הצעה שהצעתי...

Sprite

New member
הצעה שהצעתי...

יש לי ידיד שאף פעם לא התנשק אז אני שאלתי בחצי צחוק אם הייתה לו ההזדמנות להתנשק איתי הוא היה מתנשק איתי... מובן שהוא ענה שכן... והוא שאל אם הייתי נותנת לו את ההזדמנות אז אמרתי שאולי (כל השיחה הזו התנהלה באיסיקיו!) טוב יום למחרת אני שוב פוגשת אותו באיסיקיו והוא אומר לי שמישהי הציעה לו הצעה לקשר קצר ולא מחייב... המלכוד הוא שהיא מ-א-ד שמנה... בלי לפגוע באנשים שמנים הנמצאים בפורום לא שיש לי את הסמכות להגיד מי שמן ומי לא כי אנחנו רואים הכל מעוות בחברה הזו אבל זה דיון לזמן אחר... וגם אני לא שמנה אני מאד כוסית..(מגמת מחול! לא מאמינים תשאלו את מיכל..) אל תתיחסו ברצינות לכל המחמאות שאני נותנת לעצמי סתם אני צריכה להעלות לעצמי את האגו אבל זה לא אומר שאני שמנה יש לי ממש שרירים בבטן!! ועשיתי היום לפחת מאתיים כפיפות בטן(שיעור ג`אז) טוב אז בחזרה לנושא! אמרתי לא שמצד שני יש את ההצעה שלי אז במה הוא היה בוחר והוא אמר שבשלי.. אבל אני ממש לא בקטע של קטעים קצרים ולא מיחבים וחוץ מי זה, זה שמואל(שם בדוי השם האמיתי שמור במערכת חיחי תמיד רציתי לכתוב את זה...) טוב אז אני אמרתי לו שאני לא בקטע של כאלה דברים ושאני לא רואה אותנו בקשר ארוך מה שאני מחפשת... וגם אני לא רואה אותי עושה איתו כל מיני דברים מלבד להתנשק... והוא אמר שגם הוא לא רואה אותנו עושים יותר מיזה (מלבד זאת אני הרבה יותר מנוסה ממנו, הרבהיותר זה לא אומר שרק התנשקתי עשיתי הרבה יותר מיזה אבל לא נכנס לפרטים כי אנחנו לא באתר סקס...) אז זהו כנראה שאם יצא לנו נתנשק וזה יהיה מאד נחמד אני מקווה אבל הקטע הוא שאני לא רוצה להיות הראשונה שלו כי זה די מבאס לא שאני יודעת כי הראשון שלי היה מישהו שאני מאד אהבתי ועדיין אוהבת...(וכן אני כן בתולה לכל החושבים אחרת...) אז כנראה שלהצעה של השמנה(סליחה)הוא לא יענה אלב לא דיברתי אותו מאז... וחוץ מיזה היה לי חלום על מישהו אחר (לא רטוב פשוט התנשקנו..) אבל זה סיפור להודעה אחרת... זהו... מקווה שהכל יהיה בסדר! רונה

yulia_tb

New member
כל מה שיש לי להגיד לך..

את לא אוהבת את עצמך...את... מ-א-ו-ה-ב-ת ב-ע-צ-מ-ך... זהו.. נ.ב- אני בטוחה שהודעה זו תמצא את עצמה משוטט לה בסל מיחזור בעוד כמה שעות אחדות....

Sprite

New member
אז זהו שלא אני לא..

אני ממש לא מאוהבת העצמי סליחה שזה יצא ככה אבל אני לא זה היה עם הומור סרקסטי ומרים אגואים עצמיים!!

דור?

לא, סתם, זה משהו שדור היה אומר. להיות מאוהב בעצמך זה בסדר, תלוי איך מחצינים את זה. חוצמזה רונה כן כוסית. שמעתי שאפילו דור אומר. :)

PsiChO

New member
ואני חשבתי שאני פסיכי...

את פשוט בחורה מתוסבכת. בלי שום קשר להודעה שלך. את פשוט יש לך בעיות :). קחי ואליום שניים. איזה כדור הרגעה. כמה אדרנלין יש לך בדם? אה וחוץ מזה... למה את לא רואה אותך ואת ההוא בקשר ארוך?

Panther

New member
כוסית זאת לא מישהי שיש לה שרירים בבטן

כוסית זאת לא מישהי שיש לה שרירים בבטן

ולא אחת שעושה 200 כפיפות בטן. בלי להעליב - יכול להיות שאת באמת כוסית - אבל העדויות לא לטובתך.

למעלה