הצעה קטנה לשקולכן.

יעל11כהן

New member
הצעה קטנה לשקולכן.

שלום לכולן, לי אין בעיה עם חמותי - ויחד עם זאת, אני מכירה הרבה ספורים "משעשעים" של חמות וכלות וגם של אמהות ובנות. למרות שאין לי כל בעיה עם חמותי והיא אשה מקסימה ונפלאה - אני נהנית להכנס מדי פעם לפורום הזה, לקרוא, להגיב לפעמים ולצחוק/לבכות (בהתאם למסופר). גם "פינת הבדיחה" נחמדה - אבל יש לי בעיה איתה. העניין הוא שחלק לא קטן מהבדיחות הן בדיחות שבעיני הן גסות. ואני מגלה את זה לפעמים בתחילת הבדיחה ולפעמים רק בסופה. ככה שהתנזרתי ואני לא פותחת ולא קוראת בדיחות בכלל. אז חשבתי שאולי אם מישהי מעלה בדיחה גסה לפורום - שיהיה לזה איזה שהוא ציון (סמל מסויים וכדומה). ככה מי שלא רוצה לקרוא חומר מעין זה - יוכל לא לקרוא. תחשבו על זה. יעל.

היי יעל

קודם כל אני שמחה לקרוא שאין לך בעיות עם החמות הפרטית
ושמחה לקרוא שאת נהנית בחברתנו כקוראת ותיקה בפורומים הרבים בתפוז עוד לא יצא לי לראות שלפני בדיחה שמו איזה שהוא סימן אזהרה אבל הרעיון נחמד ויכול לתפוס גם במקומות אחרים. בפורומים של סדרות טלויזיה כשרוצים לספר משהו שיקרה בפרק הבא הם שמים אזהרה של ספוילר שנראה כך:
וככה מי שלא רוצה לקרוא לא נכנס. תודה על הערה, ניקח לתשומת ליבנו

יעל11כהן

New member
תודה על התגובה והגישה

אני באמת לא יודעת מה קורה בפורומים אחרים. אני נכנסת בעיקר לפורום "הורים" ולפורום "הריון ולידה" ושם אין כמות כזו של בדיחות ועוד לכל יום... מה שכן, בפורום "הריון ולידה" כשמישהי כותבת משהו שעלול להפחיד את חברות הפורום (הסתבכות כלשהי בהריון וכדומה) - נהוג להזהיר בכותרת. משהו כמו : "לא לבעלי לב חלש" וכדומה. ככה שמי שלא רוצה להכנס למתחים מיותרים בהריון - יכולה להרשות לעצמה לא לקרוא. ושוב תודה. יעל.

תגדירי, בבקשה, מה זה

גסות?? הבדיחה הראשונה של היום, גסה, בעינייך? והנה היא: (אם זה גס, לדעתך, מצטערת מראש) בבית קולנוע יושבים אנשים לסרט, פתאום - סרט כחול, הענינים מתחממים על המסך, וזקן אחד יושב ואומר בתלונה "אני לא יכול לראות את זה, "ששש, לוחשים לו מסביב "אבל אני לא יכול לראות את זה" מתלונן שוב הזקן.. "שתוק" מתעצבנים הצופים מסביב "אבל אני לא יכול לראות את זה" מתלונן בקול בוכים הזקן "סדרןןןןן" צועקים הצופים "מה הבעיה שלך?" שואל הסדרן "אני לא יכול לראות את זה...האיש שלפני מסתיר לי..."

|סבנויה מתוקה. תמשיכי במצווה הנהדרת

לשמח אותנו מדי יום ואל תתייחסי. מי שלא רוצה - שלא יקרא.

geni1

New member
הבדיחות שלך מחזיקות את הפורום...

ואת נהדרת!
אני חושבת שלא צריך להעלב , אפשר לשים סימן קטן בראש ההודעה - ולא לעשות מזה סיפור!

saritoosh22

New member
אני מתה על הבדיחות שלך

שולחת אותן במייל לכל מי שאני מכירה וכולם מאוד נהנים מהן, תמשיכי.

למעלה