הצעה מהממת למפגש

אליקו28

New member
הצעה מהממת למפגש

בחסות מאמנת כושר אבל רק בהבטחה של 30 משתתפים מאמנת כושר יכולה לארגן לכולנו שחיית לילה בבריכה רק אנחנו מה דעתכם

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה הספור שלך אז פה אי אפשר להציע את זה אתה ממש לא חייב לבוא@@@@@@@@ מה הקשר בכלל לא הבנתי!!!

אליקו28

New member
יו ממוש איך אני אוהבת שאת כועסת

כפרה עלייך אבל בשביל מי את כועסת חחחחחחחחחח הוא לא שווה ..... מתה עלייך ביי בלילה בגן העדן

אליקו28

New member
לדעתי הוא לא התכון

למרות שהייתי מעדיפה שבכלל לא יגיב כי אין לי מושג מי הוא בכלל הוא רק התכוון להראות את "חוכמתו" שהוא גם מציץ בפורום חביות ויפות אל תכעסי ממוש אוהבת אותך עד השמיים

../images/Emo24.gifשיהיה

הוא כנראה לא יודע כמה כיף רחצה לילית ההפסד כולו שלו. רונה
אליקו

ז י ק ו

New member
אנחנו לא פורום שמנות ויפות

אלא אנחנו פורום דובים וגאים. וזה שאליקו ואשתו הציעו כאן משהו, זה כבר יותר ממה שאתה הצעת.. פעם הבאה שאתה קוטל אנשים תן גם משהו במקום.. אני בעד, בתנאי שאליקו מגיע עם חוטיני לבריכה.

זיקו כפרה עלייך../images/Emo140.gif

ידעתי שאתה ממי וידעתי גם שתאהב את הרעיון כי ממש אין קשר לפורום אחר שיהיה שם גם כן. אל דאגה לאליקו יש לוק מיוחד לארוע רק שיבוא אנשים ואפשר גם לא מהפורום אלא חברים וכו ניקבע יום ושעה ותאמין לי זה ממש אחלה.

ז י ק ו

New member
אני לא בא ../images/Emo4.gif

אם את לא עולה על בקיני משולשים והוא על חוטיני קוביות אני לא בא..

יו נכון טעיתי אוףףף

לא לא אפשר אז ביום שלישי 26/8/03 אלא אם אתם ממש רוצים רק יום חמישי אז אפשר בתחילת ספטמבר.

Billy Eliot

New member
עוד נדון בזה, אבל תאמרי לי

איפה הבריכה ממוקמת, מותק? תשירי לנו שיר של אבי ביטר בבקשה... אשתך נורא אוהבת אותו

Billy Eliot

New member
מאמנת כושר את חמודה

ולגבי אבי ביטר: עדיף באמת לא לשיר שירים שלו.. :) לכי על משהו כמו: ריטה בשביל זיקו גלי עטרי בשבילי והשאר סבבי מה שלום קניון חולון?

למעלה