הצעה מפתה לאליעזר פלס

הצעה מפתה לאליעזר פלס

קודם כל תנחומיי הלבביים אליעזר,אני איתך ועכשיו לתכלס כאחד שמעורה בחברה השמאלנית אני מרגיש שהגיעה השעה ואני מתכוון לכך שבזמן של ערפל וירידת הדורות כעכשיו יש לך כר לצמיחה בלשון פשוטה,מה דעתך להתמודד על הנהגת מרצ לא פחות כשאנחנו כולנו מאחוריך,כשגם קל"ף מאחוריך ועוד ארגונים שבבוא השעה אפרט. אני חושב שזה הרגע והמקום בו יש סיכוי לצעיר שכמוך לעשות היסטורייה והרי היא גם ההיסטוריה של כולנו האנשים היוצאים לשאלה היידה ליזר ! העם מבקש מנהיג אחר ! נ.ב: אני לא צוחק

חנינא

New member
../images/Emo45.gif רעיון גדול!

אבל האם זה מעשי?

מחמיא אבל...

א. אין צורך לנחם אותי. היו כאן בחירות דמוקרטיות (בערך) ובעלי זכות ההצבעה קבעו מה הם רוצים. היות שאני באמת ובתמים מאמין בצדקת דרכי, אני מאמין שלא ייקח יותר מידי זמן עד שאותם אלו שהצביעו בבחירות האחרונות בצורה מסויימת, ישנו את הצבעתם. רק חבל לי שבדרך להתפכחות עוד נעבור תקופה מחורבנת. |ב.| נכון, התקופה הזו היא תקופה קשה עבור השמאל הישראלי אבל אני לא מסכים אתך שמישהו שכמעט ולא עשה כלום עד עכשיו יכול להנהיג אותו לצמיחה מחודשת. אני לא יודע עד כמה היית רציני במה שכתבת אבל מה שעכשיו אני מנסה לעשות זה לפקוד כמה שיותר אנשים למרצ על מנת שכשנגיע לבחירות על ראשות התנועה, יהיה כוח גדול שיתמוך במנהיג שיביא לשמאל הישראלי פנים חדשות, פנים חברתיות יותר. הבעיה הגדולה ביותר של השמאל עד עכשיו לא הייתה בחוסר המעש שלו. היא גם לא הייתה במה שהוא כן עשה. הבעיה העיקרית הייתה העובדה שהנהגת השמאל כמעט ולא הצליחה להתחבר לאנשים שמעבר לגוש דן. בשביל זה אנחנו צריכים מנהיג חדש אבל מצד שני, אנחנו חייבים מישהו שמביא איתו לתפקיד ההנהגה איזשהו ערך מוסף. לדעתי, האדם המתאים ביותר עבור זה הוא ח"כ (עדיין) אילן גילאון. אם אתה באמת רוצה לעזור בעניין, אני הרבה יותר מאשמח אם תעביר לי במסר את הפרטים שלך על מנת לפקוד אותך למפלגה.

ידו בכל

New member
אולי מצנע בראש מרץ ?

הציבור בכל מיקרה חושב שהוא שמאלן ויש לו ניסיון בלהביא 19 מדנטים
אבל תדע לך שבכזה מיקרה אני לא מצביע מרץ יותר

../images/Emo26.gifלֵייזֶר פֶּלֶס --- תהיתי

כשעברתי על רשימת 120 המועמדים לכנסת ברשימת מרצ ולא היית שם, מה קרה?

למעלה