הצעה ....

turbo

New member
הצעה ....

היות והפורום חדש הייתי מציע שכל אנשי הפורום יספרו על המכונית שבבעלותם. מכיוון שאני הוא המציע אעשה את הסיפתח : עד לפני שבוע בערך הייתה לי אונו טורבו מודל 93 , אדומה , סאנרוף , כיסאות מרוצים ,אגזוז F&F ,ברז טורבו,מזרק חמישי , קמשפט חם (גל זיזים), סופר צ`יפ .האוטו היה נקי מתאונות (למרבה הפלא),ואני אישית נסעתי עם האוטו 240 קמ``ש ופחדתי להמשיך לצבור מהירות. בכל מקרה אני מקווה שתענו להצעתי ואם לא אז תודה שקראתם . נ,ב אם מישהו מעונין בחלפים\שיפורים\יעוץ הוא מוזמן ליצור איתי קשר פה או לשלוח לי מייל. תודה טורבו.

עמרי 24

New member
אחלה רעיון!

והנה הצד שלי: אני אומנם מאלה שאוהבים מהירויות,שיפורים וכדומה. אבל אני נוטה לצד של החיפושיות. יש לי חיפושית מודל 72,אמריקאית, מה שאומר שהיא טיפה יותר רחבה (במיוחד בתא המטען) מהחיפושית ה``רגילה``,יש לה מערכת מיתלים רכה (כמו למכוניות המודרניות) ומנוע 1302. בגלל מגוון סיבות והעיקרית בניהן היא שנסעו ברכב הזה בלי שמן, הרכב עבר overall מה שמעניק לחיפושית הזו את הפריוילגיה לא לאכול שמן בדומה לחיפושיות האחרות. מי שיצא לו להכיר חיפושיות מפותחות (BAJA-BAGS) ומשופרות יבין מה אני מתכנן לעשות ברגע שמשרד התחבורה יצא מקפאון ימי הבניים ויאשר שינויי מבנה ושיפורי מנוע), אבל בגדול כמה שהיא יפה היום, צהובה ומושלמת (למעט דפיקה של cbr900) היא תהייה יותר יפה בעתיד. אגב,מועדון אספנות,שמעתם על זה? מדובר במכוניות בנות שלושים שנה ומעלה,שהמדינה כניראה רוצה לעזור לבעל הרכב לשמר אותן, ואותו אחד משלם חצי מחיר בטסט ובביטוח,שווה,לא? אז ננה (החיפושית) הולכת להיכנס למועדון הזה בשנה הבאה.

turbo

New member
ענתיקות..

אבא שלי מחזיק ברשותו סאאב שתי פעימות מודל 64 אוטו מקורי מ-א` עד ת`. יש לי שאלה : למה לחיפושית יש שני דודי מפלט (אגזוזים)? ? ברגע שהיא תתקע ירימו אותה כמו מריצה...(לא משהו אישי,עמרי :) טורבו.

66

New member
PCR

ביום יום אני נוהג בניסאן סאני SLX ידנית שנת 93 העונה לשם שמשון. אוטו מדהים מבחינת זמינות כוח, התנהגות כביש ועוד כמה דברים הקשורים בנוחות. האמינות זה משהו משהו. בשעות הפנאי אני נוהג לנהוג בקארט 2 פעימות שלי (66). שילדת PCR איטלקית אדומה, מנוע YAMAHA שתיי פעימות עם 15 כ``ס (בערך). מהירות מירבית יכולה להגיע אף ל-160 (מאה שישים) קמ``ש ועל 0-100 אין בכלל טעם לדבר. רוצים לראות אותו? בואו למרוץ בים המלח בחול המועד פסח.

