הצעה מגונה

irit irit

New member
הצעה מגונה

תוך כדי שיחה כתובה איתו, פתאום ככה משום מקום הוא כותב לי "יש לי הצעה מגונה",
אני נדרכת, סקרנית, מחכה לראות מה הוא מציע.
אני מסכימה מיד, הוא נותן לי פרטים כלליים ושואל אם זה בסדר לתת תשובה סופית מחר בבוקר,
"כן, בטח" אני עונה ומחייכת לעצמי.
למחרת, אני לובשת שמלה שחורה מעל סט שחור של חזיה וחגורת ביריות מעוטר בפרחים אדומים מסאטן,
הירכונים גם הם שחורים ומכיוון שהוא אמר שתחתונים מיותרים לי החלטתי לוותר עליהם.
עם כל חיכוך של ירך בירך הרגשתי את הרטיבות מתגברת, כשהוא הגיע לאסוף אותי כבר הייתי מרוגשת מאוד,
נכנסתי למכונית שלו, חייכתי במבוכה בירכתי אותו לשלום והתכופפתי לנשק אותו נשיקה קצרה,
הוא מחייך אלי חיוך לבבי ושואל לשלומי, הוא יפה ככה בשחור ואני מלאה בגעגועים אליו, לא התראינו מזמן,
"אני מתאפקת איתך" אני אומרת לו בחיוך ומרגישה שאני מסמיקה, הוא צוחק ומבקש לדעת מה הייתי עושה אם לא הייתי מתאפקת,
"הייתי מתנפלת עליך עכשו" אני עונה וזה מצחיק אותו יותר.
אנחנו מתחילים לנסוע, באוטו מתנגנת מוסיקה נעימה ואני שרה כדי לא לחשוב יותר מידי על מה הוא לובש מתחת לבגדים,
הריח מהשיער שלו משגע אותי, אני מתה להתקרב ולהריח את כולו אבל מתאפקת.
השיחה בינינו קולחת ותוך דקות קצרות אנחנו כבר ליד המועדון, פעם ראשונה לשנינו במקום הזה,
היד שלו אוחזת בשלי וכשהוא שם לב שקר לי הוא מחבק אותי חזק וזה מחמם לי את הלב ועוד מקומות בגוף.
אנחנו יורדים במדרגות אל תוך המועדון החשוך, מוסיקה טובה מתנגנת ברקע ואנשים לבושים בויניל ועור ממלאים לאט את המקום,
אני מזמינה לנו שתיה ליד הבר, אחרי שלושה צ'ייסרים אני מוכנה לסיור במבוך ובעוד חלקים של המועדון,
הוא שוב אוחז בידי ואני נותנת לו להוביל אותי לסיור, אנחנו עושים סיבוב קצר ותוך כדי פוגשים חברים שלו, הוא מכיר לי אותם.
הערב הזה הופך לאט למיני יותר, מגרה את כל החושים, מסקרן ומחרמן,
על הבמה יש סשנים, הצלפות, התערטלות, חלב של נרות נשפך בחושניות על שד נשי, נשיקות, ספנקים,
הוא יושב לידי ומעביר את האצבעות שלו על הגוף שלי, בעדינות ממכרת, אני מרגישה זרמים של עונג,
הזדקקות מוכרת מטפסת במעלה הירכיים כל הדרך למפשעה שלי. אני כל כך רוצה אותו.
עשן הסיגריות מפריע לשנינו מאוד, הוא מבקש לעלות למעלה כדי לנשום אוויר צח,
אנחנו עולים למעלה ושם מול קומץ האנשים שנמצאים לידינו הוא מחליט לטזר אותי "אז מה? את עדיין מתאפקת?" הוא אומר ומחבק אותי,
העיניים שלו מחייכות אלי אבל הפנים נשארות חתומות, "כן, אני עדיין מתאפקת" אני עונה והוא אומר שהגיע הזמן שאפסיק להתאפק,
אנחנו מתנשקים ......... ואין אף אחד בעולם שמנשק כמוהו.
"בואי, נמצא לנו איזו פינה לשבת" הוא אומר ואני תוך שניות מפלסת את דרכנו אל אחת הספות.
אנחנו מתיישבים ועוד לפני שאני מבינה מה קורה, תוך כדי שאנחנו מתנשקים, הוא מכניס לתוכי אצבע אחת ומזיז אותה באיטיות,
אני יודעת שאני קרובה לפורקן, עוד תזוזה אחת קטנה ואני מתפרקת כאן על הספה, מולנו יושב זוג במרחק אפסי כמעט,
אני מתאפקת לא להסגיר יותר מידי מה קורה מתחת לשמלה שלי, אין לי שליטה על הגוף שלי והאורגזמות חזקות,
הרגליים שלי לא מפסיקות לרעוד, אני מכסה את עצמי עם המעיל שלו והוא צוחק.
הראש שלו נשען על החזה שלי, אני מלטפת לו את השיער ונושמת אותו אלי, לוקחת קצת מהריח הזה לזכרונות של אחר כך,
אחרי דקות ארוכות של רוגע וליטופים אנחנו מחליטים לעזוב.
כל הדרך הביתה אני בטירוף, לא מצליחה לשבת על הכסא בשקט, זה משעשע אותו אבל אני יודעת שבתוך המכנסיים שלו נבנית זיקפה לתפארת,
אני מחליטה לבדוק, דוחפת יד לתוך המכנסיים, לתוך התחתונים, נפלטת לי אנחת עונג כשהיד שלי נוגעת בזין שלו,
המגע הזה של עור בעור מעיף אותי גבוה בשניות, אני לא מצליחה להתאפק ומכניסה אותו לפה.
הוא עוצר באחת החניות הציבוריות.
"תראי איך הזין שלי עומד לכבודך" הוא אומר ומחזיק את הזין שלו ביד, אני מתנפלת עליו ומרב חרמנות לא מצליחה לעשות שום דבר כמו שצריך,
והוא עוזר לי, מכוון את הזין שלו לתוך הפה שלי ומכתיב את הקצב.

כשהוא מחזיר אותי הביתה, אני מבקשת שיעצור לי במקום הכי קרוב לדלת הכניסה כי הרגליים שלי רועדות, לא אצליח ללכת.
למחרת אני כותבת לו "המראה שלך מאונן מולי לא יוצא לי מהראש" וזה מחייך אותו.

bartzvi

New member
יא בן של זונה ....שרליל

רק אתמול סגרנו על ילד ....

יא בוגד

bartzvi

New member
אין לי מושג ...

אתה הראשון שהבטיח לי וגם
זרק אותי לאנחות ....

bartzvi

New member
אני גבר של גבר אחד

irit irit

New member
אם יש משהו

שיכול לגרום לי לזלוג מעונג, זה לראות אותו מאונן. הכי בעולם!

שיבוא הראשון

ויגיד שהיא לא כותבת מושלם !
&nbsp
נו !
&nbsp
מי גבר ?!
&nbsp
לאן נעלמת תגידי ?

כתבת פה פעם אחת ונעלמת !
&nbsp
&nbsp

למעלה