הצעה

eiraz

New member
הצעה

לפי דעתי כדאי לעשות סקר חדש ושונה כלומר סקר פורום כלומר תהיה שאלה ויענו עליה על גבי הפורום וכך התשובות יוכלו להיות יותר ברורות ומפורטות יש לי הצעה לסקר הראשון באילו כלים את\ה עובד\ת(כדורים, פוי, סטאף וכ'ו)ואיזה רמה(רק מתחיל, בסיס, מתקדם, מתקדם מאוד, מומחה) לפי דעתי זו יכולה להיות הצלחה אם כולם ישתתפו דוגמא לתשובה: פוי - בסיס סטאף - מתקדם כדורים - מתקדם מאוד וכ'ו. מקווה שההצעה תתקבל:)

eiraz

New member
המשך להצעה

מי שהרמה שלו היא מתקדם + יוכל לרשום איזה תרגילים מתקדמים הוא מכיר, מה שלפי דעתי יעזור כי אנשים שרוצים להתקדם ידעו למי לפנות

Uri Yurman

New member
יש בעיה רצינית ברעיון

כן, ממש, אני הולך לכתוב איזה תרגילים אני יודע בכדורים? אני חושב שיסגרו את הפורום כי ההודעה תהיה ארוכה מדיי... ככה זה כשאתה מג'גל 4 שנים רק עם כדורים.

eiraz

New member
אורי הרעיון הוא...

שאנשים יוכלו לפנות למי שיכול ללמד אותם בנוסף יש כל מיני תרגילים נכון אבל (ואני זורק מספר) לכל 50 תרגילים יש תרגיל בסיס אחד, כך שלא תהיה בעיה אם תרשום את הבסיסיים וכמה מתקדמים

wee man

New member
יאללה שלי-

דיוול סטיקס (פלאוור)- אני לא יודע מה נחשב מתקדם אז בקצרה את התרגילים שלי- לסובב את זה בצורה מקבילה לריצפה כמעט לסובב באוויר חצי סיבוב עד הרבה סיבובים (יכול לשלוט במספר סיבובים) עם מכה עליונה אותו דבר עם מכה תחתונה. את המאין שילוב שלי של מכה גם למעלה וגם למטה אני יכול לגרום שיסתובב ממש ממש מהר וגבוהה והרבה! יודע לסובב הרבה ביד אחת, להקפיץ ביד אחת ולתפוס באותה יד. לעשות את הדבר הזה של סיבוב למעלה ביד אחת ואז סיבוב למטה ולהמשיך. לסובב הרבה למעלה ביד אחת (מקביל לריצפה) כל מיני קומבינות של לזרוק להסתובב לתפוס ודברים כאלה. אני לא יודע אם זה בסיס או יותר כי אין לי סטנדרטים. *הכל מלמידה לבד *המון זמן לא ניסיתי כי נשבר לי הדיוול היפה שלי 3 כדורים בסיס ותרגילים בסיסים פלוס דיאבלו אין לי סטנדרט גם מה נחשב טוב, אבל אני יחסית טוב בזה (יווו כמה זמן לא נגעתי בזה, לא יודע איפה הוא בכלל). צלחת סינית, משעמם אותי האמת, אבל אני יודע טוב והרבה תרגילים, בהתחשב שאין עם זה כמעט תרגילים. סטאף- רק לסובב אותו רגיל לפי מה שעילם לימד אותי :)) פריסטייל פריסבי- אני אפילו לא אפרט תרגילים כי יש עם זה פשוט המון! אבל אני ברמה ממש טובה!! ו... ממ.... זהו נראה לי.... :) ינון

eiraz

New member
או קיי עכשיו אני...

