הצעה...

הצעה...../images/Emo39.gif

יש לי הצעה שאני קצת מתביישת להעלות אותה ... שלא תחשבו שהיא טיפשית. מה דעתכם שנקבע יום בשבוע שבו בשעה מסוימת נתכנס כולנו כאן ונדבר על כל מה שאהבנו ומה שלא , מה שגילנו חדש במהלך השבוע וכאלה...? נראה לי נחמד... אולי בסופ"ש , ביום חמישי בערב לסיכום השבוע? אני יודעת שאולי כולם עסוקים בימים מסוימים ובשעות מסוימות אבל כמו שאני רואה כל מי שנמצא פה באמת אוהב את הסדרה וזה יכול להיות ממש כיף . מה דעתכם? בעדינות...

shipper heart

New member
מההההההההההה?!! חחחחחח סתם

*מלאך*(או שלא אבל לא חשוף
) אממממ מה שאהבנו או לא באיזה הקשר?? לימודים או ג'אג?

shipper heart

New member
אה כן...לימודים זה כאילו החיים בכלל

פשוט אם זה על החיים בכלל אני כל הזמן אתלונן על לימודים חיחי

לאמשנה.. בכל הקשר...

גם לימודים וגם ג'אג וגם הכל בעצם... מין כזה פורום שכל החברים פשוט נפגשים בו כל שבוע... נשמע לך טיפשי?

אז יאללה כל יום נניח ב- 9 כל מי

שיוכל ייכנס ויידע שיש פה אנשים שאיתם אפשר לדבר על ג'אג , ולשאול שאלות ולחלוק דברים ורעיונות וטענות ועצבים(בעיקר על ברמבי ... איכס איכס...) וכאלה... יהיה שמייח...

אבל לא כל יום שרשור חדש ../images/Emo3.gif

ננצלש עופים ונשתמש בשרשור אחד עד שהוא לא יקפוץ
.

תגיד לי, מה יש לך אתה משרשורים?

יומיים לא נכנסתי לפורום בגלל ההערה שלך מיום שישי... אני לא מבינה את חוקי השירשורים שאתה מנסה להכתיב פה? מתי אתה רוצה שאני אפתח שרשור אם הוא לא קשור בכלל לשרשור שקיים...וחוצמזה למה זה כ"כ מפריע לך?? יש שרשורים שבכלל לא מענינים אותי ואז אני בכלל לא נכנסת אליהם וכל זה לפי השרשור הראשון.

תסלחי לי אבל זה מה שעושים לך

מיליוני שרשורים של 'מתי יוצא הספר החמישי'
... סתם פשוט אם נפתח כל יום יהיו מליין שרשורים, או שלא כי אין פה עוף
לא משנה, עזבו מה שניא אומר לגבי שרשורים, זה לא חשוב (חוץ מהודעות לשרשר
)

shipper heart

New member
חיחי מה אנשים לא ידעו מתי יוצא הספר

החמישי?! איזה סתם...חיחי *איכס תרגום איכס* *אנגלית רולז יאיי
*

shipper heart

New member
חיחיחיחי איזה סתומים....חחח אבל זה

היה שלוש שנים רווח בין הרביעי...מ2000 בעע....חח יותר מדי זמן נתנה לי לחכות הסתומה...*לא סתומה גאונה* #שתקי# *מרביצה לעצמי* #OUCH THAT'S HURT וווואהההההה# אהמ כן אז מה אמרתי? חיחי

תנו רעיון ... שעה נוחה...כדי שנגבש

פה איזה פורום רציני שילך ויתפתח ולא ייעלם לנו איזה יום.

shipper heart

New member
מממממממממ.....בואו נראה אני לויכולה

בימי רביעי ושני ב7 עד 9 בערך.....כמה מאלה שעדיין בכלא כל יומבבוקר הולכים ללמוד ביומשישי? כי אם לא הרבה אז יומחמישי אפשר להיות גם מאוחר....במקום שאני אקרא FFים אחרי ג'אג נוכל לדבר חיחי...בעיקרון אבל מבחינתי כל יום מ9 זה טוב...חוצמכמה דקות שאני אעלם להתקלייח חיח

יופפפפי !!!!! אז בואו נפתח איזו שהו

שרשור או הודעה שתודיע לכל מי שלא יודע שכל יום נפגשים בסביבות 9 פה ולמי שיש שאלות ודברים לחלוק אז בכיף... זה יהיה ממש כיף לדעת שנכנסים לפורום ויש עם מי לדבר על הארממממממ... YOPPY!!!!
איזה כיף!!!! אז מה נעזר באלעד ונפתח איזו הודעה קבועה בכניסה לפורום ?

shipper heart

New member
כן אפשר לבקש ממנו לנעוץ את ההודעה

כמו שיש על חתימות וכאלה בפורומים אחרים..... או לשלוח הודעות פרטיות לאלה שכותבים באופן קבוע בפורום

למעלה