אשמח להשתתף במפגש.
C Cגלית New member 17/7/07 #23 כיוון שהמפגש יתקיים בבית פרטי, אנחנו ננסה לארגן מפגשון מקדים על איזה קפה בצהרים כדי להכיר את החדשים.
פ פינקי לשלטון New member 17/7/07 #25 אני מניחה שאבוא בהמוני גם כן .. רק תודיעו פה החלטה סופית לכשתהייה
M Master Stav New member 17/7/07 #27 מוכן לתרום לערב ... 1. הדגמת ......שעווה וקרח 2. הדגמת ....כוסות רוח 3. צילום של משתתפות ומשתתפי האירוע + עיבוד דיגיטאלי 4. שתייה ....
מוכן לתרום לערב ... 1. הדגמת ......שעווה וקרח 2. הדגמת ....כוסות רוח 3. צילום של משתתפות ומשתתפי האירוע + עיבוד דיגיטאלי 4. שתייה ....
C Cגלית New member 18/7/07 #28 הכל מדליק למעט עניין הצילום, לי אישית לא מפריע, אבל אולי יהיו כאלה שלא ירצו להצטלם ו/או להיות ברקע של הצילום.
הכל מדליק למעט עניין הצילום, לי אישית לא מפריע, אבל אולי יהיו כאלה שלא ירצו להצטלם ו/או להיות ברקע של הצילום.
M Master Stav New member 18/7/07 #29 כוונת המשורר מי שתרצה/ירצה ....יצולם ותעובד תמונתו ...... לעולם לא אצלם ללא אישור וכמובן מתוך דגה לדיסקרטיות של כולם .
כוונת המשורר מי שתרצה/ירצה ....יצולם ותעובד תמונתו ...... לעולם לא אצלם ללא אישור וכמובן מתוך דגה לדיסקרטיות של כולם .