הצעה

fa jing

New member
הצעה

כפי ששמתי לב ברוב ההודעות אנשים חותמים בשמם האמיתי. לעיתים יוצא לילעיין בכרטיסים האישים של אנשים שאני מעונין להכיר קצת יותר. או שהרשימו אותי בידע שלהם או בתשובות מרשימות ,מצחיקות,מעניינות וכו´. חשבתי לעצמי שזה רק ייקל עלינו אם נכיר יותר האחד את השני דרך הכרטיסים האישיים. אחרי הכל אין כאן סיבה להסתתר מאחורי כרטיסים ריקים...אנו לא דנים כאן בזוהמה או דברים שאינם כשרים ולכן הפחד מהיכרות האחד את השני הוא מיותר... אשמח לראות יותר כרטיסים אישיים של חברים מהפורום.

zedprime

New member
מכיוון שיש אנשים שמגיבים

בפורומים נוספים , רק הוגן לציין ששם אמיתי זה דבר שהרבה לא יחשפו .. ברצינות מלאה - זה מסוכן.

fa jing

New member
קשה לי להאמין...

שאנשים שהם כנים ונחמדים כאן יהיו טרולים או מפלצות בפורומים אחרים.

fa jing

New member
זאב א´חלה תמונה

אתה נראה צעיר מאוד לגילך..... זה מהאיקידו...?

עידכנתי את התמונה

תודה, אכן זה מהאיקידו. אגב התמונה היא של הבן שלי...(ושל אשתי) זאב.

zedprime

New member
זה נכון אולי

אבל יש אנשים שנוטים לא להסכים לדעותיהם של אנשים בפורומים אחרים , חוסר הסכמה כאן זה לא כמו חוסר הסכמה בפורום של אנשים ... רגועים פחות. וברצינות , חלק קטינים וכל הקטע של חשיפת השם המלא מפחיד.. ולעיתים בצדק.

חוץ מכל הדברים הנכונים שהעלו עד

עכשיו, להזדהות בשמך המלא ולכתוב פרטים על עצמך זה אומר לקחת אחריות מלאה על כל מה שתכתוב בשם זה. פייר, לפעמים בא לי לכתוש מישהו במילים ושלא ידעו שזה אני ואין לי את ה"פריבילגיה" הזו.

arcidea

New member
freestyle id

חנן- כמו בRL גם פה- כל מה שנאמר וגם כל מה שלא נאמר- זה סטייטמנט זהות אני משנה את הכרטיס שלי די הרבה ולא משנה מה כתוב בו- הוא תמיד אני האמיתי- באופן חלקי. בלא פחות חלקיות שאר פרטי המציאות שלי- שם עבודה גיל מגורים בלה בלה אז מה זה משנה? אם יש לך שאלות ספציפיות- תשאל

הצעה אחרת

אני, למשל, לא מעוניין להזדהות בשמי הפרטי, וגם לא מעוניין לפרסם את פרטיי בכרטיסייתי שבפורום. למה? ככה. אני פשוט לא רואה שום צורך בכך. חלק מחברי הפורום פגשו אותי ומכירים אותי. קוזושי ואמיר, למשל, פוגשים אותי באופן קבוע בדוג´ו בכל יום שלישי. אם מישהו מסויים רוצה להכיר אותי מעבר למה שאני כותב בפורום, הוא מוזמן לפנות אלי במערכת המסרים האישיים. כמובן שאני מכבד גם את כל החברים שכן מחליטים לפרסם את פרטיהם האישיים. לורנס

למעלה