הצעה מפתה !!!

Blacksnow

New member
הצעה מפתה !!!

היי! אנחנו 3 חברה´ שמחפשים בחורה (18-24) שתתלווה אלינו לטיול של 4-5 ימים בינואר,ללונדון כדי לראות הופעה של הלהקה הגדולה מכולן DREAM THEATER לרגל צאת אלבומם החדש ב-22/01/02 - "Six Degrees of Inner Turbulence" חשוב לי לציין שאין פה שום CATCH, נטו לראות הופעה! לא הזמנה לאורגיה (כפי שכמה אנשים פרנואידים נטו לחשוב -www.nana.co.il) כרגע אנחנו 2 בנים ובת אחת ומחפשים מישהי עם ראש פתוח,בתווך גילאים הנ"ל ורצינית. כדאי למהר כי הכרטיסים אוזלים! אז אנא צרו עימי קשר ל- [email protected] ואני כבר אעדכן אתכן בפרטים (תאריכים ,כספים,לינה וכו´)

Blacksnow

New member
די להיות פרנואידים

אנחנו מחפשים רק בנות כדי שהבת הראשונה שאיתנו לא תהיה מוקפת בבנים! וסתם שתהיה אווירה מגניבה סה"כ זו חוויה של פעם בחיים!

epitaph

New member
תסכים איתי...

שקשה לא להיות פרנואיד כשמישהו מציע לך הצעה כזו?

Blacksnow

New member
זה רק מזכיר לי

באיזה עולם מסריח אנחנו חיים! באמת שזו הצעה תמימה שמיועדת לאלה שאוהבות את הלהקה. אני גם מוכן להתחייב בכתב! זו באמת יכולה להיות חוויה נעימה, אני יודע שקשה לבטוח באנשים זרים היום, אבל תזכרו שיש גם GOOD GUYS בסרטים! אם מישהי נורא היתה רוצה לראות הופעה שלהם ואין לה אם מי ללכת כי מי כמוני יודע שזו לא הלהקה הכי פופולרית בארץ, זו ההזדמנות, אנחנו גם מתכננים פגישה עם כולם בשביל ההכרות לפני הטיסה. יהיה בסדר

אני רק בת 17

ויש לי בטח בי"ס באותם תאריכים, אבל הייתי מתה לנסוע. אולי אני אשכנע את אבא שלי לעשות טיול קצר ללונדון איתי. ד"א אולי קשה לא להכנס לפארנויות אבל אני מעדיפםה להאמין שאנשים הם טובים. במקרה כזה אני מעריכה שמי היו נהים פרנואידים היו ההורים שלי.

Zed off

New member
עלוב...

בכל מקרה אם המצב באמת הייה קשה,תמיד תוכלו לשלם לזונה שתבוא איתכם...

Blacksnow

New member
אני לא מאמין !!

סבבה הבנתי מה הטעות שלי... קבלו ביטול על ההצעה... ודרך אגב מדובר בי,באחי ובידידה טובה שלי...

זה רק אני, או ש

שם האלבום six degrees of inner turbulence הוא פלצני ברמות שנחקרו עד כה רק על ידי פקאטום (למשל בשיר המופלא i breath without access to air) ?

Nanook

New member
הממ הוא יהיה טוב

כי יש לי הרגשה שמעכשיו הם לא יהיו כל כך טובים

למעלה