הצעה מגונה

backdoorgirl

New member
הצעה מגונה

אני יושבת מולו,עם כוס קפה וסיגריה ביד.שיחה רגילה של ידידים, הרגליים שלי משולבות ואני משלבת את ידי מסביב לכוס כדי להתחמם.המשרד שלו קפוא!
פתאום אני קולטת שהוא מדבר לי לחזה.נו,עוד גבר. אני מנופפת עם היד כדי להסב את תשומת ליבו והוא מכחכח ומתנצל "יש לך את החזה הכי מדהים שראיתי,מצטער אם נפגעת מהבהייה שלי". אני מחייכת ואומרת שזה בסדר,אני רגילה לתגובות כאלה. הוא מתרומם לעמידה עם כל הגוף הגבוה והחזק שלו,הקעקועים זזים לו כמו חברבורות של נמר מתחת לטי שירט. הוא נועל את הדלת ומתיישב על השולחן לידי. " אני חייב להגיד לך,את מטריפה אותי מהרגע הראשון שראיתי אותך.חוץ מהגוף הסקסי שלך, החזה והתחת העגול הזה,יש לך עכשיו שיער שנראה כיף לתפוס אותו תוך כדי זיון. ואני מת על הפה המלוכלך שלך והפתיחות שלך".
אני מסמיקה, האווירה מתלהטת,וזה ממש לא מה שתכננתי. פתאום הוא מתכופף, מנשק אותיעמוק,והנשימה שלו חמה,וטעימה.הלשון שלו מלטפת את שלי.אני מנסה למלמל שזה רעיון ממש רע,אבל היד שלו כבר בתוך החולצה שלי,חופנת לי את החזה. הוא מנשק לי את הצוואר ומוציא לי את השיים מהמחשוף העמוק,,תופס אחד בכל יד ובוהה בהם. "ככה בדיוק חלמתי שהם ייראו". הוא יונק לי את הפטמה,נוגס בה ומעביר ברקים שמגיעים על לבין הרגליים שלי,עמוק,ואני מרגישה איך אני נרטבת.
לראות את הפה החזק הזה על החזה שלי,את הידיים השזופות שלו בניגוד לעור הבהיר של החזה שלי, מחרמן בטירוף.
הזקפה שלו כבר תיכף קורעת לו את הג'ינס,אבל אני לא שולחת יד. לא בטוחה עדיין שאני מוכנה לכל התפנית המהירה הזו. ונראה שזה מדליק אותו יותר...הוא תופס לי את השיער ביד אחד ומושך אותו בעדינות אחורה,חושף את הצוואר,העיניים שלו שורפות אותי,אני מתנשמת בכבדות.הוא מלקק ונוגס לי מהצוואר ועד החזה,ואני מצטמררת,הפטמות שלי מזדקות כנד כף היד שלו.
"אני מת לראות כמה את רטובה עכשיו",הוא שולח יד ומעסה לי את הכוס דרך המכנס הדק. אני סוגרת לו את הרגליים על היד אבל הוא,בחיוך ממזרי,מכניס את היד למכנס עד שמגיע לכוס שלי.שם הוא עוצר ועוצם את העיניים. "פאק,את רותחת. ובקושי נגעתי בך. את הולכת להיות זיון בינלאומי". הוא מחליק אצבע אחת לאורך השפיתיים הסגורות ואני קופאת,ולאט לאט עמיקה את הליטוף.אני נאנחת ואז הוא פוגש ברטיבות שלי,ידו מוצפת במיצים החמים שלי. "פאקקקקקקקקק את כל כך רטובה,הוא מוציא את היד ונותן לי ללקק אותה,מנשק אותי כדי לטעום אותי ממני.אצבעותיו מעמיקות ואני מתפתלת מתחתיו,הוא מתנשף ואני פשוקה לרגליו,הוא מוריד לי במשיכה אחת את המכנס והתחתון,כורע לרגליו וטועם אותי בלשונו,באצבעותיו,מסניף אותי. אני מגיעה לשיא,ועוד אחד...

ואז נשמעים צעדים מרוחקים והמצלמה קולטת מישהו שדופק בדלת. אנחנו קופצים,אני מתלבשת בזריזות,ניגוב ויישור אחרון ואני שוב יושבת עם קפה,הוא עם סיגריה,שיחה בין ידידים. רק התנועה של הלשון שלו על השפתיים והעובדה שהוא מסיף מדי פעם את האצבעות מסגירה את מה שהרגע הלך כאן. אני מחוייכת, הקפה כבר קר,אבל אני לא :)

yaron522

New member

וגם לנו תהיה כזו הצעה/מעשה....

giligil55

Member
סליחה אבל ...

אני לא מבינה את ראשי התבות האלה

אפשר הסבר ?

giligil55

Member

אין ספק שזו הדרך הנכונה להתחיל ככה את היום
ועוד יום כזה ...