הצעה ....

alfa33racer

New member
106

לקרוא מגזינים כמו מקס ופאסט קאר באינטרנט גם וללכת לבני קומבני שמתעסק עם 106 צריך לשאול במפגשים אחריו ואני אנסה לחפש אותו בשבילך בינתיים שים מה שכולם שמים-פילטר אגזוז התחלה

alfa33racer

New member
בני

לא מצאתי את המספר של בני אבל כולם מכירים את כולם בביזנס הזה כדי לך למצוא אותו כי הוא מוכשר ראיתי ותאמין לי שאני יודע מה זה איש עם ידיים

Moshikoa

New member
תודה

תודה אלפא. לא הייתי כאן יותר משבוע אז התודה באיחור קל. אני אנסה לאתר את בני. תודה

עמרי 24

New member
קודם כל אהבתי

אחר כך אני אומר: ברוך הבא למועדון ובאמת,באמת השקעה מעניינת ויפה! תצליח!

dedra

New member
משהו חשוב לא פחות בקשר לאלפא... H-)

הייתה לי בעבר אלפא 1.7 16V , בשביל שהן לא יתחממו צריך רדיאטור בגודל של הדרייב-אין...פתרון הבעייה העדינה הזו , שגורמת במקרה הטוב לבלאי ובמקרה הפחות טוב לשיפוץ ראש או אוברול עליון, הוא פשוט... 1.) להחליף את הטרמוסטס בכזה שפותח מעבר מים ב 85 מעלות. 2.) לחבר למאוורר גם את מאוורר המזגן. 3.) להשתמש בנוזל קירור מסוג פאראפלו בלבד (של פיאט). 4.) אך ורק שמן סינטטי. 5.) והכי חשוב...לקנות קיט או להשיג מלאנצ`יה אינטגרלה מושבתת רדיאטור שמן , שמתחבר בקלות לתושבת הפילטר, ולמקמו בצד התחתון של הפגוש הקדמי (כן כן...אפילו לחתוך בצורה יפה פתח בפגוש לשם כך..!) 6.) מכאן...אפילו מאזדה לאנטיס פחות אמינה מהאלפא..!!!

alfa33racer

New member
COOL

מכיר את כל זה אבל תודה הכל מיושם . חוץ מרדיאטור שמן שאני לא בטוח שהוא הכרחי יש לי אבל פתחי אורור במכסה וזה עוזר וסקסי גם כשאתה עומד אני מדבר עם גבר או אישה כאן סליחה על השאלה:)

alfa33racer

New member
רדיאטור

גם ל164 יש רדיאטור כזה הבעיה שההתקנה מסובכת עכשיו רק לצורך ידיעה זה דופק אותך ומוריד טמפרטורה יותר מדי הכביש המהיר ישנם פתרונות נוספים-להפריד את רדיאטור המזגן מהרגיל כמה שיותר וליצור רווח ביניהם הפעלה קבועה של המאוררים עם סוויץ לפי רצונך ויש גם אופציה לחבק ממתכת כמו תושבת לפילטר שמן שמיים עוברים דרכו ומקררים את השמן שימוש בספליטר קידמי ידחוס יותר אוויר בזמן נסיעה כמובן שלעמידה צריך מאוורר טוב האמת אני חייב לציין שלא התחמם לי האוטו כמעט בכלל יחסית למצופה ולסלק את מגיני הבוץ מהכנפיים אלו שדרכם עוברים השטנגות של ההיגוי ואגב תראו אתר יפה שאני בו גם WWW.OUFTI.COM/ALFA פורום של 33 שוב תודה אבל לצערי אני כבר יודע הכל:-(

alfa33racer

New member
מדיח

וכן לצבוע את הרדיאטור בשחור כן. ויש חומר ווטר ווטר WATER WETTER שאמור לגרום למים להתרחב כמו שעושה נוזל מדיח עם המנוע לא היה מאלומיניום אז הייתי יכול פשוט לשים נוזל מדיח כלים גאוני הא?

alfa33racer

New member
סליחה

כן סליחה עוד דבר בידוד לסעפת פליטה לא רק שזה יריד טמפרטורה זה גם יוריד לחץ חוזר (כי גז ירוץ מהר יותר כשהוא חם יותר) ניתן להשיג בהרצליה ובעיקרון משמש לאגזוזים של יאכטות זה כמו סלוטייפ מבד (נקרא אסבסט אבל זה לא) ושמים את זה עם קליפסים אוי חולה הגה אני

alexsam

New member
סליחה על השאלה.....

