הצעה פומו-ית

neoM

New member
הצעה פומו-ית

אז מה דעתכם: פליפ, אמק, רפרם, גופמן, אלי, נוסעת שניפגש? פגישת פורום חביבה או אולי לא....

רפרם

New member
אם כן

אז רק בירושלים או בכפר סבא מחר ב-11 בבוקר. וברצינות, אני חושב שיש פה עוד כמה חבר´ה שהם קוראים שקטים, כדאי לפנות בקריאה רחבה יותר. אז הנה אני פונה.

neoM

New member
אני יודע, אני יודע

בירושלים נולדתי בכפר סבא אני מבלה אחת לחודשיים/שלושה עד דלא ידע

אני חושבת שכן,

אבל בשבוע הבא (או אחרי זה) כי במוצ"ש כבר יש לי מפגש פורום אחר. ושזה יהיה בת"א. ואחה"צ ולא בערב. ושנקבע את כל הפרטים באימיילים (ו/או מסרים ו/או טלפונים), ולא בפורום. ושאמק יבוא. ו... אחלה!

גופמן

New member
שבוע הבא

אני קצת עסוק, אבל אולי בעוד שבועיים. או אולי באפריל. או אולי אתה מממן טיסה לכולם לקליפורניה ואז נוכל להיפגש. או טיסה לי לארץ. אני מאוד אשמח לזה.

neoM

New member
אז עוד שבועיים אתה בארץ?

נתארגן לפי לו"ז שלך חשבתי שכל מי שבאמריקה עשיר נורררררראאאאאאאאאאא

אמק

New member
חחח

נחמד. מאיפה הרעיון המגניב הזה? מיפגשי חייזרים ,נחמד. אני קורא למישהו להתחזות למר אמק ,ולבוא לפגישה.

neoM

New member
אז זה כן או לא?

או רק הייצוג שלך יגיע? ואם יגיע - זה יהיה בהסכמתך? (אל תשכח שהכעסתיך קצת.. ההוא "הצב" השולל את הכל)

אמק

New member
ואני יודע לכעוס

נו מילא ,אם יבוא בלונדני עם צמה ועין אחת ירוקה ואחת כחולה זה בטוח לא אני. אם יבוא מישהו עם עין אחת ,קיקלופ עם סיגריה שמוטה מבין שפתיו, אולי זה לא אני אבל זה די קרוב ... אם תבוא מישהי חטובה יפה אינטלגנטית ופמינסטית זו לא אני ,אבל אולי אחת שהרגזתי. אם יבוא פקיד מס הכנסה ,תגידו לו שילך ...וואו איזו קללה יצאה לי עכשיו תענוג. צב אם תבוא לפורום כפמינסטית מתחפשת עם וסת ,זה ירגיז אותי מאד.

neoM

New member
זה לא אני, בחיי

אני לא מסוגל לכתוב ככה, ובכזו התלהבות...... אתה חושב שרק אותך היא עיצבנה? קראתי אותה חמש פעמים כדי להבין ... זה לא אני. זה לא אני

מצחיק לראות

איך שני גברים מגודלים נופלים, בכזו קלות, לפרובוקציה, כל כך שקופה, של מישהי, שכל מה שהיא רוצה זו תשומת לב, ולהיחשב שנונה, ולוחמנית, וכו´.

אמק

New member
מילא

למעשה אני כמעט בטוח שהיא לא היא ומדובר בהוא. כלל חשוב לא בטוח שהוא פומואי.. אם מישהו משקר אסור לומר לו שקרן...זוהי פשוט חבלה בהתפתחות הטיבעית.

למה היא עיצבנה אותך?

כולה לבשה תחפושת של פמיניסטית עאלק לוחמנית ומשוחררת. היא מזויפת, כמו שהפאציפיסט היה מזויף. (ואגב, מר אמק, אני משוכנעת שהיא אישה). שניהם חיפשו צומי בתחפושת של אידיאולוגיואיסטים.

מר אמק!

מכל המוזמנים של ניאו - אמרתי: ושאמק יבוא! מה קרה, פוחד שנראה לך את הקרחת?
חוץ מזה, בהתחשב בכך שגופמן בקליפורניה, רפרם רוצה להיפגש רק בירושלים או בכ"ס, ניאו ואלי רבים ביניהם כל הזמן - אם לא תבוא, מר אמק היקר - לא יהיה לי עם מי לדבר...
פלללללללללללללללללללללליז!!!!!!!!!!!!!!!

אמק

New member
לירושלים אני לא מגיע אפילו

נו...שכחתי. הנה לדעתי מה שקורה באינטרנט ,אנחנו נפגשים מרגיזים אחד את רעהו ,שוכחים -עוברת שנה ,יותר ....נזכרים פתאום שפעם היינו כאלה מעצבנים וחוזרים לרחרח...ואז פתאום במרחק של זמן זה נראה לא אותו דבר. אז בטח שהיית מתה שתהיה לי קרחת , למעשה מחר אני הולך לעשות קרחת נמאס לי מה...נו מילא. מה שאני אומר תנו לאינטרנט כבוד ,אל תערבבו חומרים ,זוהי דעתי מה שלוירטואליה לוירטואליה. אני יכול לבשר לך סמויה שאני איש חביב בדרך כלל כשאני לא עצבני... הא ,ואני מקוה שיבוא מישהו ערס ,מעצבן ,שיעיז לטעון שהוא מר אמק.

רפרם

New member
אגב, אופציית כ"ס ירדה

ירושלים מאד מתאימה לי, גם תל אביב בימים מסויימים ובשעות מסויימות. אגב, אני חושב שאני היחיד פה עם זהות די ידועה (לפחות חזותית).

אמק

New member
אחד שלא נרדם

זוהי גישה מעניינת להיות חזותי ויזואלי וגם וירטואלי. ירושלים זוהי עיר שלי תמיד נראתה מאד מוזרה ,והירושלמים בכלל יש להם מושגי יסוד בלתי רגילים , לא יודע למה ירושלים נראית לי מוזרה ,אבל היא באמת מוזרה כזאת. לדעתי מיפגשים הם הדרך הבטוחה להרוס כתיבה אינטרנטית מאלפת. אבל רוחי ,רוח הקודש תהיה שם בטוח...

גופמן

New member
מאוחדת לנצח נצחים

תמיד טענתי שהפתרון היחיד לירושלים הוא שהאל ייקח אותה חזרה אליו. דמיינו לעצמכם מטאור הפוגע בעיר הקודש והופך אותה לבלתי נגישה למין האנושי ולעומת זאת לסימן משמיים שהאל רוצה בה. מעבר לבעיה המרכזית כמובן שאין בה מספיק שמש בחורף. וגם קר שם. כיון שאין בי דבר קדוש, הרי שרוחי לא תשרה בפגישה, שכן כן. למה להפוך משהו כל כך טוב למציאותי. כפומו אמיתי, מאז ומעולם האמנתי שהמציאות רק הורסת דברים, וככל שדברים הופכים לפיזיים יותר כך הם טובים פחות, וניאו והנוסעת יכולים להעיד על כך כאלף עדים. בקיצור, חכו לי ביולי.

למעלה