הצעה

touti

New member
הצעה../images/Emo41.gif

שכל חבר יספר איך הגיע לפורום? אני אתחיל:) ראיתי פרסום של הפורום, ממש במקרה, בפורום גרושים גרושות הכללי, וקפצתי על המציאה כי באמת היה חסר לי פורום של גרושים ודתיים:) וזו ההזדמנות להודות למנהלת, שבלולה על מסע הפרסום שעשתה ועל היוזמה המבורכת של פתיחת פורום כזה. מה אתכם?

kelly האחד

New member
בכי../images/Emo22.gifף לשתף קצת!

חיפשתי בגוגל משהו כמו"פעילויות לדתיים גרושים....." וכשראיתי את הפורום שלכם,הרגשתי תוך כדי הקריאה הרבה חום,פשטות יפה וחיבור לנושאים,זאת פעם ראשונה שאני משתטפת בפורום....אני יותר של סדנאות,פחות מאחורי מסך,ולפי מה שאני רואה אני ממש מתמכרת! כל הכבוד "מנהלת" שבלולית על הרעיון וה פיתוח!

רחלית2

New member
גם אני ......

הייתי בגרושים צעירים ואז ראיתי בצד קישור ל דתיים התאהבתי

odery

New member
הפעם הראשונה שלי../images/Emo6.gif

חיפשתי פורומים פאקאציים ומוזרים לאחת התוכניות שערכתי, מצאתי כמה והוספתי אותם לרשימת הפורומים, הפורום הזה היה היחיד הרציני ברשימה ההיא..עקבתי אחריו עד שהחלטתי לצאת מהארון... כשהחלטתי להשתתף במשו, הייתי צכה להרשם בשם חדש כי לא רציתי להחשף בפורומים האחרים שהשתתפתי כמו שנחשפים פה.. בסוף חזרתי לשמי המקורי odery וזהו...

בדרך לא דרך

אני בא אלייך... אולי נולדתי לשיר למענך... חיפשתי אתונות ומצאתי מלוכה...

ידידה טובה

שלחה לי קישור, ומאז אני כאן :) (עלילה עם סווינג בלתי צפוי בעליל, הא?)

אני חיפשתי פורום ולא מצאתי

לא התחברתי לפורום הכללי של גרושים/ות כי ההתמודדיות שלנו כדתיים שונה מהחילונים. פניתי לתפוז בהצעה לפתוח פורום כזה, נעניתי בחיוב והשאר היסטוריה...

פשוטאמא

New member
ואני../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על הקבלת פנים החמה...רק עכשיו התפניתי שוב למחשב....זה קורה מפעם לפעם...
הגעתי לכאן מהעמוד הראשי...אחת ההודעות התפרסמה שם.. הייתי תקופה קצרה בפורום גרושים/ות ולא התחברתי בעיקר גולשת בלהיות הורים וחד הוריות אבל-
בניק אחר ובקומונות...
למרות שנראה לי שאאמץ את הניק הזה בקבוע.... הגיע הזמן להתרעננות

אז איך אני הגעתי?

חברה לעבודה מצאה אתכם וחייבה אותי להכנס גם. בהתחלה היססתי אבל מה לעשות שהיא חברה טובה מהעבודה וחייבה אותי לפני שאני שוכחת מהפורום להכנס ולהרשם. אז כך היה ומאז אני מודה לאל כל יום מאחר והכרתי חברים וחברות יקרים מאוד שאני לא חושבת שהייתי מכירה בסיטואציות אחרות. אך ללא ספק זה הכל הכוונה מהק"בה. תודה לך בורא עולם. וכמובן תודה לך שבלולה יקרה על עבודה מצויינת שאת עושה.

טוף. הגיע תורי לספר...

בתהליך המייגע....שעברתי בשנה האחרונה הייתי צריך לללמוד על תהליך הגירושים. אז במהלך חיפושיי לגבי ידע משפטי , וכו' לילה אחד פשוט "קפץ" לי הפורום מול העיניים ,נראה לי מעניין ושונה מפורומים אחרים שהקשקשת שם רבה........אז נכנסתי ומאז לא יכול להתנתק מכם חברים. הזדמנות מצויינת להתנתק לקצת זמן מהמציאות שנקלעתי אליה וגם להכיר עוד אנשים באותו מצב. וכל השאר כתוב בדברי ימי הפורום הנפלא שלנו. אז כל הכבוד לשבלולית על הרעיון, המסירות וההשקעה וגם לכם תודה על ההשתתפות וההתחברות.

ואני הגעתי לאט לאט ובזהירות..

במהלך הפירוד רציתי לדעת מה קורה לגרושים /ות דתיים . גיגלתי "גרושים דתיים" והדבר הראשון שעלה זה הפורום והשאר היסטוריה. וכן רוב תודות לשבלולה המנעלת ( לא טעות )

תוך כדי שיטוט בפורומים בתפוז

זה הפורום היחיד שבו אני משתתף באופן קבוע. תודה למנהלת תודה ענקית לחבר'ה הוותיקים שכל אחד ואחת מהם אנשים נהדרים.

גמדים

New member
אני הגעתי

תוך כדי שאני גולשת לראות איזה פורמים י ש, מדי פעם בודקת מה חדש ושמחה מאד שהגעתי לפוורם הזה,

שקד74

New member
הרגשתי בדידות

חפשתי בכל מיני אתרים וכולם היו חילוניים, רציתי קשר עם מי שחווה אותם חוויות , מין קבוצת תמיכה. הקשתי גרושים גרושות דתיים וכך הגעתי. תודה לשבלולית על היוזמה הברוכה

למעלה