הצעה

Mighty Morphin

New member
הצעה../images/Emo124.gif

רציתי להציע להחליף את התמונה שנמצאת בצד לפני שנכנסים לפורום. ברוק נראית שם לא כל כך יפה (בלשון המעטה
) ואני חושב שתמונה אחרת יכולה לשפר ולרענן את המראה החיצוני של "שער" הפורום. אני מציע שנערוך מן סקר קטן בכדי לבחור תמונה אחרת. מה אתם אומרים?

SupeRonit

New member
מקובל עליי

אולי תמונה קבוצתית
אם כן-אני אתחיל לשרשר את התמונות הקבוצתיות מכל השנים
(כן,כן אל תגידו לי שלא שמתם לב שאני אוהבת שירשורי תמונות ארוכים)

Mighty Morphin

New member
רעיון טוב מאוד../images/Emo45.gif

מבחינתי זה נהדר. נחכה רק לעוד תגובות ונשמע מה יש גם לאחרים להגיד.

S c a r l e t t

New member
אני עם רונית...

תמונה קבוצתית זה רעיון ממש טוב, עדיף משהו מלפני כמה שנים שהיו שחקנים שכולנו אהבנו (והכרנו) בניגוד להיום...

הדס123

New member
גם אני בעד תמונה קבוצתית מהעבר

יש אחת שכוללת גם את טיילור וגם את קרוליין שהייתה אז קארן...

Guy K

New member
אפשרי בהחלט

הבעיה היחידה היא שבתמונות קבוצתיות די קשה לראות את התמונה כי היא מאוד קטנה. בינתים הורדתי את התמונה מהעמוד הראשי של הפורום, מה שאומר שהתמונות שם יתחלפוו בצורה רנדומלית. אבל תחרות לבחירת תמונה שכולם יאהבו נשמעת לי מאוד. אולי אפילו כדאי לעשות תחרות עיצובי לוגואים לפורום? בפורום אופרות סבון זה עבד נורא נחמד!

NarihS

New member
כן גם אני בעד

רק שלי לא היה מפריע אם תיהיה תמונה רק של ברוק

לינה18

New member
אהבתי את התמונה החדשה של טיילור

בשער הפורום. אבל את זאת של ברוק אהבתי יותר. בכל זאת, מעולם לא זכיתי לראות אותה כשהיא היתה כל-כך צעירה.

Guy K

New member
חחח

בכלל לא רציתי את התמונה הזו. הורדתי את התמונה של ברוק והאתר עאמור לשים בכל פעם תמונה רנדומלית מהגלריות - רק שמשום מה רק התמונה של טיילור (ואפילו לא תמונה מוצלחת במיוחד) מופיעה... הקיצר - תלוי בכם. מה עדיף? תמונה קבוצתית - או לוגו לפורום? בכל מקרה - מה שלא תעדיפו - נראה לי הכי הגיוני שנפתח שרשור, כל אחד ישים שם את התמונה שהוא רוצה, ובסוף נעשה הצבעה. מתאים?

Mighty Morphin

New member
אני בעד../images/Emo13.gif

רעיון טוב מאוד - שרשור שבו כל אחד ישים תמונה שהוא רוצה ונעשה הצבעה. אז יאללה - לעבודה!

לינה18

New member
לגיא

באמת הופתעתי ששמת תמונה של טיילור. וכן, תמונה קבוצתית יכלה להיות רעיון ממש טוב. אבל מה זה בדיוק לוגו לפורום?

NarihS

New member
אם אני לא טועה.. לוגו פורום

זה שיהיה תמונת שער שיהיה רשום בה היפים והאמיצים.. ולדעתי באמת צריך תמונה קבוצתית.. שיהיה הוגן כלפי כולם כי לא כולם פה אוהבים את ברוק(לצערי
)

לינה18

New member
אם ככה, אז עדיף תמונה קבוצתית

כי סתם שם של הסדרה זה משעמם.

Mighty Morphin

New member
גם אני חושב כך../images/Emo13.gif

תמונה קבוצתית זה רעיון טוב מאוד. והעיקר - לעשות כבר משהו

SupeRonit

New member
../images/Emo5.gif

טיילור כזאת יפה ומה שיש שם זה תמונה (הרבה) פחות מוצלחת שלה

Guy K

New member
כמו שכתבתי קודם -

לא בחרתי שום תמונה - התמונה שמופיעה בעמוד הראשי של הפורום מתחלפת אוטומטית ורנדומלית ע"י המערכת.

Guy K

New member
../images/Emo41.gif נפתחה גלריה לעניין ../images/Emo41.gif

כדי לעשות את העניין קצת יותר מעניין - פתחתי גלריה וכל אחד ממכם מוזמן להעלות תמונה (אחת!) שהוא רוצה לראות בעמוד הראשי של הפורום. אנא אל תרשמו את השם שלכם בכותרת התמונה - כדי שנוכל לעשות הצבעה בלי לדעת מי שלח איזו תמונה. הגלריה פתוחה מעכשיו - ואת ההצבעה נערוך ביום שבת, ה 15.5. כך יהיה מספיק זמן למי שירצה לערוך תמונה במיוחד לנושא.

NarihS

New member
וואי לפני שזה יתחלף

התמונה שיש עכשיו של אמבר ממש יפה!!!!!!!!! וואי! ובדרך כלל לדעתי היא לא ממש יפה, אבל בתמונה הזאת היא ממש כן! וגם די סקסית אם אפשר לומר.. :)

SupeRonit

New member
מאוחר מדיי

עכשיו זאת ברוק.. באסה.. חבל שלא שמרת את התמונה והעלת לפה..

למעלה