הצעה מהקול הדומם

• פותח הנושא antz
  • פורסם בתאריך

antz

New member
הצעה מהקול הדומם

בתור קורא מתמיד בפורום אתם רק יכולים לתאר כמה מיגע היה השרשור האידיאולגי הנ"ל אז רק רציתי להציע הצעת יעול קטנה, מכיוון שברור שהוא לא בא לכאן לקיים דיון רציני ורק להשתלח באנשים התשובה הטובה ביותר היא לא להגיב, ההודעה תשקע לה למטה ותעלם מה שיגרור לאחת משתי תוצאות: 1. יבין את הרמז וילך לחפש חברים אחרים 2. לא יבין, יציף בהודעות ואז ההנהלה תחסום תמחוק וכו´ וכנ"ל לכל ההומופובים ושאר המוצלחים המופיעים מידי פעם בפורום. זהו נגמר לי....אני אחזור לעבודה נ.ב יום הולדת שמח לנדב

yonis

New member
צודק, נמאס מאלו שלא יצרו כלום

ודורשים הכל, עבודה נעימה לך אני גם הולך לפתוח את העסק להיתראות לכולם ואני מכין tee shirt עם ציור לנדב,,

Gefen

New member
תודה לקול הדומם...../images/Emo45.gif

חיכיתי כבר שמישהו ישים לזה סוף.. (ולא אני לשם שינוי..
) ותודה על הברכות לנדב.. היום , אגב, אני על תקן צוות הווי ובידור במשרה מלאה - בשל תנאי מזג האויר בוטלו הגנים, ואנחנו האמהות משמשות כליצן החצר מהבוקר... נראה לי שזה רק תחילתו של סופשובוע ארוך מאוד!! עכשיו הכל בחוץ נראה כמו משטח אחד גדול של החלקה על הקרח...ועוד צפוי לרדת שלג היום-מחר כך ש..אנחנו במצור מזג אויר, אז החזיקו לי אצבעות.. קול דומם יקר, איך מזג האויר בניו יורק ?

antz

New member
אין בעד מה גפנונית

מזג האויר בניו יורק חם במושגים של חורף, ונעים באופן כללי היום אמור להתקרר קצת ולרדת גשם
הקול (הלא כל כך) דומם

וייס

New member
אומרים שהכריזו על בצורת!

אנחנו מקיום שזה ימשך כך! את השלג כבר ראינו, אז מספיק.

למעלה