פוי - מתקדם מאוד: התרגיל האהוב עלי הוא הקצב שלוש מאחורי הגב בנוסף יש את כל הזריקות שאני עדיין לומד אני מכיר עד קצב חמש קדימה ואחורה וקצב 6 בצלחות (מעל ומתחת לראש) ויש את כל סוגי הפרפרים: יד אחת, הפוך, גדול מקדימה, גדול מאחורה וכ'ו ויש תרגילים על חוט קצר כמו גלגל אש או גלגלים מקבילים(גם תרגיל חמוד בארוך) סטאף - מתקדם: הזריקה האהובה עלי שלמדתי לא מזמן היא זריקה מסובבת לתפיסה עיוורת מאחורי הגב בנוסף ישנם בעיטות, ברכיות ועקבים להעיף את הסטאף לגובה ואני ממש טוב בכל הנ"ל הליקופטר הוא גם תרגיל חמוד ויש תרגיל שיפה מאוד לפתיחה ומצריך הרבה שליטה והוא מתבצא כך הגריפ של הסטאף על הרגל מבצאים קיק אפ ותופסים את הסטאף על החזה ללא מגע ידיים מגלגלים את הסטאף למטה ונותנים לו בירכית ותופסים מאחורי הגב פלוואר סטיקס(גם דוויל) - בסיס: יכול לעשות הליקופטר(מה שינון אמר שהמקל כמאת מקביל לרצפה)וגם לסובב על מקל אחד תוך כדי, עושה באלנס טוב על מקל אחד מצליח לשלוט בזריקות וסיבובים ומצליח לעשות טיק טוק מתחת לרגל קונטאקט - בסיס: פרפר, פרפר מיד ליד, פרפר מסביב ליד אחת, כלוב, אשליית אגרוף, אשלית כלוב גילגול ויצוב על המרפק הפנימי ובאדי רול פריסבי - בסיס וקצת: זריקות- יד אחורית, יד קידמית, כנף עוף, מעבר לראש, האגודל, זריקה מעמידת פלמינגו, זריקה מאחורי הגב. תפיסות- מאחורי הגב, מתחת לרגל, מתחת לרגל הנגדית, מאחורי הראש, פלמינגו, יצירת 4, מטריקס, מעבר לרגל הנגדית(גיטיס) ומאחורי הרגליים בקפיצה ויש עוד כמה אבל אני עדיין לא בשליטה מלאה עליהן. דאבל סטאף - בסיס וקצת: הצלבות, זריקה של אחד, גלגלים מקבילים, צמד הליקופטרים ועוד כמה שאין לי מושג איך קוראים לתרגילים מקלות באלאנס - על הסנטר, על החזה, על האף ובעצם כל מקום בגוף, מקפיץ מהרגל בחצי סיבוב ליד, מקפיץ מהיד עד סיבוב וחצי לאותה יד וגם ליד השניה, מקפיץ מיד ליד שאחת מאחורי הגב, מחזיק שני מקלות בכל יד ומחליף בינהם, מצליח אבל לא מושלם חנוכיה אנושית מקל על כל רגל מקל על כל יד ומקל על החזה ומקל על המצח צלחות סיניות - ניראה לי בסיס אבל אין לי איך להעריך: להעמיד למדתי רק לפני חודש אפילו פחות אני לא זוכר בדיוק אבל המדריך שלי היה מעביר אותן עליי אז למדתי לתפוס ממסירה וגם לקחת לא מהאויר ואני משתמש בידע שלי ממקלות באלאנס לייצב את המקלות עם הצלחות בכל מיני מקומות בגוף. חד אופן - מעל לבסיס: מצליח לשלוט בסיבובים שלי נוסע קדימה חופשי, אחורה לא חופשי אבל מצליח, מצליח גם לקפוץ קצת במקום ומצליח לנסוע בתנאים שטח שונים(כביש, חול, חצץ וכ'ו). וזהו פחות או יותר. לא רע בשביל שנה אחת מה דעתכם? :)

אני

דוויל סטיקס- מתקדם מאוד, התרגיל האהוב ביותר עלי הוא סיבוב תחתון. סטאף- מתקדם,תרגיל אהוב- סיבוב תחתון עם מקל
פוי- בינוני, תרגיל אהוב, פרפר הפוך. דיאבולו- בסיס חד אופן- בסיסי מאוד

silver men

New member
אני......:)

אני עושה הרבה זמן דוויל סטיק ואני ברמה טובה והתרגיל האהוב עליי זה סיבובים ומהן איקס שעושים באליקופטר..... ב3 כדורים אני די טוב אני עושה תרגילים בסיסיים:מילסמס,מאחורי הגב,ריברס,2-1,צ'ופ,קסקד ועוד כמה............ בדיאבלו אני טוב:תרגילים בסיסיים בצלחות סיניות אני מאד טוב בהיתחשב בקח שאין הרבה תרגילים... קלבים:טוב קביים מצויין:אני הולך חופשי עושה עליהם ג'אגלינג..... חד אופן:מתאמן מתאמן ולא מצליח.. סטף:טוב פויז:טוב

eiraz

New member
בקשר לשמות בפריסבי...

