או ב-4/9/03 מתי שתרצו.
S stefan10 New member 17/8/03 #18 זיקו בעניין חוטיני של אליקו יש גבול להתעללות שאפשר בחברי הפורום ..אם הוא בא עם חוטיני אני בא עם "ביבידול" או לפחות "טופלס"..
זיקו בעניין חוטיני של אליקו יש גבול להתעללות שאפשר בחברי הפורום ..אם הוא בא עם חוטיני אני בא עם "ביבידול" או לפחות "טופלס"..
B Billy Eliot New member 17/8/03 #17 גם לי זה נראה רעיון נחמד גם בלי המשולשים שזיקו מפנטז עליהם כל עוד זה רחצה לילית אז זה בטוח כיף... מותר להביא עוד מכרים?
גם לי זה נראה רעיון נחמד גם בלי המשולשים שזיקו מפנטז עליהם כל עוד זה רחצה לילית אז זה בטוח כיף... מותר להביא עוד מכרים?
B Billy Eliot New member 17/8/03 #24 סבבי אז אפשר גם להביא דחלילים לא חייבים דובים רק צריך להחליט כאן עם כל חברי הפורום וללכת על זה אם מתאים לעוד אנשים.
סבבי אז אפשר גם להביא דחלילים לא חייבים דובים רק צריך להחליט כאן עם כל חברי הפורום וללכת על זה אם מתאים לעוד אנשים.
א אליקו28 New member 17/8/03 #28 בילית החלטנו אני והמאמנת יחד שמהיום והלאה שמך בישראל פוזי בר מהחבובות זהו
מ מאמנת כושר פרטית New member 17/8/03 #29 ../images/Emo127.gifחחחחחחח אחלה שם אהבתי בילית יקרה תתחדשי.
B Billy Eliot New member 17/8/03 #30 חחחחחח היית מת מותק אני מוכן שתקרא לי קולרגול הוא היה דוב מתוק אבל ממש לא פוזי בר חחחחחחח
ז ז י ק ו New member 17/8/03 #31 הלו, כולם להירגע.. כניסה לבריכה תעשה אך ורק עם בגדי ים תיקניים כמובן שלא פחות מספידו, ולא יותר ממכנס בוקסר בגד ימי אגב מאמנת, יש שם גם בריכה לרדודים?! אם אליקו בחוטיני קוביות מאמנת בבקיני משולשים סטפן בבייבידול אני בא ערום!
הלו, כולם להירגע.. כניסה לבריכה תעשה אך ורק עם בגדי ים תיקניים כמובן שלא פחות מספידו, ולא יותר ממכנס בוקסר בגד ימי אגב מאמנת, יש שם גם בריכה לרדודים?! אם אליקו בחוטיני קוביות מאמנת בבקיני משולשים סטפן בבייבידול אני בא ערום!