דעתכם?!?!?!? הרי: 1. זה יכול להיות נפלא אם זה יהיה; 2. זה לא כ"כ קשה ליישם את זה, במיוחד אם נתחיל ממשהו קטן וצנוע ובכל פעם נרחיב אותו קצת... מה דעתכם?!!?!? שלכם באהבה, בן

שריר

New member
רעיון מצוין במיוחד שנוכל לדעת את כל

המקומות שבהם אפשר ללמוד ולהכיר את המורים של השיטות

amir_aikido

New member
הרעיון חיובי

אוסיף שחסר גם דף FAQ : שאלות נוספות עם התשובות שאנו מסוגלים להסכים עליהן. רשימת מורים ראשונית היתה אצל זאב ואני מקווה שכבר הושמה באתר של וואלה / IOL, אפשר יהיה פשוט לשים קישור אליה. UNTITLED כתב בזמנו שיש אפשרות טכית לבצע, כך שצריך רק להתחיל לכתוב ... אמיר

שאלה והערה:

*** שאלה: איך נארגן את זה? במסמך Word? אם יש דרך שיש בה אפשרות ליותר "הקפצות" ו"קישורים" זה עדיף. טבלת Word גם נורא מוגבלת בכמות הטקסט, אם יהיו שם בהדרגה מאות כתובות והפניות. *** הערה: אני חושש שאין הרבה דברים, אם בכלל, שכולנו נוכל להסכים עליהם. אולי כמה משפטי-יסוד, אבל גם עליהם יהיו פה ימבה ויכוחים שחבל על הזמן... זה דווקא יכול להיות מעניין... אני חושש שאני אהיה "האיש הרע" בכל הקטע הזה, כי אני לא מסכים עם המון דברים שנאמרים פה. ות´אמת? ממש לא בא לי להיות "האיש הרע". ומצד שני גם לא בא לי לקחת מרחק מהפורום ולהגיד "טוב, יאללה, אז זה לא בשבילי". שלך, בן

שריר

New member
נארגן זירת ויכוחים

MY KUNG FU IS BATTER מי שינצח בקרב יגיד את מה שהוא חושב? ככה לא תצא האש הרע אלא האיש ברמה הכי גבוה

שריר

New member
טוהב אני רואה שאני לא אצליח לשכנע

אותך בקשר לצ´ט אז שאלות 1)מרידיאנים ודים מאק עד איזה רמה אתה יודע עד כדי להרוג בן אדם 2)אומנות השיכור אתה יודע קאטות? לפי מה שהסבירו לי כיד ללמוד אומנות השיכור צקיך גב חזק וגמיש ולהתחיל להתאמן כמו בשאולין מגיל 5 כדי שלא יהיו בעיות גב? אז השאלה כמה אתה יודע? מהאומנות?

שריר?!?! מה זה השאלות האלה?!?!?!

להרוג?!?!?!? הצילו... השאלות שלך מפחידות אותי... אני לא יודע שום קאטת "שיכור" ואין שום נזק לגב ב"שיכור" - להיפך! אמנות זו תובעת הרפיה, התמסרות ותנועה נכונה, כך שממש לא ניתן להזיק איתה לגוף שלנו. למעשה, הגוף שלנו הוא זה אשר מבצע אמנות זו, לפי דרכו והבנתו, מחוץ לטווח השכל שלנו, כך שהגוף שלנו לא יכול להזיק לעצמו במסגרת צורה זו של עבודה, אם היא מתבצעת "מהמקום הנכון", כמובן. לגבי המרידיאנים והדים מאק - אין תגובה!... הצילו... שלך, בן

שריר

New member
עד כדי כך

טוב אני אנסה לשאול בצורה אחרת כמה אתה יודע דימ מאק ואתה מכיר את התרגיל ששמים יד על מישהו על החזה או על הבטן ונותינ דחיפה קטנה וקשה לו לנשום (יוצא הבזק של צ´י מאזור הFIREBALL)?

