הצעה: צ'אט צ'אט צ'אט ל03/05/03

no name0

New member
הצעה: צ'אט צ'אט צ'אט ל03/05/03

לכבוד חברי פורום מס"ב הינכם מוזמנים לצ'אט לכבוד יום העצמאות הקרב
, ועוד ארוע אחד
שיתקיים בתאריך: 03/05/03 בערב,בחירת השעה הנתונה בידכם,(תשרשרו הצעות) ההגעה היא חובה!!! אין יתקבלו תירוצים למיניהם
וחסר למי שיבריז!!! ותקויים ועדה לבדיקת נוכחות
מה שכן,הצעות לתאריך אחר הקרוב למועד שהוצע,שיתקבל בפה אחד לפחות לרוב חברי הפורום,יבחר! אה ועוד "דרישה" , לבוא עם מצב
וBTW יום עצמאות שמח לכולם
,ותזהרו מהספריי

Iris Carmon

New member
לי אני מניחה

יהיה טוב רק באיזה 7-8 אם יכריחו אותי ללכת לסבא וסבתא שלי באותו היום.. אבל אולי לא.. תלוי הם הם יחליטו ללכת למסעדה ומי שלא בא אני ארביץ לו ואכריח אותו לשמוע את השירים החדשים שאני לומדת לנגן (שיר של רדיוהד ושיר של הפאמפקינז, במיוחד בשביל איסמנה) וזה נשמע בינתיים זוועה...

Iris Carmon

New member
קפיץ קפוץ קפיץ קפוץ

יום שבת, השלישי במאי, שעה שבע בערב כולם באים אם לא תבואו אני אישית אעלב ולא אדבר איתכם יותר *מוציאה לשון* אתה תבואו, נכון?

Hologram

New member
../images/Emo124.gif"מסיבת תחפושות"../images/Emo65.gif../images/Emo124.gif

מומלץ לכולם,לאלו שבאים כמובן לכל המגיעים מתבקשים לבוא בשם שונה מבפורום,כמו תחפושת,משהו שלא ניתן לזיהוי מומלץ מקוריות אנשים
,אבל לא חובה ולא חיב דווקא מסטאר טרק ואז נעשה תחרות תחפושות:כינוי הכי יפה,הכי מקורי,הכי מוזר ומשונה וכולי' ונשחק משחק של לזהות כל אחד ולא לרמות!!! בבקשה אל תתחילו לתת רמזים ולגלות אחד ולשני,ולא יהרס כל הכיף ואז לא שווה על כל הרעיונות האלו שלי
אז מי שלא יגיע,כולו הפסד שלו!!! תתחילו לחשוב על כינוים
יום טוב לכולם
ניקול..

Hologram

New member
אה וכמובן,אני אשמור את הצאט../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

Esmena

New member
היי,כבר עשינו את זה! ../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif

חשבתי ששוב אחזור להיות המושלת בארץ המקוריות...אחח..לא משנה:) אשתדל מאוד להיות שם. אם לא-קבלי התנצלותי הכנה עכשיו:)

נראה מה אפשר לעשות...

איריס יקירתי (או ניקול...) מישהי מכן מוכנה לשלוח לי הודעה באיציק כמה שעות לפני? אני פוחדת שאשכח (שוב.) ואיסמנה... אני יודעת שביקשת אז שפעם הבאה נכנס בשמות הרגילים שלנו... ואני נשבעת לך שאני לא אחראית לזה... זה שתי הילדות המשוגעות האלה
.

Hologram

New member
;-X

א) את אף פעם לא מחוברת אז איך להודיע לך? ב) הכניסה בכינוים שונה היא חד פעמית,ז"א שמי שנכנס בכינוי מסוים לא רשאי לשנות אותו(עדיף שלא),אלא אם כן מישהו כבר גילה אותו ואז זה הורס זה אמור להיות כמו מסיבת תחפושות אבל אף אחד כמובן לא חייב שום דבר ג) אני לא משוגעת וזה היו הרעיונות שלי אבל יודעים מה? תעשו מה שבא לכם,לא אהבתם את הרעיון,לא צריך!, היה יכול להיות נחמד עם ה"משחק" ו"התחרות", אחרי הכל זה לא בישבילי וממש לא אכפת או משנה לי, שכחו מזה וכל העניין הזה וזהו,אולי אני באמת משוגעת... עזבו עזבו ועכשיו קצת גלידת מסטיק-זעתר,מתכון חדש של איציק ,ממש לא יזיק לי הולוגרמה משועממת..

Bajoran Preist

New member
נקרא לבאנג'ו... הוא טבח אחרי הכל..

בטח יהיה לו עוד איזה מתכון :) אנ אולי אהיה בצ'ט, לא בטוח...

היי....! ניקול!

למה את כועסת...? אני מאוד רוצה לבוא, וגם התחפושות זה אחלה רעיון. אני לא ראיתי שאף אחד אמר משהו נגד- ואם מה שכתבתי נראה לך ככה אז זה לא... (אגב- "משוגע" אצלי זה כיוניי חיבה. ב90% מהמקרים.) חוץ מזה- אני תמיד מתחברת לאי סי קיו ישר כשאני מתחברת לאינטרנט, ככה שאם יש הודעות שהשאירו לי אני תמיד רואה אותן. האמת היא שזו דווקא הדרך הכי מהירה להעביר לי משהו, כי הרבה פעמים אני מחוברת אבל בלתי נראית. בקיצור- לא סתם אמרתי לכן להודיע לי באי סי קיו- אני יודעת על מה אני מדברת.

יומיים? איך יומיים?

על מה אתה מדבר... בכל מקרה... כבר עניתי לך... אז מה זה חשוב...

itstzar

New member
טוב לא יומיים, שלושה ../images/Emo3.gif

פשוט תסתכלי על ההסטוריה של הICQ שלך ועניתי לך בחזרה :)

מאיפה הבנת שאני כועסת,פשוט אמרתי

עובדות הדגשתי,שתעשו מה שבא לכם ,זה הכל מצטערת שהבנת כך,סליחה

Chakotay

New member
I wont be there

Sorry my hebrew on the computer is screwed up. i can fix it quiet fast but im layzie so it's will take time. sorry

CommandeRiker

New member
Chakotay

It apears that your lack of knowledge in the English language is far more severe. I would suppose you to switch back to hebrew now..

למעלה