66

New member
די נו אתה מביך אותי

עוד יתעקשו לפתוח לי מועדון מעריצים

66

New member
עוד תמונות כאן

מי שרוצה לראות עוד תמונות יכול למצוא אותן כאן. במשך השבוע יתעדכנו תמונות מהמרוץ בים המלח www.NVRacing.com

66

New member
זה אנחנו

ranfin הוא מספר 56 ו-66 אחריו. היה אחלה תענוג לנהוג למרגלות המצדה.

alfa33ti

New member
אהלן טורבו

יש בבעלותי אלפא 33 TI , בעלת 2 קרבורטורים כפולים. אשמח לשמוע על כל שיפור שיש לך להציע לי. החל באגזוז , וכלה בשיפורים במנוע. בתודה מראש..

turbo

New member
שלום שלום אלפא....33

קודם כל איזו מנוע יש לך (1500,1700)? בהנחנה שאין כבר 1300 .... יש כמה דברים שיש באפשרותך לעשות, תלוי בכמה פרטים ,כגון : רמת הביצועים שהנך מעונין בהם. מצב הארנק שיש לך בכיס. ורמת הנגיעה שלך ``במחלה`` (שלפחות אני חולה..:) למעשה ,כמו שאמרת אתה יש אפשרות להחליף אגזוז ,ולהגיע עד ליבוא קיט טורבו של 1500 (מה שאני מכיר),ודרך אגב הייתה לי 1500 נהדרת. אז תפרט במה אתה מעונין. טורבו.

alfa33racer

New member
33r us

זאת בטח מהסררה ה1 או השנייה אה? קרבורטורים זה הכי כיף לי היה גם סוד 1.5 וגם אלפתה 2 ליטר שתחהן משופרות בעניין של 33 מי שיכול לעזור לך הרבה זה אני קודם תבוא לפורום WWW.OUFTI.COM\ALFA רק 33! וגם תלך למוסך הסוללים של יוסי 036874962 אם תתבייש תגיד שירון הכיר לך אותו יוסי באלפות הרבה שנים אבא שלי טיפל אצלו הוא פה בת``א בשיפורים הוא מבין והיה גם באשקלון בזמנו כשהיה מירוצים ירון

t6

New member
אתה מתכוון ל...

מוסך של יוסי בובליל ? שהייתה לי אלפא טיפלתי אצלו... T6

alexsam

New member
טוב אז ככה...

לי יש סיטרואן ZX מדגם ``וולקן`` משנת 95 יש לאוטו מנוע 2000 סמ``ק , גיר ידני, צמיגים רכבים מקוריים של BBS. האוטו יבוא אישי מצרפת. הוא מעיץ עד 100 קמ``ש תוך 8 שניות וממשיך עד כ280 קמ``ש (בחיים לא עברתי איתו 180). כל החלקים שלו מקוריים ומטופל האוטו כל 10 אלף קילומטר. יש לאוטו מערכת ABS שניתנת לניתוק ידני ומערכת בקרת שיוט שגם ניתנת לניתוק. אה כן יש לאוטו מדגש טורבו. זהו זה היצור שעליו אני נוהג. נ.ב. אם מישהו עדיין לא הבין אני חולה על מכוניות צרפטיות ובפרט על סיטרואן. ביי אלכס.

turbo

New member
למה אתה קמצן במידע ?

ספר לנו עוד ... א.לא מכיר וולקן טורבו. ב.כמה כ``ס יש לדבר הזה ? ג.4WD יש לה ? ד.כמה עלה לך להביא כלי זה ארצה ? ה.איזה גודל טורבו יש לה ? טורבו.

alexsam

New member
טוב אז ככה

יש לאוטו הזה מנוע 2 ליטר טורבו (בארץ אנחנו מכירים אותו מסיטרואן קסנטייה) ליתר דיוק זה מנוע של 16V ויש לו 265 כוח סוס (היה לסיטרואן בלגן בזמנו להוציא אוטו כזה לכבישים כי לא היה להם אישור לכך במשך כמה זמן). יש לאוטו 4WD. כמה עולה להביא.... לא יודע, לעכשיו לדוגמה אם אני רוצה למכור אוטו (ואני לא ) אין לאוטו מחיר מחירון, אבל יש יותר מאחד כזה בארץ (אם אני לא טועה יש 8). הבאתי את האוטו בשמת 98 כאשר הוא לא היה חדש (מהמשפחה :) ) מהולנד והמחיר של הובלה לארץ היה משהו כמו 12 אלף ש``ח בגלל המסים בהולנד (אבל אני לא בטוח ב100% כי אבא שלי הוא זה שהתעסק בזה). זהו....יש לך עוד שאלות?

alexsam

New member
אוי תיקון טעיות...

165 כוח סוס (כולה 2 ליטר)...... סליחה :)

למעלה