הצעה פרקטית

הצעה פרקטית

חשבתי על זה... יש הרבה טבעונים בפורום, וגם הרבה צמחונים, שכמובן, כולנו מנסים למנוע כמה שיותר סבל. אז חשבתי שאולי כולנו נשלח מכתבים לטבעול וננסה לגרום להם להוציא את הביצים ממוצריהם. הרי, אם מישהו אחד ישלח מכתב זה פחות ישפיע. אפשר להגיד להם שמאז שהם התחילו להכניס ביצים למוצרים הפסקנו לקנות, ושעד שלא יוציאו את הביצים לא נקנה. אתם תשתפו פעולה?

Neta558

New member
אני שלחתי להם פעם מכתב

בפעם הראשונה לא קיבלתי תשובה בכלל, בפעם השניה קיבלתי תשובה עם טלפון שלעולם לא ענו בו. אפשר לנסות שוב... אבל מאחר שרוב חברי הפורום העידו על עצמם שהם כמעט שלא כותבים מכתבים, אני מעלה שתי הצעות: 1. לנסח עצומה שכל מי שרוצה לעזור יחתום עליה. אפשר להחתים אפילו בשמות בפורום ולהציג את זה בתור עצומה של הפורומים למען טבעוני הארץ, או משהו שכזה. 2. לנסח מכתב אחיד שכל אחד יוכל לשלוח. במקרה כזה צריך להדגיש במכתב עצמו שהוא אחיד כי מדובר באדם אחד מתוך כמה, בהל בלה בלה. ככה גם יהיה ברור שזו התארגנות של הרבה אנשים, וגם לא יראה מוזר מדי שכולם שולחים את אותו המכתב.

tamar brandy

New member
אני חושבת שזה רעיון טוב...

אבל מה, הם לא שמים ביצים אורגניות במאכלים שלהם???? אבל בכל מקרה אם עושים חתימות של כל הפורום אני בפנים... אני גם אשלח להם מכתב שאני אצא מהאינטרנט אני אכתוב אותו
מה הכתובת של טבעול????

זה יכול להיות נחמד....

אולי יעזור לי להפוך לטבעונית לפחות חלקית כי אין לי בעיה לא לאכול ביצים חוץ מזה אבל תמיד היו שם ביצים ובכלל זה יכול לשנות נורא את הטעם ואז זה לא יהיה טעים בכלל ואז אחרים לא יקנו את זה

Neta558

New member
למה שזה ישנה את הטעם?

טבעול לא מכינים חביתות. יותר סביר שהביצה שם בשביל להדביק הכל, לא בשביל טעם. כך או כך, אפשר להכין את זה גם בלי ביצים.

קודם כל תורידי את המדבקה מהמצח../images/Emo8.gif

זה לא מעניין אותם. כמות הלקוחות הפוטנציאלים שהם מפסידים, זניח לעומת ההשקעה של "טבעול" בשינוי המתכון. יצא לי לשאול את מהנדס המזון של טבעול שהמציא את הפטנט של שניצל צמחוני (כן... מסתבר ש"טבעול" הוא פטנט עולמי...) והוא פשוט אמר לי שהוא מודע ש"יש מעט טבעונים קיצוניים שלא אוכלים ביצים ושהם באמת לא אוכלים טבעול" ושאלתי אותו אם לאור העובדה שלמתחרים שלהם יש מוצרים ידידותיים לטבעוניים, אולי גם הם מתכוונים לשנות את המתכון - והוא אמר שלא. הוא הסביר שהרוב המוחלט של הלקוחות קונים את המוצרים מטעמי בריאות ולא מטעמים אידיאולגים, ואת אותם אנשים לא מעניין אם יש כמות קטנה של חלבון ביצה במוצרים. בכל מקרה - מכתב אף פעם לא מזיק... אולי אם תהיה מסה מספיק גדולה של מכתבים מישהו יחליט לחשוב על זה... אגב - אמרת "מאז שהם התחילו להכניס ביצים למוצרים הפסקנו לקנות" - עד כמה שאני יודע, מאז ומעולם היו להם ביצים במוצרים.

למעלה