אתה לא יודע, כמו שאמר נד, שכל חובבי הרומח לא מסכימים עם הביקורת. אני מאוד אוהבת את הספרים, אבל מסכימה כמעט עם כל ביקורת שמעבירים עליהם. בנוסף לכך, אני חושבת שהאמונה שאתה מסוגל לענות לכל טענה שישטחו נגד הרומח (כלומר: כל הטענות שמעלים נגדו לא נכונות), היא הערצה עיוורת באופן קיצוני.
גם הסכמה עם טענה זו סוג של ענייה... הבעיה היא שהרבה מהטענות הן כאלה שאני מסוגל לענות עליהן, או אם לא לענות עליהן כך שהם יכבדו את הסדרה, לפחות לענות כך שהם יקבלו את הסידרה.
כלומר, בעמדה שלו בנוגע לרומח הדרקון. הנה לינק לדיון שנערך בין מספר מסופרי הפנטסיה הנודעים ביותר של הממלכות נשכחות (כשהמוכר ביותר בישראל הוא ר.א.סלבטורה, מחבר טרילוגיית העלף האפל) לכמה אנשים מוכרים מאוד בפורומי הפנטסיה האמריקאיים. הדיון הוא מרתק ומערב את תגובתם של הסופרים לזלזול של אנשים בספרים מסוג הממלכות הנשכחות או רומח הדרקון. בנוסף הם מציינים את הסבות לזלזול ומדוע הם חושבים שאנשים אלה הם לא חכמים במיוחד. הדיון נערך בפורום של סלבטורה.
הבעיה היחידה: למי יש כוח לקרוא 16 עמודים מלאים באנגלית? אם זה היה בעברית, עוד אולי הייתי קורא, אבל באנגלית? טוב, אני מניח שזה עוד אחד מהדברים שאני אבטיח לעצמי לעשות בחופש הגדול... (כן, בטח!). תודה בכל מקרה...
אחר כך יהיה אפשר ללכת ולאסוף 1000 חתימות כדי שהמורה למתמטיקה המעצבנת הזאת לא תלמד אותנו יותר! אם אתה רוצה ללכת ולהיראות כמו אידיוט, בהצלחה. זה לא יקדם אותך או את רומח הדרקון בשום דבר.