הצעה...

Tricky7

New member
אפשר...

לנסות למצוא מקום שיהיה נח לרוב...מקסימום לא יצא...

לי אין בעיה...להפך

אבל הבעיה היחידה היא שאין פה עדיין אנשים קבועים,כיהפורום נפתח רק לפני 3 שבעות, לא?

casperit

New member
יש דווקא הרבה קבועים

(ממה שהצלחתי לקלוט.. לקרוא) אממ אני לא יודעת איך לבשר להורים שלי שאני רוצה ללכת למפגש פורום של סדרה שיש בה די הרבה אממ סקס ודברים... יעל

שניש

New member
זה רעיון ממש מעולה... ../images/Emo56.gif

אבל אני צריכה למצוא דרך לספר להורים שלי שאני לא הולכת למפגש פורום של "הכי גאים שיש" כי הם לא מסכימים לי לראות... זה ממש מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שניש

Hole In The Sky

New member
לא מרשים לכם לראות את זה<?!

אצלי ההורים יושבים איתו ועם אחיות שלי לראות את זה.

Tricky7

New member
אז תגידי...

שאת הולכת לפגישה של פורום מוסיקה או שפשוט אל תפרטי...

למכולת?

עם בגדים די אלגנטים 100 שקל לכרטיס רכבת? אני חושבת שפשוט צריך לשנות קצת את שם הפורום..... שאני גולשת אני אומרת להורים שלי שאני גולשת בפורום "סמולוויל" ומורידה כמה קטעים מהסדרה. זה לא שקר כ"כ נורא.. ההורים שלי מקבלים הומוסקסואליות די טוב, אבל אני לא יודעת אם הם היו מרשים לי לראות את הסדרה...

ההורים שלי פשוט לא ....

שואלים מה אני עושה!... אני עושה מה שבא לי במחשב... הבעיה אם המפגש שאמא שלי פשוט לא תתן לי ללכת לא משנה מפגש של מה זה...

ההורים שלי ישנים :)

אז אני רואה לי בנחת על המיטה שהידיים בצד!! את התכנית :) ובקשר להורים, תגידו שאתם הולכים עם חברה לאנשהו נוסעות ליום כיף :) ואני מציעה בת"א.. זה הכי מרכזי...

maayan15

New member
ההורים שלי יודעים שאני רואה את זה..

טוב, כי אני מדברת על זה כל הזמן.... אין להם בעייה שאני רואה את זה אבל אני חושבת שתהיה לי בעייה לשכנע אותם לתת לי ללכת למפגש של הפורום... לא כי זה של הכי גאים שיש... היא פשוט מפחדת לתת לי לצאת לכל מקום שהוא במרחק של יותר ממאה מטר מהבית .... טוב הגזמתי..... מאתיים מטר..... חח... גם עכשיו הגזמתי אבל הבנתם את הרעיון..... אה ונזכרתי..... גם אם ייתנו לי ללכת (בספק רב אבל אולי אם גם יפית באה...) אז זה צריך להיות בחמישה ימים הקרובים כי..... טוב, כי אני טסה לחו"ל...... בכל מקרה, זה נשמע לי רעיון לא רע אבל... אולי צריך לחכות עוד חודש-חודשיים כדי שהפורום ממש יהיה עם אנשים קבועים..... טוב... זהו.... מעיין.....

ruthyanat

New member
כן!עוד חודש משהו כזה

כי אנ טסה היום ואני לא רוצה להפיס פגישה עם מעריצי הסדרה-----אני לא מכירה המון ורוצה לבוא למפגש:)

למעלה