את כולן אני תרגמתי בתרגום חופשי הן נשמעות הרבה יותר טוב באנגלית ושחקנים יבינו אותכם כמו שצריך אם תדברו איתם בשמות הלועזיים של הזריקותפיסות

Uri Yurman

New member
מה שאני עושה

פאסינג בכדורים (עד 13) וקלאבים (עד 7/8) בכל מני תבניות וצורות. בנוסף גם פאסינג של יותר משני אנשים בכל מני צורות כולל חילופי תפקידים. סולו ג'אגלינג בכדורים - כל הבסיס, ובנוסף גם הרבה דברים מתקדמים. בין המתקדמים בין היתר מלא דברים ב4-5 כדורים (שלא אסקור את כולם כאן), כל מני מעברים ב6 כדורים, ותבנית בריאה (יחסית לנורמה בארץ) של 7 כדורים. בנוסף גם מלא מולטיפלקסים ב3-7 כדורים. ב3 כדורים גם כן דברים מתקדמים כמו ג'אגלינג בעיניים עצומות (לפני וגם מאחורי הגוף), ושילובים מתקדמים שקשה להסביר בכתב. סולו ג'אגלינג בקלאבים - רק את הבסיס של הבסיס. that's all (at least for now) folks!

Segev Shilton

New member
אני ייצג גם אותי וגם את אופק

שגב : רמה בקלאבס- גבוהה: 3 קלאבס תרגילים מתקדמים 4 קלאבס תרגילים מתקדמים 5 קלאבס דאבלים, טריפלים ,סינגלים (קצת), 2 בקרוסים ולהמשיך, 4 בקרוסים וקולקט ועוד כמה תרגילי "בסיס" פאסינג קלאבס- 6,7,8 עם אופק 9 ו10 עם ווה אני גם עושה 3 ,4 ו5 טורצ'ים (לפידים) כדורים - רמה גבוהה : 3 כדורים תרגילים מתקדמים 4 כדורים תרגילים מתקדמים 5 כדורים תרגילים מתקדמים כולל מולטיפלקסים, כמה בקרוסים ,3 אפ פירואט ולהמשיך , 5 אפ וקולקט ושאוור 5 6 כדורים רמה "בסדר" 80 תפיסות אבל לא הכי יציבות בעולם ולא בעל מבנה יפה 7 כדורים - רמה טובה -100 תפיסות עם מבנה סבבה 8 כדורים- 18 תפיסות בסינק 16 תפיסות באסינק ו 12 תפיסות בווימפי 9 כדורים - פלאש, ו13 תפיסות (ללא קלין פיניש) פאסינג כדורים- 11 (עם אורי כמובן) טבעות- רמה טובה 3,4,5 טבעות 6 טבעות 12 תפיסות כולל פול דאון וכעמט 7 טבעות פלאש פאסינג טבעות - 8 עם אופק (לא ניסיתי אף פעם יותר) דיאבולו - רמה טובה - תרגילים בדיאבולו אחד - רמה באמצע תרגילים ב2 (רמה בסיסית) "פאסינג" דיאבולו 3 דיאבולו עם אופק באוסנרים (כדורים קופצים) רמה טובה- 3,4,5 באונסרים ב3 ו4 כמה תרגילי בסיס 6 באונסרים סינק 24 תפיסות 7 באונסרים 16 תפיסות פאסינג באונסרים - 11 כולל ירידה לבירכיים (לא ניסיתי יותר מ11) אופק : רמה בקלאבס - טובה תרגילי בסיס ב3 ב4 סינק ואסינק וטריפל סינגל (53) ומעבר מ3 ל4 בקיק אפ כמעט פלאש ב5 קלאבס :) פאסינג 6,7,8 ותרגילים ב7 קלאבס פאסינג (עם שגב) 3 טורצ'ים +תרגילים טיפה 4 טורצ'ים ופאסינג טורצ'ים עם שגב כדורים - רמה טובה + ב3 - תרגילי בסיס+ ב4 תרגילי בסיס+ (סינק וא סינק ומעברים האף שאוור ו53, 2 אפ פירוט) 5 כדורים - רמה בסדר - 35 תפיסות וטיפה האף שאוור 6 כדורים - פלאש ב2 צורות סינק וא סינק פאסינג כדורים - 8 (לא ניסה יותר מזה) דיאבולו - רמה גבוהה דיאבולו אחד - תרגילים מתקדמים 2 דיאבולו תרגילים מתקדמים (2 אפ פירואט היפר לופ סוסאיד דאבל היפר לופ סואסאיד ארונד דה וורלד וכו' "פאסינג" בדיאבולו 3 דיאבלו פאסינג עם שגב אפ מישהו צריך עזרה הוא מוזמן לפנות אלינו שגב & אופק שילטון

למעלה