הצעה:

omritoto

New member
הצעה:

אנוכי תלמיד בכיתה י"א, ולכן אני לא יכול לשון ביום בצפר ב2 אז הבקשה שלי היא אם זה אפשרי להעביר את השעה של עסק שחור ליותר מוקדם? (אני יודע שזה כבר מהתחלה של העסק היה בחצות, אבל בבקשה תשנו) תודה! נ.ב- מה דעתכם? WHERE MY DOGZ AT?!?

The EmineM ShoW

New member
אני בטוח שאפשר לסדר לך משהו...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה אני בוכה!!!
זה היה עכשיו אחד המצחיקים!!!

omritoto

New member
מה אתה צוחק

שמע רוב המאזינים שלהם הם בני 13-18 אז קצת התחשבות! זה בשבילך כולנו

micL

New member
תסביר לי גם מה הקשר של ה-נ.ב?

יש אנשים שלא מבינים את ההתחכמויות שלך ניסיתי להתאפק אבל... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

omritoto

New member
טוב אני טמבל

זה קורה, אני כנראה טמבל....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצחיק את האשכים שלי

BIGO-G

New member
אם הוא לא היה אמיתי ,

מישהו היה צריך להמציא אותו
הוא סתם מטומטם, מה שהיה ברור מההודעה הראשונה.

בהמלצת אומריטוטו החלטנו ש....

יאאאאאאאאאאאאאאא גאללללללללללול !!! דיי, בבקשה, דיי, מי שהמציא את הדמות הזאת " אומריטוטו" אנא החשף !!! אתה גאוןןןןןןן ! אבל בבקשה חשוף את עצמך !!!

TakTik

New member
חדש!!!

מהאנשים שהביאו אלכם את דרסטה ואת שימעולימינל אומריטוטו מצוייד בתיבה קולית שאומרת גאלול (מילון נימכר בניפרד)

da^Lord

New member
אתם רעים. רעים אני אומר לכם. ../images/Emo11.gif

לירון, אל תשכח מי גרם לך לזנוח את ה"ג´חנון" ולעבור הלאה ל"יאגא-לול" גאווווווווווון.

תשמע לורדי

אני באמת חושב שאומריטוטו הוא גאון, ללא טיפה של ציניות. הוא מ ל ך אמיתי.

RabidCat

New member
לירון... אולי תזמין את אומרטיטו..

שלנו לתוכנית באירוח מיוחד... בשעה 22 :) שיחכה באולפן.. :) על תשכח להתקין מצלמה נסתרת ולהעלות ת´סרט לפורום.. :) שידורי העסק במהדורה ואירוח מיוחד.. אומרטיטו האיש וההגדה..

micL

New member
אל תישכח את ה"אבישי במבוק"

מפה למאד מאן נמכרת בנפרד

kodman

New member
לפי דעתי אתם פשוט חייבים ל

גאלול
בהחלט זאת הייתה אחת ההודעות המצחיקות לאחרונה, הקטע שההודעות מצחיקות מטימטום - ראו מקרה של ההודעה הזאת - אני לא הפסקתי לצחוק שעה.. בכל מקרה אם אתם יכולים להעביר בשמי בקשה ל YES שיעבירו את ג´יי לנו מעשר לעשר וחצי כי לפעמים בשעה 10 בדיוק בא לי לחרבן.

da^Lord

New member
קודמן איך אתה עושה את זה?

איך אתה מצליח להפעיל את מנגנון ה"חיפוש" בכזאת יעילות? אצלי הוא תמיד מקרטע. גאוווווווווווון

kodman

New member
תשובה

זה שאני גאון זה לא חדש
אם אתה רוצה בקרוב אני יעשה קורס בג´י ספוט בעניין. סתם - בכל מקרה אתה צריך ללמוד איך זה עובד, וגם אם יש הודעה תנסה להיזכר במילה אופיינת להודעה ואם גם אתה זוכר אז מילה שלא תופיע בהרבה הודעות אחרות, ומומלץ להשתמש בחיפוש המתקדם. מקווה שעזרתי - אם לא בקרוב אני יתן טיפים נוספים
kodman

da^Lord

New member
תודה ,אבל בוא נגיד

שלא ממש שאלתי אותך איך עושים את זה, זה רק נראה ככה. יש מבין? עכשיו אני הולך לעשות מעשה היסטורי - לשנות את החתימה שלי. ולא בלב שלם.

למעלה