שריר

New member
אני מכיר בערך שלוש תנועות של שיכור

לא אומנות קלה מאוד יפה מאוד טובה אבל אני מתאר מה זה לעשות קאטה שלה נראה לי שצריך גב מאוד גמיש ככה פתאו להתחיל להתאמן עליה לא יעשה טוב לגב אני מכיר תנועה שנותנים לך אגרוף אתה ממש מעקם את כל הכב אחורה ולמטה באותו זמן נותן אגרוף והאגרוף שלו מאליך צריך גב גמיש כדי להחזיק בקאטה שמלאה כאלה תרגילים

G.G

New member
תכנס לזה לבד

אני לפעמים עושה סתם לבד אתה פשוט צריך להיכנס לזה.... תראה סרטים.... וטיפ קטן היד של השיכור זה כמו נמר.....עקום תתפוס בקבוק קולה או בקבוק אחר מפלסטיק הפוך אבל תפוס אותו איפה שהשיפוע ואז יוצא לך מן נמר עקום כזה...... זאת היד של השיכור... תנסה להיות שיכור תעסה שטויות אבל שמור על שיווי משקל (כאילו אתה עומד לאבד אותו אבל שומר עליו)..

את המונח "דים מאק" אני מכיר מהסרטים

בלבד... עכשיו, בוא לא נעשה מזה עניין: אני מניח שכמעט כל לוחם בכמעט כל אמנות לחימה פנימית, יכול די בקלות להניח יד על כמעט כל נקודה בגוף (לא כולל גפיים) של היריב ומבלי לבצע כמעט שום תנועה חיצונית - לתקוף איבר פנימי בגופו. זה מכונה, בין היתר, "מכה פנימית". זה לא כזה ביג-דיל, זה חלק מההכשרה של רוב הלוחמים (נראה לי) ברוב השיטות הכוללות עבודה מודעת עם צ´י... זה לא כזה סיפור, בסדר?!?! שלך, בן נ.ב.: יש הרבה לוחמים שלא צריכים לתקוף במכה ממש, מספיק לגעת ולהשתמש בצ´י... וזה גם לא כזה ביג-דיל, זה חלק מההכשרה שלהם!

שריר

New member
האמת שכן נעשה מזה ביג דיל זו המכה

שכבר הרבה לא יודעים זה לא סתם מכת צ´י אתה יודע מה זה וזה הרבה יותר מכל הכשרה שלוחם רגיל מקבל היום אני לא בטוח אם יש כאלה שכבר מקבלים את ההרגשה כמו שידוע הסינים לא נהנים לגלות את סודותיהם

*אבי*

New member
מה שאתה מציע קל יותר

ליישום ב"אתר קהילה" מאשר בקובץ. יהיה בו עמוד עם רשימת המדריכים, לוח מודעות, עמוד אישי לכל אחד מהמומחים שבפורום בו הוא יפרט מעט על שיטתו ועל עצמו, עמוד FAQ וכו´ וכו´....

untitled

New member
אין בעיה לעשות את זה באמת

אם תאגנו את הנתונים בקובץ וורד אני בקלות הופך את זה לקובץ אינטרנט שאני יכול לקשר דרך הפורום אבל אתם צריכים להתחיל לעשות את העבודה

שאלה:

מה שחשוב בעיניי זה יכולת ההרחבה והעדכון. נניח שאנחנו מביאים לך קובץ שהינו בעצם טבלת Word עם כמה נתונים ואתה הופך את זה לאתר אינטרנטי עם קישורים וכאלה... ונניח שרוצים להוסיף מידע ו/או קישורים - איך מוסיפים? שולחים לך קובץ Word? אם זה כ"כ פשוט, אני בעד שנתחיל לגלגל עניינים... בן

untitled

New member
זה איפלו יותר פשוט!

אני יכול להוסיף אופציה שאפשר להוסיף ולעדכן אוטומטית דרך האינטרנט אבל בשביל זה אני צריך חומר ראשוני, שזה התפקיד שלכם חברי הפורום

למעלה