הצעה ...

Mercyful God

New member
הצעה ...

לדעתי כדי שלפורום יהיה דף ב"מאמרים" שבו יהיה כרטיס ביקור קצר על תחום איסופו, גילו, מאיפה הוא, ואיך אפשר לצור איתו קשר (ועוד מה ומו אם רוצים). דבר זה יעיל מאוד, ויעזור לחברי הפורום לדעת למי לפנות במקרה הצורך . חוץ מזה זה יחזק את הקשר החברתי הטוב שכבר יש פה בפורום . הנה שלי : שם : גלעד פלד גיל : 14 מיקום : כפר סבא תחום איסוף : דברים הקשורים למלחמת העולם הII , גלויות . תחביבים : מוזיקה , מחשבים , אספנות , ואומנויות לחימה . Email - [email protected] Icq - 164961828 וננצל את ההודעה לבקשה : אספני מטבעות - אם יש לכם מטבעות להחלפה מהשנים 1939-1945, או שקשורים בדרך אחרת למלחמת העולם השניה, בבקשה לפנות אלי . בולים - בולים הקשורים למלחמת העולם השניה, נא לפנות אלי . ספרים - כנ"ל חוברות,גליונות וכו' - כנ"ל . רעיונות מעניינים אחרים - כנ"ללללללללללללללללללללל ! יום טוב .

python 4

New member
../images/Emo45.gifרעיון מצויין!

ככה אפשר יהיה לדעת ישר מי אוסף מה במקום לקרוא את שבועות את הפורום ולא להבין למה אחת מעוניינת בסביבונים ואחר בכלבי מזחלות מפוחלצים.

צודקים!

גלעד, הוא ג'יימס דין, החל בהכנת הרשימה זה מכבר, אך יצא למילואים בטרם יבש הדיו. הרשימה הראשונה שהכין אצלי, ונעלה אותה לאויר בהזדמנות קרובה. העניין הוא שכל הזמן הפורום גדל, בלי עין הרע, ונוספים חברים, וצריך יהיה לעדכן את הרשימה. אבל אלו צרות של עשירים, והלוואי וזו תהיה הצרה היחידה שלנו.

meytar

New member
../images/Emo45.gifבקשר לעדכון יש לי רעיון...

ראיתי שפורומים אחרים, עשו את הרעיון הזה, אבל בלוח מודעות. ככה כולנו נוסיף ללוח המודעות, וכל חבר חדש נשלח ללוח המודעות למלא פרטים. מה אתם אומרים?

מטבעות

יש לי מטבעות צרפתיים מתקופת מלחמת העולם השניה. יש להניח שהם יצאו ע"י ממשלת ווישי ולכן יש להם קשר לגרמניה הנאצית. שלח לי במסר את הכתובת ואני אשלח לך אותם ללא תמורה. רוני

למעלה