הצעה

The Gloaming

New member
הצעה../images/Emo3.gif

מה דעתכם שנעשה טקס פרסי הפורום? כמו שיש EMA, VMA וכו', נעשה קטגוריות, נבחר מועמדים וכל אחד יבחר את הזוכה שלו וכ'... מישהו בעד?

The Gloaming

New member
דיי פשוט

כמו EMA, זמר השנה, זמרת השנה, להקת השנה שיר השנה וכו'. אבל כמו שאמרתי, נראה לי שעשינו כזה לא מזמן
ואולי לא.

theone24

New member
לא זכור לי שעשינו,

אבל יש מצב שכבר הספקתי שלכוח. נשמע מגניב לגמרי! אם אתה בעד להרים את העסק אני בעד.

candyheart

New member
מן טקס סיכום שנה שכזה?

נשמע נחמד! אבל לא עדיף לעשות את זה בסוף השנה האזרחית? או שמעדיפים לעשות את זה בתקופת הטקסים האמיתיים שציינת,שזה עכשיו? מצידי שתי האופציות מקובלות. ואני לא זוכרת שעשינו משהו כזה פעם.מבחינתי זה רעיון טוב.

hollypop girl

New member
נראה לי שעדיף לעשות את זה בתחילת

דצמבר, כי זה ייתן לנו זמן להתארגן (להצביע וכל זה...) עד סוף השנה האזרחית וגם יהיה לנו פרק זמן קבוע מראש (ואחד שלא קשה לזכור) בשביל השירים (זאת אומרת, אם השיר יצא השנה או בשנה שעברה ו...)

The Gloaming

New member
בגדול הגיוני יותר לעשות בסוף שנה

אבל ספט'-דצמבר נחשבים "עונת הטקסים".. כל הטקסים מתקיימים בתאריכים האלו: VMA, EMA, OSCAR, EMMY וכו'

Music Man XD

New member
האוסקר בפברואר-מרץ בד"כ האמת..

אבל זה נכון שיש הרבה טקסים בתקופה הזו.

candyheart

New member
מצידי שתי האפשויות בסדר

השיקול שלי הוא אם לא נפספס כמה שירים שיצאו בהמשך השנה אם נעשה את זה עכשיו,או ששירים שיוצאים בחלק האחרון של השנה כבר נכנסים יותר לקטגוריה של השנה הבאה?

RedOne8

New member
וואו מגניב! מציע קטגוריות:

זמר וזמרת השנה מן הסתם.... הרכב השנה שיר השנה קליפ השנה הופעת השנה אלבום השנה הפריצה הטובה ביותר לשנה קאמבק השנה? אין ממש הרבה... שיתוף הפעולה של השנה ואפילו שאנחנו פורום פופ לדעתי כדאי להוסיף עוד קטגוריות כי עולים כאן דיונים ושיחות גם על ז'אנרים אחרים ואפילו עדכונים... לדעתי זה הכרחי: שיר השנה בהיפ-הופ (ניקי מינאג', ליל ווין, קאניה ווסט, אמינם) שיר השנה ב-R&B (ריהאנה, ביונסה, קלי רולנד) שיר השנה בקאנטרי (טיילור סוויפט, ליידי אנטבלום,ליאן ריימס ולדעתי גם קלי קלארקסון נכנסת) שיר השנה בסול (איימי וויינהאוס, אדל ובלאדות אחרות...) והמועמדויות לכל קטגוריה צריכות להיות לשירים שקשורים פחות או יותר לפופ... נגיד לא תהיה עכשיו קטגוריה למטאל או משהו כזה.... אפשר גם לעשות גם זמרי השנה לכל ז'אנר ולא רק שירים, אבל זה נורא קשה כי לא תמיד יש מספיק.... אז אפשר לעשות נגיד במקום זמר, זמרת והרכב בנפרד, אפשר לקרוא לזה "אמן השנה ב-R&B" למשל ואז זה גם זמר, זמרת והרכב וככה יש מספיק מועמדים. וכמובן שאין צורך בקטגוריה "שיר השנה בפופ" כי פשוט קוראים לה שיר השנה

RedOne8

New member
ואיך בוחרים את המועמדים?

אם יש... לדעתי עדיף 5-6 מועמדויות לקטגוריה מאשר הצבעה פתוחה שכל אחד אומר איזה זמר שבא לו ואיזה אלבום שבא לו, כי אז לא יהיו הצבעות בכלל לאותם דברים.... אבל זה די ברור, השאלה היא מי בוחר את זה...

The Gloaming

New member
כן חשבתי גם על כל הקטגוריות האלו

אבל רק בפופ - בשביל זה אנחנו פה. יותר מאוחר היום אפרסם את איך נבחר את המועמדים.

RedOne8

New member
סבבה ../images/Emo13.gif צריך שם?

בנתיים יש לי רק TPA שזה תפוז פופ אווארדס
יש לי מחסום יצירתי כבר חודשיים, אני יבש כמו אדל

למעלה