הצעה

Vicky H

New member
הצעה ../images/Emo62.gif

אני רואה שיש די הרבה שאלות על תרופות שניתן/ לא ניתן לקחת בזמן ההנקה. אשמח לרכז שמות של תרופות שניתן לקחת, ובכך לחסוך לפרופ' מרלוב הרבה טלפונים שחוזרים על עצמם, וכמובן מענה מהיר יותר לבנות שזקוקות למידע. כל מי שקיבלה אישור מגורם מוסמך בלבד (פרופ' מרלוב וכדומה), מוזמנת לשלוח אליי מסא עם שם התרופה, ולמה היא מיועדת (לדוגמא: שיכוך כאבים, טיפול בהצטננות וכו'). בסופו של דבר, אני אעביר את הרשימה אלייך, ותוכלי לבדוק אותה, ואולי גם להוסיף. אולי שווה לתת לבדיקה גם לפרופ' מרלוב. מה את אומרת?
 
But, there are diffrerences

if the baby is premature or has g6PD deficiency. That is why I prefer to refer. I have a list of what is allowed or what is not, but we cannot take that responsibility to give the wrong information to the wrong mother.​
 

justmom

New member
תרגום: אבל יש הבדלים

כשהתינוק נולד פג או סובל מחסר ב-g6PD. לכן אני מעדיפה להפנות. לי יש רשימה של מה מותר ומה אסור, אבל איננו יכולות לקחת את האחריות למתן המידע הלא נכון לאימא הלא נכונה.
 

Vicky H

New member
מסכימה איתך

חשבתי על זה אחרי שכתבתי את ההודעה... בכל אופן, תודה שאת כאן! מצרפת לך תמונה של יובל (4.5 חוד') בפעולה...
 

ShiraX

New member
הוא ממש מתוק

והוא כל כך מזכיר את הבן שלי! וזאת המחמאה הכי גדולה שאני יכולה לתת!
 
למעלה