אבל לא פשוט יותר לקנות רכב שהוא פחות בעיתי? יש המון מכוניות טובות ומכוניות עם פחות בעיות, למה להיות תקוע על משהו שיש לו בעיות?!

alfa33racer

New member
לך יש סיטרואן ספורטיבית?

זר לא יבין. חשבתי שלך אמורה להיות סיטרואן זד איקס טורבו את האמת אני לא שמעתי על דבר כזה אני ראיתי מה שאנשים בנו לבד-זד איקס מוגדשת אבל כל עוד לא ביררתי לא אגיב. אם יש לך מכונית ספורט אתה יודע שהן אוהבות שאתה מטפל בהן. רק מכוניוץ ספורט יפניות הן באמת עדיין אמינות והאוטו שלי יחסית לערכו ולאיך שאני נוהג באמת נשמר יפה ירון

alexsam

New member
טוב......

רק שאלתי, סליחה באמת!!!! לגבי אוטו שלי.... אתה מוזמן לבדוק באתר של היצרן, ושלי הוא לא ``תוצרת בית``. לגבי זה שמכוניות אוהבות כשאתה מטפל בהן...אז זה לא רק מכוניות ספורט, אבל לדעתי מכונית ספורט צריכה להיות מכונית עם הכי פחות בעיות, אין לי שום דבר נגד תוספות, אלא להפך הדבר, אבל בכל מקרה אני לא רואה את אלפא 33 בתור אוטו אמין במיוחד (כמו גם פרארי אם כבר) אבל זה אוטו יפה עם מנוע שנשמע טוב,ואני שמח שיש אנשים שאוהבים את האוטו הזה ומוכנים להשקיע בו על מנת להפוך אוטו למשהו ממש טוב. ומכוניות יפאניות......אני לא אוהב, פרט למאזדה, הMX-ים של מאזדה פשוט מכוניות ממש איכותיות! אלכס.

turbo

New member
מכוניות עם אופי...

מכוניות ספורט (לא שמתימרות להיות) אמיתיות, טבעי שיש להן בלאי גבוה,ובמיוחד האלפא ,כי הוא פשוט עובד על טורים גבוהים,וחוץ מזה האונו טורבו שלי לא היה חסר לה בעיות ,וגם למכוניות אחרות שנוסעות ממש נחמד היה צריך כסף וזמן בחשבון. גם צריך לקחת בחשבון שאיך שהאוטו יוצא מהחברה הוא פשוט כל הזמן בפול גז .... טורבו

alfa33racer

New member
זה בסדר

אין פה שום תקיפה שלך אז אין צורך להתנצל מצידך:) אוטו מוגדש תוצרת בית יכול להיות דבר אדיר- אתה יצרת אותו אתה מבין את ההנאה בזה.?? האוטו שלי היה עגלה ועכשיו הוא מטוס את סעפת היניקה אני לבד תכננתי ובניתי היא לא נקיה מפשלות אבל זו של היצרן גרועה יותר שלי לפחות היא רק ספורט אורינטד בלי פשרות גולף ישנה עם טורבו ששוקלת 800 קילו(1983-6) זה דבר מפחיד למשל ויש כזו כאן 6 למאה זה טוב? מאמין אני לך שיש אוטו כזה של סיטרואן הרי יש גם רנו 9 מוגדשת אבל רק 167 כ``ס?? אם ל16ה של פיזו יש משהו כזה בלי טורבו והם עם מנועים דומים איך זה יתכן? מ2 ליטר אפשר להוציא 500- ראה את ה RS2000 שהיתה לאלי חן אני לא אומר אגב שהאוטו שלי אמין כמו של השכן עם הסוזוקי אבל לפחות אני נהנה לדרוך על דוושת הכיף :) אם יפניות אני אוהב סובארו אימפרזה(כבר 5 שנים כשנהגתי על הראשונות כאן לפני שידעו מה זה) או אוו6 של מיצובישי מכונית ספורט יותר בעיתי ממכונית רגילה יש שם יותר לחצים וזהו ואמינה-גולף

alexsam

New member
זה מה....

זה מה שכתובבבבבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!! 167!!!!!! לא יודע למה!!! אבל האוטו נוסע טוב!!!!!!!

smalla

New member
המלצה

אם אתם רוצים לשפר את מראה מכוניתכם ולהפוך אותם לקשוחות יותר יש חנות מצוינת שנקראת היפר חלף. תאמינו לי הם עשו לאבא שלי כמעט את כל מכוניות המירוץ שלו והם מצוינים H-)

66

New member
מכוניות מרוץ אמרת?

תוסיף פרטים מי מה למה כמה איפה וכו`

למעלה