הצעה.........

shelycat

New member
הצעה.........

בעקבות הבשורה של איוש פתאום שמתי לב שאני קצת לא מאופסת, אז אני מציעה לעשות רשימה של "מאזן כוחות", כלומר רשימה של הבנות שבהריון+אם יש תאריכי לידה משוערים, בנות שכבר ילדו+ימי ההולדת של נסיכי הפורום, ורשימה של כל היתר עם התפלגות מנסים/לא מנסים כרגע. מה דעתכן? בכל אופן אנחנו שייכים לאלו שבינתיים מחכים עם כניסה להריון.

rona25

New member
אנחנו מצפים לביקור החסידה

בסוף מאי תחילת יוני

rona25

New member
ילדים במזל תאומים זה אחלה ../images/Emo57.gif

בעלי אחותי מזל תאומים (נולדו בהפרש של יום וכמה שנים) והם מקסימים

שירלי א

New member
רעיון חמוד! ../images/Emo80.gif

אנחנו עדיין לא בקטע, כמו שאומרים... אנחנו רוצים לעשות טיול בקייץ ורק אחרי זה לנסות. אולי אני אפסיק לקחת גלולות עוד לפני זה כדי לנקות את הגוף (ככה ממליצים), אבל לא נתחיל לנסות עד שנחזור מהטיול. מאוד בא לי כבר, אבל בעלי שיחיה עדיין צריך להתרגל לרעיון... איך משכנעים אותו? או שאולי עדיף לא ללחוץ בנושא? אמנם רק התחתנו לפני חודשיים, אבל הוא בן 30 ואני אוטוטו 29, אז למה לחכות? (אנחנו גם חיים כזוג לכל דבר כבר 3 שנים, ככה שזה לא שאנחנו צריכים זמן להיות לבד כזוג). איך היה אצלכן? שכנעתן? הם רצו? החלטה משותפת? אשמח אם תשתפו אותי.

תמרה*

New member
אנחנו הבאים בתור...

תאריך לידה משוער (אחרי שהוקדם בשבוע ע"י הרופא) 2/12/02 אבל מהרבה סיבות, ובעיקר כיוון שהערכת משקל אחרונה כבר דיברה על 3 קילו, לא נראה לי שאני אסחוב עד הסוף. אני מקווה שאני לא משלה את עצמי, אבל כבר די נמאס לי להיות היפופוטם (תחושה כשהתחזקה כשניסיתי למדוד שמלות כדי ללבוש לחתונה שיש לנו הערב...)

Sashuka

New member
אנחנו כבר מנסים....../images/Emo99.gif

לגבי איך הגענו להחלטה, אז אני התחלתי לדבר על ילד בערך לפני שנה וחצי, הוא נורא נבהל מכל הרעיון וביקש לתת לו קצת זמן לחשוב על זה, כמה שבועות לאחר שהחלטנו להתחתן, הוא אמר שהוא גם רוצה ילד (או כמה ילדים) אבל לא כרגע, שנחכה כמה חודשים אחרי החתונה, אבל ביום החתונה הוא ביקש שאני אפסיק עם הגלולות... בדיוק סיימתי חפיסה אחרונה ואנחנו מנסים... פשוט הייתי צריכה לתת לו להתרגל לרעיון...רק עכשיו הוא גילה לי שכבר מזמן בא לו לעשות ילד, אבל כל הרעיון נורא מפחיד אותו בגלל כל האחרויות הכרוחה בנושא, הוא נורא רוצה להיות אבא טוב...ואני בטוחה שהוא יהיה... אז מזל טוב לכל אלו שכבר בהריון, בהצלחה לכל המנסים ולכל העומדים לנסות...

rinutza

New member
טוב אז אני בתחילת חודש שישי../images/Emo95.gif

0בוע 23. התאריך המשוער הוא 10.03.2002 - מזל דגים כמו אבא שלו. והוא נסיך
יש לו אפילו שם זמני - שמשון!!

שוני3

New member
אנחנו נחכה לפחות עוד שנה

אני לא מרגישה עדיין מוכנה להיות אמא, אבל לעומת זאת בעלי כבר מוכן ממזמן ומנסה לשכנע אותי להפסיק כבר עם הגלולות.

ayush

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif ככה בשקט בשקט ?

המון מזל טוב הריון קל !

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifאיזה כיף ../images/Emo85.gif

עוד בשורה משמחת

למעלה