הצעה שלי לאנשי שדרות

mikemn

New member
הצעה שלי לאנשי שדרות

תהיו חלשים ותעזבו את העיר קחו את הציוד שלכם ותעלו לכנסת ותקימו אוהלים ותדרשו שייפסקו הקסאמים. ברגע שהממשלה תראה שיישוב בתוך הקו הירוק מתקפל וזה עלול להביא לסוף המדינה הציונית אזי למחרת יפציצו את עזה עד עפר גברים, נשים וטף.

אריק ל

New member
ההצעה שלי לאנשי שדרות

אל תיהיו פרייארים, קחו כל רקטת קסאם שנופלת אצלכם וזרקו אותה בחוות השקמים של אריק, מול הדלת שלו. אחרי 30-40 קסאמים כאלה, אריק אולי יתחיל לעשות משהו (אבל רק אולי - אין שום הבטחות).

Robert Peterson

New member
במקרה הטוב יפציץ כמה בתים ריקים

וישלח " מדבירים" להרוג עוד כמה " יתושים" במקום לייבש את הביצה. האיש שהחליט לברוח מעזה ושומרון תמורת מכתבים במטרת יצירת תנאים להקמה מדינת טרור פלסטיני לא ילחם בהם ברצינות. ."שרון עכשיו" איננו אריק שפעם לימד אותנו גבורה וציונות נועזת.

רונאל1

New member
הצעה שלי שיפציצו את אחותך, אמא שלך

ואת אחיך הקטנים עד עפר. ואם יש טף במשפחה שלך - גם כן.

MS6

New member
ההצעה שלי היא לאשפז אותך.

ויפה שעה אחת קודם.. מה שאני מתקשה להבין אצל הפאתטים מהשמאל זה שגם אם אתם לא מסכימים אם אנשים מהימין הקיצוני (ואגב זה לא ימין כ"כ קיצוני...) ומאוד מתנגדים לדיעותיהם עדיין תמיד צריך שהם לא האוייבים שלנו אלא ה'פלסטינים' לכן לא צריך לראות בהם את האשמים.

רונאל1

New member
אתה תומך בהפצצת "גברים, נשים וטף

עד עפר" בעזה? אם כן אני יודע בדיוק איפה לאשפז אותך. שלא יהיה לך ספק - אנשים כמו הטמבל שמעליך שכתב את זה הם האויבים האמיתיים שלנו כי הם אויבים מבית וזה כמו גיס חמישי. סכנה גדולה!

MS6

New member
לא אמרתי שאני תומך בזה..

אמרתי שצריכים לעשות הבדל בין אוייבנו לבין קיצונים בתוכנו. אבל אגב אני בעד להפציץ את עזה או כל עיר אחרת אחרי פיגוע קשה. כמו שהרוסים עשו בגרוזני

רונאל1

New member
לאויבים כמו מייק והחמאס

יש מכנה משותף רחב מאוד מהאידאולוגיה דרך המטרה הסופית. צר לי לעדכן אותך אבל יהודי שמסוגל לקרוא להפצצת "זקנים נשים וטף עד עפר" הוא בן עוולה ואויב גדול ביותר של העם היהודי.

the man is back

New member
הידידים הגדולים של העם היהודי

בשבילך הם אדולף היטלר, יוזף גבלס, היינריך הימלר, ריינהרד היידריך, אדולף אייכמן, רודולף הס, פרנץ שטנגל, כריסטיאן וירת ופאול בלובל שחשבו שלהם יש את הזכות להרוג נשים וטף (בניגוד לנו, כמובן).

Robert Peterson

New member
ההפך של בניינים ריקים- תשתיות טרור

אני מתכוון להשמדת רוצחי תינוקות ,נשים בהריון ,מבצעי רצח המוני במקומות בילוי ( דולפינריום ) באוטובוסיםת בבתי מגורים,בשווקים וכו'. אני מתכוון גם למפקדות אירגוני טרור,לנשק בלתי חוקי ,לראשי כנופיות טרור ולעורף תומך בהם. הסברתי את כוונתי לאנשים נורמליים שמסוגלים להבין מה אומרים להם ולהגיב בצורה תרבותית אפילו אם לא מסכימים עם דעותיי. לא כך כאשא מדובר על פרובוקטורים. הם מנסים להפוך כל מילה נגדך ולגרור אותך לסיכסוכים ומעשים או התבטאויות שיוכלו לאחר מכן לנצל נגדך. זה לא באכרח אומר שבו אדם שמתנהג בצורה זו - פרובוקטור. הוא יכול להיות פשוט חולה נפש . מאלה תזהרו ועל אלה תרחמו !

רונאל1

New member
אף אחד באכרח לא דיבר אליך...

נראה לי שנשתבשה דעתך קצת מר פיטר לוגר. אלא אם אתה ומייק זה אותה דמות חמאסניקית.

mikemn

New member
רונאל אתה הסתרא אחרא

אתה מהערב רב זרע כנענים זרע עמלק ימח שמם. אני אמרתי שיפציצו את עזה. אמרת שזה מה שהממשלה תעשה אם יברחו משדרות. תזכור שבן גוריון עשה פה טיהור אתני ב 48 לא לומדים את זה בבית ספר כי זה לא נעים ולא פוליטיקלי קורקט אבל אחרי שפתחו עלינו במלחמה עשינו את זה ובגלל זה אפשר לשבת ברמת אביב בשקט ולשתות קפה על אדמה ערבית. אני מאמין שהשמאל ושרון שהולך בעקבותיו בגלל שהביאו את השטן ערפאת שגידל דור שלם של מפלצות לא תהיה בסוף ברירה ועזה תהיה כמו שבעלי הברית עשו לדרזדן במלחמת העולם השנייה. ומי שיבצע את זה, צחוק הגורל, זה אתה וחברייך השמאלניים.

רונאל1

New member
טיהור אתני

אני לא יודע לגבי הפשעים שאתה מייחס לסמול כגון משלוח מיליון יהודים לזרועות הנאצים, הקרנת 100,000 ילדים ברנטגן בראש בגלל גזזת וכו'. אבל אני מוכרח להודות שאם כבר לדבריך, הסמולנים עשו את הפשעים האלה, הייתי שמח אם היו מנסים את הפשעים האלה עליך. אולי היה יוצא משהו נורמלי ממך.

כבר שכחנו איך חוסל הירי על שכונת

גילה בירושלים צריך לעשות בעזה את אותו המהלך

למעלה