הצעה ....

turbo

New member
עוד מספר שאלות ,ברשותך..

1.כמה עלה לך להביא אותה ? (בערך) 2.האוטו קופה ? 3.איזה גודל המגדש ? 4.בטוח שאתה לא רוצה למכור ? :) טורבו.

כרמלה

New member
האוטו שלי...

גם אני רוצה לספר על הרכב שלי (-: יש לי windows 2001 (הרבה חלונות עם קצת אוטו) נו...אלה..פיאט החדשות..מולטיפלה-2001 :cool: אה..והיי :cool:

assafy

New member
תגובה על מכוניתך ה...

המכונית שלך ``פיאט מולטיפלה`` היא ה- מכונית ב``הא`` הידיעה הכי מכוערת שראיתי בכל ימי חיי!!!!!!! מה זה העיצוב החיצוני הזה הוא פשוט מכפיש את השם הטוב של חברת המכוניות האיטלקית ``פיאט`` צעד קטן לפיאט

כרמלה

New member
עומררררייי!!!!

זה היה בחיוך למה? למה אי אפשר גם להתבדח? טוב..חוץ מזה, איפה אני יכולה לברר על יונדאי גאלופר יד-שניה? אם יש תשובה תודה

עמרי 24

New member
אני יודע...גם אני צחקתי

לגבי היונדאי גלופר (החלום,הא?) תנסי ב- zoom מצאתי שם אחד...בהצלחה.

alexsam

New member
אהמ....

לא מומלץ !!!!!!!!!!!!!!!!! עדיף ללכת על המקור שהוא מיצובישי פאג`רו (למי שדובר ספרדיד לא קיללתי) אפילו משנת 90-92 (למרות שקשה למצוא במצב טוב אבל אפשר) כי אין מה להשוות בכלל בין המכוניות, גם מבחינת המנוע וגם מבחינת הביצויים וגם מבחינת נוחות.

אני אתך

אני גם חושב שזו המכונית הכי מכוערת שראיתי בחיים שלי. אבל אני לא יודע איך היא בכל הדברים האחרים, אני רק יודע שהיא מכוערת !! DJ made in israel

smalla

New member
אהההה אסף...

תראה אסף לפי דעתי אתה לא יכול לשפוט את האוטו הזה לפני שלמדת עליו. לא סתם הוא זכה בתואר מכונית השנה יש לו עיצוב מאד מאד חכם הוא קצר מסטישן ומרווח ממנו וכל דבר שנעשה בו זה הכל בכוונה אז קצת לחשוב לפני שמגיבים...

alfa33racer

New member
אלפא 33 משופרת

אני חדש פה בעיסוקי אני עו``ד בעצם אני חולה הגה:) יש לי אלפא 33 לבנה 94 1700CC 8 שסתומים משופרת יפה וגם שמורה הרבה דברים מייצור עצמי או בעזרת משוגעים אחרים מבחינת שיפורים יש פילטר ואגזוז והיה צ`,פ ורגולטור מלפסי מתכוונן כמה שינויים קטנים כמו מיקום הפילטר ומגן חום ועוד.. בפנים הרכה אלומינים לרוב מייצור עצמי - בסגנון מכונית מרוץ חגורות,הגה ועוד כמה פיצ`פקייס צמיגי יוקהמה כמובן (509) בולמי זעזועים גז קרור לדיסקים בגוף- חצאיות ,ספליטר ודיפיוזר מייצור עצמי ופתחי אוורור במכסה מנוע סטייל קוזוורט אני חולה על שיפורים וגם שכן של אלי חן במקרה... האוטו בתצוגה ב: modifiedcars.com תחת אלפא המכונית ותראו את התמונה גם כאן...

alfa33racer

New member
מגיל 4

אני חושב שאני באתי להעזר באלי והוא עזר ועוד איך אני חולה על הגה מינקות ולא מהיום וכמו שאיש לא יוציא לי את הג`וק איש גם לא הכניס לי אותו אולי אבא עם אלפות מאז שאני זוכר :)

66

New member
ייצור עצמי?!?!?!

למה בדיוק את המתכוון שאתה אומר ייצור עצמי ועוד משהו, אתה עורך דין או נפח?!?!?! אחלה בן אדם למה אתה לא בא עם אלי חן למרוצים? אם אתה איש שחולה הגה תבוא לעשות איתנו קצת קארטינג

alfa33racer

New member
תודה

1.הייתי בקטינג 2.אין לי כ``כ זמן כעת 3.הייתי גם בפגישות עוד מההתחלה זה קצת המוני עכשיו 4. ובקשר לייצור עצמי זוג ידיים טובות עושות הכל . תקרא מקס מגזין למשל. בכיף

Moshikoa

New member
שאלה לי אליך

אם תראה בפורום תראה שאני מעוניין לשפר את ה-XSI שלי לאור מכוניתך, יש לך המלצות בשבילי?

למעלה