הצעה.

lululin

New member
הצעה.

תגידו- מה דעתכם לעשות פעם בחודש- או בתדירות רצויה אחרת "מה צריך לעשות בגינה החודש"? זה יכול להיות מאוד יעיל לדעתי כי לבדוק בספר אני שוכחת, ופה אני נמצאת כל יום
ומלא פעמים מפספסת כל מיני דברים חשובים בגינה . לארי- אתה שומע? מה אומרים?

שקדי

New member
הצעת יעול............/images/Emo132.gif

אני ממליץ לך להעביר את המחשב לגנה מה שיבטיח שתהיי יותר גם פה גם שם ולתפארת הפורום והגנה בכללית בעונה הזאת אני (ממש כמו חוף) מרגיש נטוש ובלי כוחות בגלל החום ואני משקיע רק את ההכרחי בהשקיה....טיפה עישוב והרבה עבודת גינון וירטואלית בנוכחי ובמקומות אחרים

lululin

New member
שקדי יקירי.

תאמין לי שלא הייתה מאושרת ממני אם הייתי יכולה להעביר את המחשב לגינה הייתי יושבת מתחת לגפן...אך לצערי .... בכל זאת חושבת שזה רעיון לא רע בכלל. אני לדוגמא סטודנטית ואמא לשניים,מה שמותיר לי מרווחי זמן מאוד מאוד קצובים לגינה. יודעת שתזמון בגינה זה דבר מאוד חשוב ולכן משתדלת להגיע למצב שאם אני כבר בגינה זה יהיה קודם כל יעיל (מהנה זה תמיד). יש לי ספר אחד מחולק לפי חודשים אולם גם הוא קצת מוגבל. זהו, לא יודעת , אולי יש פה עוד אנשים שחושבים שזה רעיון טוב , ואם לא- גם לא נורא. אמשיך לשאול אתכם פעם בחודש מה צריך לעשות עכשיו

ruven46

New member
גם אני !

פעם עוד הייתי רושם.... כעת אני סומך על ה"רבי שיח" המתנהלים בפורום... החקלאי הותיק והזקן, שהלך לעולמו, לפני כחודש, היה ה"שעון המעורר" שלי ! היה מדרבן אותי לפי התאריכים העבריים !!! (אח, איזה אובדן של איש יקר !!) לפי תאריכים עבריים היה אומר לי מתי לזרוע את זה ומתי את זה, ומתי לגזום ומתי להשקות....(ואני...הייתי רץ, לבושתי הרבה, ליומן, לתרגם לתאריכים "לועזיים") אולי הוא גרם לי למשהו....לא יודע...., אני עובד הרבה לפי תחושה, ומגדל, מה שבא לי, מתי שבא לי....ובהצלחה ! והצעה לך ולשקדי, ה"ניקוי ראש" הכי טוב שאני מכיר, הוא 'עישוב' הגינה ! אדמה לחה, על הברכיים, והאצבעות בתוך האדמה, מפרידות אדמה ורגבים, ועוקבות אחרי השורשים הארוכים , עד לבסיסם. ....זה ממלא לי את ה"בטרייות"..!

שקדי

New member
בעיה רצינית.............

השעות הטובות לניקוי ראש בעישוב הן גם השעות הטובות לניקוי ראש בבריכה תחרות לא ממש הוגנת......................

lululin

New member
אני מקנאה

אח, איזה דילמות מדהימות יש לכם. מה שנשאר לי לעשות זה רק לשבת פה ולפנטז על מקומות ירוקים יותר...

ruven46

New member
לא לקנא ! מדובר בחלוקת זמן !

מעבירים כפתור למצב "טורבו" - עוסקים ב"פרנסה" בצורה מרוכזת....! ואז מתפנים "לנכש עשבים" כשהכפתור במצב LOW ! אחרת...זה לא בריא ! לא ??!!

lululin

New member
טורבו.

אני כרגע בטורבו השכלה והמבחנים לוחצים משו פחד. בינתיים שומרת על השפיות ב"גניבת" חצאי שעות בגינה ופינטוזים על עשבים ואדמה.

ruven46

New member
נכון ! זו הדרך !

לומדים , לומדים, לומדים ו...בורחים לחצי שעה לגינה "לתלוש עשבים", "מסדר ת'ראש, על הכיף כיפאק !"

...חשבתי שיש לי בעיה אבל אני שמחה

לדעת שיש עוד כאלה שעישוב בגינה מנקה להם את הלב והמחשבה !!! ריח האדמה הלחה, מעקב אחרי נמלה שהלכה לאיבוד מחזירים את העולם לפרופורציות הנכונות...

שקדי

New member
הכי טוב לשלב בין החלומות לא??

אני קם לי בבקר עולה על הטרקטורון ויוצא לי בדרכי העפר לכיוון מטע השקדים בדרך אם זמני בידי אני קוטף לי קצת פירות צלפים מגיע אל המטע וכשלושים אלף עצים נרגשים מניעים עליהם אלי בתחינה....אותנו תשקה ראשון...בנו תטפל ואני מתמסר לכולם ומעביר את יומי בנעימים ביניהם לא מזניח גם את בוסתני התאנים הזיתים והמשמש שהגיע לפרקו חוזר הביתה לעת אחה''צ....סופר את העלים החדשים של הפסיפלורה מחליט שמחר אני בטוח מעשב.....ורץ לגינתנו הוירטואלית..........

reuven4u

New member
ואני כל היום מול המסך... ../images/Emo10.gif

אשמח להתחלף איתך!!!

לארי

New member
רעיון טוב מאוד ../images/Emo45.gif, אנסה ליישמו בק

בקרוב בפורום.

stallin

New member
בנוסף, ממליצה לך על האתר

של הארגון הישראלי לגננות ונוף. יש להם שם מדור קבוע של 'החודש בגינה'. דא עקא, גם לשם תצטרכי לזכור להכנס. www.gardening.org.il.

למעלה