הצעה מדליקה

**לילך**

New member
איקיונים וצלילים של חיות

נמאס לכם מהמראה המשעמם של שולחן העבודה שלכם? נמאס לכם לשמוע את הצלילים המעצבנים של ווינדוס? אתם יכולים להחליף את התצורה והצלילים לתצורב וצלילים של חיות: קוראים לזה : themes אצלי במחשב האישי הכל הוחלף לאייקונים וצלילים של חתולים אני בחרתי ב: Curious Kittens קישור לאתר עם themes חופשיים להורדה (כולל פרק חיות) כיצד להתקין: מה שאני עשיתי זה (לא בטוחה שזו הדרך היחידה) פתחתי את הקובץ לספריה כלשהי במחשב. אחרי זה נכנסים ל START מריצים את הפקודה: themes ב RUN בחלון שבצד שמאל למעלה - בחרתי: OTHER ואז בחרתי את הקובץ עם סיומת themes בספריה שאליה פתחתי את קובץ ה ZIP

טיגר

New member
הצעה מדליקה

אני חושב שכל מי שיש לו תוכנה כלשהי שקשורה לחיות צריך לשים אותה בפורום כדי שלאחרים יהייה אותה כמו שומרי מסך של חיות משעשעי מסך של חיות סירטונים .תמונות בקיצור כל מה שיש לכם שקשור לחתולים

טיגר

New member
אני אתחיל

משעשע מסך של חתול חמוד שצץ ועושה כל מני דברים חמודים בזמן שאתם עובדים במחשב אני לא מצליח לשלוח לכם מה שרציתי אבל אני אתן לכם כתובת להוריד את זה (זה כמה דקות כדי להוריד את זה). תהנו

**לילך**

New member
הערה לגבי האתר:

הוא יושב על ברינקסטר ולכן זה קצת איטי לפעמים,לפעמים צריך לעשות כמה פעמים ריענון(REFRESH) ,אבל בסוף זה עולה .

טיגר

New member
למה אתם לא שמים כלום

מה אין לכם דברים שקשורים לחתולים??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

**לילך**

New member
טיגר:אני מצרפת המון ../images/Emo38.gif

לאתרים עם דברים חמודים על
... תבדוק את כולם.... ואחרי זה תספר ממה הכי נהנת ומה הכי מוצלח.... הנה הקישור

ori190

New member
עוד אנימציות וגימיקים

בפינת הילדים באתר של אס או אס חיות (כמובן...) יש אנימציות, שומרי מסך ורקעים נוספים. הנה הקישור

למעלה