הצעה מגונה

הצעה מגונה

אני גבר מסודר בשנות הארבעים שלי. ניפרדתי מאישתי ליפני שלוש שנים. מעוניין ליפתוח בפרק חדש של נשואים. מדובר על נשואים ללא הגבלות . מוכן לכבד לאהוב ולישמור אמונים לאישה מתאימה. אני מצידי אינני מוכן מגביל את זוגתי לעתיד בשום מיגבלה של אמונים. נהפוך הוא אישתי לעתיד רשאית לצאת ולאהוב את מי שהיא רק רוצה. אני מבחינתי מבטיח לעשות את המירב שהיא תאהוב אותי. אין בי ולא היה שום רמז לקינאה. מבטיח למתאימה חיים מכובדים ונוחים .

איש פשוט

יש לי שאלה וענה בכנות נניח שנישאת מחדש לאישה יפה,נניח כמוני,ויש לה מאהב המספק את צרכיה המיניים שלעולם אתה לא תגיע,האם לא תקנא לה? לא תגביל אותה במפגשיה? באמת אין לך רגשות? תמהני

בכל הכנות

יש לי רגשות ואני מלא בהם. רק אינני מוצא בין ריגשותי רגש של קינאה. אינני איש תמים . אושרה של זוגתי חשוב לי יותר מאושרי שלי. נישמע פטטי אך מדבר בכנות .

האמת

יותר חשובה לי החברות עם אישתי מאשר בעלות עליה. גופה כמו נפשה שיכת רק לה. אני מכבד את רצונותיה של זוגתי ומוכן להילחם שתוכל להגשים אותם.

איש פשוט

אני מאמין לך ולא רק שמאמין לך...אני כמוך הקנאה זו התוצאה של רכושנות בזויה אל תשית ליבך לנשים כאן סביבך הן פשוט מתחתיך לא ראויות לך חפש אותן במקום אחר ותמצא

לאדון עולם

אני באמת איש פשוט , הניסיון שיש לי עם נשים עד היום מבא אותי להעריך את התכונות הטובות שבהן. מאמין שהבנות שכאן בצאט מהוות את חתך הנשים בארץ. ובהכללה , חכמות נבונות אמיצות אינטואיטיביות במובן החיובי, טובות לב ,יודעות להקשיב. מה אני אומר לך חבל שהן רק מעט מעל 50 אחוז מהאוכלוסיה. מאמין שככל שאחוז הנשים בחברה גבוה יותר החברה יותר מתורבתת. בקיצור יש עוד הרבה מה להוסיף . ולנו מה לילמוד מהן.

תשובות לשאלות ישירות

אם תירצה זוגתי לצאת לערב עם חבר טוב שלה לא הגביל אותה. גם אם תירצה לצאת לסוף שבוע לא תהיה בעיה מבחינתי. יותר חשוב לי שתהיה בין שנינו מערכת יחסים של אמון וחברות. לגבי יחסים אינטימים אשתדל מאוד לרצות את זוגתי . באמת שלא יפריע לי אם זוגתי תימצא שהחבר שלה טוב יותר. יש לי רגשות ואני מלא בהן. לשימחתי אין בי קינאה . ברור לי שיש סיכונים שאני לוקח על עצמי ויחד עם זה יש כאן סיכון לזוגיות וחברות טובים ומהנים. שם המשחק זה נשואים בחברות ולא בבעלות. רצון ולא כורח.

ציניות ממש לא מזיזה לי

יש לי חוסן לחיות לתח ביקורת . לא מזיז לי מה אומרים אם אני שלם עם עצמי. חשוב לי מאוד לא ליפגוע בזולת כמו שחשוב לי לא להיפגע . על כך אני מוכן להילחם.

סחלבית

New member
../images/Emo39.gif

בהצלחה....אהבתי מה שהצעת
ולפי דעתי החופש חשוב ולכן בת זוגתך תהיה מאושרת

תראה, תשמע,

אתה מדבר על נישואים פתוחים, ואצל המון אנשים זה מקובל, כל עוד זה הדדי אז זה בסדר. אך שתדע אם הפתיחות רק חד צדדית, אז זה משהו שלא יצליח, כי מתישהוא אתה תתעורר אחרי כמה שנים, ותגלה שזה יותר לא מתאים לך, ושאתה רוצה נאמנות. ואז מה תעשה. אך מי אני אשפוט , אני רק מביעה את דעתי, שיהיה לך בהצלחה מלאכית כחולה

למעלה