הצעה ...

הצעה ...

אני רוצה להביא לפורום מישהו לארוח מי יכול להיות מענין וקולע לדעתכם בעינין הפורום? כל מי שעולה על הדעת אני רוצה לקבל מכם רעיונות במסרים בלבד

תגובות במסרים כבר אמרתי?????!

בכל מקרה אני חושבת שזאתי הספתא הזו כבר מתה מרוב.... סקס .... לא?????

אולי נזמין את....

סדאם ? שיספר לפחות מה יש לו, מה אין לו, האם לאטום, איך ומתי... זה נראה לי מידע שימושי מאוד לא ?

אין לי ספק...

חוץ מזה... נסדר לו איזה אינטרנט מהיר מהבונקר... ככה הוא גם לא יצטרף לצאת ולהסתכן שאיזה פצצה חכמה תיפול עליו

ניקולי

New member
א....... בבקשה

יהודה לא גומר על אף אחד....
מיקי ממי אם אתה רוצה לגמור על סדאם חוסין בקשה ממי אבל עד כאן יהודה שלי לא.... נכון יהודה ממי?????????
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגיד לי מיקי מה דעתך שנעשה מפגש פורום לפני המלחמה??? נראה לך שיבואו?? אם כן אני פותחת בהודעה חדשה ואני רוצה לראות כאן מענה מה אתה אומר???????

אחלה רעיון...

השאלה אם מישהו יבוא או שזה יהיה כמו ביום חמישי שעבר ? יעני... את אני ויהודה... חחחחח.... אבל את יכולה לנסות...

ניקולי

New member
אני יכולה לנסות

לא אל תגזים מיקי זה ממש לא אותו מפגש ע"פ שהיה סבבה אתה לא חושב ככה? אתה יודע מה אני אצא בהודעה אבל ההתרעה תהיה קצרה מידי נראה לי שזה יהיה במוצ"ש זה....

ניקולי

New member
מספיק עם התחושות האלו

וכשאני אגיע לביתי הקט מבטיחה להרים
עכשיו אני עוד בעבודה תתאפק.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דרך אגב אני שולחת לאיימל שלי הודעות לאהובי.. הנשמה שלי יהודה..
וכיף לי לכתוב לבעל שלי הודעות

ניקולייייייייייייייייייי כשאת אומרת

שיהודה לא גומר על אף אחד ... למה את מתכוונת????

ניקולי

New member
קוקיל'ה ../images/Emo12.gif

אני ממש מתפלאת עלייך...רגע.. אני המומה
ג'ס ממי לא ראית את השיחה שלי ושל מיקי?? דברנו על סדאם חוסין.. ומיקי אמר שאם הוא יבוא לכאן הוא ויהודה שלי יגמרו עליו (יעני יחסלו אותו) ירביצו לו מכות רצח..זה היה מעין ביטוי כזה.. רגע.. אני עדין המומה
על מה בדיוק חשבת?? (שובבה?) אם חשבת על מה שאני חשבתי אז את גסה..

למעלה