הצעה שאי אפשר לסרב לה...

גרא.

New member
הצעה שאי אפשר לסרב לה...

בפורום גישור מוצגת גישה לפתרון עימותים/קונפליקטים,ה-trend הפופולרי יותר ויותר,חלופה למשפט,או בוררות.בואו לשוחח עימי,פסיכולוג ומגשר מוסמך. יחד נתמודד עם פתרון קונפליקטים בכל תחומי החיים,כאלה שהיו לכם,ואולי עוד יהיו...

שירז**

New member
ברוך הבא

לשאלתי פסיכולוג מוסמך למה?.......חינוכי קליני?.נתפתחותי?..או?... אולי תפרט קצת?,,

e-magine

New member
שירז, פעם ראשונה שאני רואה

התייחסות עניינית לפירסומת.

שירז**

New member
פרסומת,,,

כנראה שאני תמיד משלבת מן שאלה לתשובה כל שהיא, קצת הרגיז אותי הפרסומת שלו ``מגשר`` רציתי לדעת למה הוא הכניס את הפרסומת שלו כאן האם בגלל שהוא חושב שחברי הפורום הזה צריכים טיפול פיסכו או מה? או שהוא יכול לטפל באלה שמבקשים להגמל?....מענין אולי נשלב אותו עם קבוצת הטיפול שלנו,,(סתם צינית) או איזה פסיכולוג הוא בכלל במה הוא באמת מתמחה??.....וזהו השאר באמת שלא מתיחסת לפרסומת שלהם ,

e-magine

New member
אתה יודע מה, גרא?

אני לא מסרב פשוט נותן לך הצעה נגדית. כלומר באתי לפורום שלך והכנסתי פרסומת של הפורום שלנו.

ashlaya

New member
גם אני ;-)

הכנסתי שם פרסומת לפורום הייתי חייבת...היה מעצבן לגלות שהוא בעצם בפירסם את הפורום שלו בכל הפורומים מבלי לפספס..... לא יפה וסליחה....אולי תגובה ילדותית....

שירז**

New member
שיחקתם אותה ,, חברים

ניכנסתי קראתי חייכתי ויצאתי ,,,,ממממ קצת התעקבתי לגשש שם,, אי מאג`ין מתנקם אה?...יפה יפה,

היי נוגעת לא נוגעת וביי לילה טוב

מתוקההההההההההההההההההה באהבה חלומית:))

e-magine

New member
ברוכה הבאה נוגעת לא נוגעת!

מה שהלך אתמול בערב בפורום מדגים לכם ויקוח נצחי בין מנהלי פורומים. מצד אחד אסקולה הגורסת שפורום זו מסגרת רצינית בה צריכות להיות רק הודעות רציניות וענייניות או מעניינות, האסקולה השנייה היא אסקולה הגורסת שבפורומים ולפוח בפורומים שהם גם חברתיים ולתמיכה, מותר להשתחרר קצת, וההודעות יכולות להיות גם יותר צ`אטיות. הסכנה היא כמובן בכך שכל הפורום יהפוך לאיזה לוח מודעות ענק, מלא בהודעות בסגנון מה נשמע, אני פה, בואו לצ`אט, ולא זאת המתרה. אני אישית חושב שכאשר להודעות מסויימות יש גם ערך, להשאירן בפורום. אני אהבתי את הסיפור של חלומית על תחילת ההתמכרות לצ`אט, ואני שמח שהוא פה. את נוגעת, הסתפקת בינתיים בלהגיד לנו שלום ואני שמח על כך, אני מקווה שבעתיד גם תספרי לנו משהו על עצמך, תתייחסי ליחס שלך לאינטרנט, האם את מכורה או לא, ואם כן, למה ואיך זה משפיע עלייך. בינתיים שיהיה לך יום נעים!

e-magine

New member
יש משהו בדברייך

אני לא רוצה שתתמכרי, אגב, פעם כתבתי בצחוק שבפורום הזה צריך להיזהר מהתמכרות לאי-מג`ין ;-)

e-magine

New member
מה שאני מאד אוהב זה:

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר (שלום חנוך, רבותיי, זכויות יוצרים, תמיד צריך לכבד) והגדול מכולם: life is what happens to you when you`re bussy doing other plans John Lennon זצ``ל (ושאף אחד לא יגיד לי שהוא לא היה צדיק כי אצלי הוא היה)

למעלה