אנוכי תלמיד בכיתה י"א, ולכן אני לא יכול לשון ביום בצפר ב2 אז הבקשה שלי היא אם זה אפשרי להעביר את השעה של עסק שחור ליותר מוקדם? (אני יודע שזה כבר מהתחלה של העסק היה בחצות, אבל בבקשה תשנו) תודה! נ.ב- מה דעתכם? WHERE MY DOGZ AT?!?
יש אנשים שלא מבינים את ההתחכמויות שלך ניסיתי להתאפק אבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה קורה, אני כנראה טמבל....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצחיק את האשכים שלי
בהחלט זאת הייתה אחת ההודעות המצחיקות לאחרונה, הקטע שההודעות מצחיקות מטימטום - ראו מקרה של ההודעה הזאת - אני לא הפסקתי לצחוק שעה.. בכל מקרה אם אתם יכולים להעביר בשמי בקשה ל YES שיעבירו את ג´יי לנו מעשר לעשר וחצי כי לפעמים בשעה 10 בדיוק בא לי לחרבן.
אם אתה רוצה בקרוב אני יעשה קורס בג´י ספוט בעניין. סתם - בכל מקרה אתה צריך ללמוד איך זה עובד, וגם אם יש הודעה תנסה להיזכר במילה אופיינת להודעה ואם גם אתה זוכר אז מילה שלא תופיע בהרבה הודעות אחרות, ומומלץ להשתמש בחיפוש המתקדם. מקווה שעזרתי - אם לא בקרוב אני יתן טיפים נוספים