B B o N u s New member 10/3/07 #26 אבל לא עברה שנה >< בוא נעשה את זה מסודר. רק עכשיו אני ואורי הפכנו לאדומים. לדעתי צריך רק רגיעה מבחינת תחרויות ודברים כאלה. בואו נחכה ליולי.. נעשה בדיוק אחריי שנה. ורק שיהיה ברור שג'ן זו שמקבלת את התוצאות ולא גולש כלשהו. קחו קרמבו
אבל לא עברה שנה >< בוא נעשה את זה מסודר. רק עכשיו אני ואורי הפכנו לאדומים. לדעתי צריך רק רגיעה מבחינת תחרויות ודברים כאלה. בואו נחכה ליולי.. נעשה בדיוק אחריי שנה. ורק שיהיה ברור שג'ן זו שמקבלת את התוצאות ולא גולש כלשהו. קחו קרמבו
שירנאעה Well-known member 10/3/07 #27 צודק.. וטל..../images/Emo105.gif באמת די חפרת עם ה-"קח/ו קרמבו". מספיק שזה בחתימה שלך.. אין צורך בכל תגובה לרשום את זה
צודק.. וטל..../images/Emo105.gif באמת די חפרת עם ה-"קח/ו קרמבו". מספיק שזה בחתימה שלך.. אין צורך בכל תגובה לרשום את זה
B B o N u s New member 10/3/07 #28 אה זה בחתימה שלי? ../images/Emo122.gif (ציניות) טוב, אני אסתפק בחתימה קטנה בסוף. טל
שירנאעה Well-known member 10/3/07 #31 ../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif הייתי בטוחה שכן.. ניסית לשים לא מזמן לא?! ואם התפשרת על רק טל , אז סבבה :] עדיף מאשר "קח קרמבו!" XD
../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif הייתי בטוחה שכן.. ניסית לשים לא מזמן לא?! ואם התפשרת על רק טל , אז סבבה :] עדיף מאשר "קח קרמבו!" XD
J Jen74 New member 10/3/07 #32 בסדר, בסדר, עכשיו לכו לישון ../images/Emo3.gif אני אעבוד על זה. צריך לחשוב על קטגוריות מתאימות. אולי אני אעשה אותו דבר ואוסיף איזה קטגוריה ואולי אני אשנה לגמרי. נראה כבר.
בסדר, בסדר, עכשיו לכו לישון ../images/Emo3.gif אני אעבוד על זה. צריך לחשוב על קטגוריות מתאימות. אולי אני אעשה אותו דבר ואוסיף איזה קטגוריה ואולי אני אשנה לגמרי. נראה כבר.
ק קרלו איזה מ ל ך New member 10/3/07 #33 תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif
B Because Of May New member 10/3/07 #34 ג'ן יש לי רעיון כביר../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif אפשר שגם אנחנו נציע הצעות לקטגוריות, ואת תכניסי מהן את מה שנראלך....
ג'ן יש לי רעיון כביר../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif אפשר שגם אנחנו נציע הצעות לקטגוריות, ואת תכניסי מהן את מה שנראלך....