או קיי עכשיו אני...
פוי - מתקדם מאוד: התרגיל האהוב עלי הוא הקצב שלוש מאחורי הגב בנוסף יש את כל הזריקות שאני עדיין לומד אני מכיר עד קצב חמש קדימה ואחורה וקצב 6 בצלחות (מעל ומתחת לראש) ויש את כל סוגי הפרפרים: יד אחת, הפוך, גדול מקדימה, גדול מאחורה וכ'ו ויש תרגילים על חוט קצר כמו גלגל אש או גלגלים מקבילים(גם תרגיל חמוד בארוך) סטאף - מתקדם: הזריקה האהובה עלי שלמדתי לא מזמן היא זריקה מסובבת לתפיסה עיוורת מאחורי הגב בנוסף ישנם בעיטות, ברכיות ועקבים להעיף את הסטאף לגובה ואני ממש טוב בכל הנ"ל הליקופטר הוא גם תרגיל חמוד ויש תרגיל שיפה מאוד לפתיחה ומצריך הרבה שליטה והוא מתבצא כך הגריפ של הסטאף על הרגל מבצאים קיק אפ ותופסים את הסטאף על החזה ללא מגע ידיים מגלגלים את הסטאף למטה ונותנים לו בירכית ותופסים מאחורי הגב פלוואר סטיקס(גם דוויל) - בסיס: יכול לעשות הליקופטר(מה שינון אמר שהמקל כמאת מקביל לרצפה)וגם לסובב על מקל אחד תוך כדי, עושה באלנס טוב על מקל אחד מצליח לשלוט בזריקות וסיבובים ומצליח לעשות טיק טוק מתחת לרגל קונטאקט - בסיס: פרפר, פרפר מיד ליד, פרפר מסביב ליד אחת, כלוב, אשליית אגרוף, אשלית כלוב גילגול ויצוב על המרפק הפנימי ובאדי רול פריסבי - בסיס וקצת: זריקות- יד אחורית, יד קידמית, כנף עוף, מעבר לראש, האגודל, זריקה מעמידת פלמינגו, זריקה מאחורי הגב. תפיסות- מאחורי הגב, מתחת לרגל, מתחת לרגל הנגדית, מאחורי הראש, פלמינגו, יצירת 4, מטריקס, מעבר לרגל הנגדית(גיטיס) ומאחורי הרגליים בקפיצה ויש עוד כמה אבל אני עדיין לא בשליטה מלאה עליהן. דאבל סטאף - בסיס וקצת: הצלבות, זריקה של אחד, גלגלים מקבילים, צמד הליקופטרים ועוד כמה שאין לי מושג איך קוראים לתרגילים מקלות באלאנס - על הסנטר, על החזה, על האף ובעצם כל מקום בגוף, מקפיץ מהרגל בחצי סיבוב ליד, מקפיץ מהיד עד סיבוב וחצי לאותה יד וגם ליד השניה, מקפיץ מיד ליד שאחת מאחורי הגב, מחזיק שני מקלות בכל יד ומחליף בינהם, מצליח אבל לא מושלם חנוכיה אנושית מקל על כל רגל מקל על כל יד ומקל על החזה ומקל על המצח צלחות סיניות - ניראה לי בסיס אבל אין לי איך להעריך: להעמיד למדתי רק לפני חודש אפילו פחות אני לא זוכר בדיוק אבל המדריך שלי היה מעביר אותן עליי אז למדתי לתפוס ממסירה וגם לקחת לא מהאויר ואני משתמש בידע שלי ממקלות באלאנס לייצב את המקלות עם הצלחות בכל מיני מקומות בגוף. חד אופן - מעל לבסיס: מצליח לשלוט בסיבובים שלי נוסע קדימה חופשי, אחורה לא חופשי אבל מצליח, מצליח גם לקפוץ קצת במקום ומצליח לנסוע בתנאים שטח שונים(כביש, חול, חצץ וכ'ו). וזהו פחות או יותר. לא רע בשביל שנה אחת מה דעתכם?