הצעה מגונה-המשך

backdoorgirl

New member
הצעה מגונה-המשך

בפעם הקודמת הופרענו ע"י מישהו שבא לפגישה. לא אתן לזה לקרות שוב.

שוב הזמין אותי לקפה,עסק קטן של כמה עובדים בלבד, ציוד אלקטרוני זרוק בכל מקם.

הוא שוב מכין לי קפה ויושב מולי.היום המשרד חם, הוא יושב בחולצה קצרה חושפת ידיים וקעקועים ומדבר בטלפון תוך כדי עבודה על המחשב. אני יושבת בכסא שעליו ישבתי בפעם הקודמת, רגלי משולבות על השולחן שלו במגפיים גבוהים. הוא מציץ בי מדי פעם, מהמגיפפים עם העקב הגבוה דרך המכנס הצמוד והחולצה עם המחשוף המעניין. אני שותקת,מסתכלת עליו ומחייכת,שותה קפה ומעשנת. אנשים הולכים ובאים וככה עוברת לה שעה. וכל השעה הזו אני לא מדברת,רק שותקת ומחייכת,שקועה במחשבות. אחרי שעה הוא מסיים את העבודה, מתמתח אחורה על הכסא, ואומר לי "אז מה נעשה איתך היום? אני לא יכול להתרכז כשאת פה ואני מדמיין אותך נעולה במגפיים בלבד".
אני אומרת לו שבאתי לקפה וכל דבר נוסף הוא מבחינתי בונוס.אז הוא שולח יד למתג שנועל את הדלתות, מתג נוסף שמכבה את האורות ומפעיל מוזיקה במסך שמולו,די מחרישת אוזניים. הואנועל את הדלת ואומר "יצאתי להפסקת צהריים". נעמד מעלי ומלטף לי את הרגל שעדיין על השולחן. הוא מוריד אותן לרצפה ומקים אותי במהירות, לוחץ אותי את השולחן שלו ואומר " את חושבת שאני לא רואה אותך כבר שעה משחקת בשיער,מלקקת שפתיים,נושכת שפתיים,מתגרה בי? עכשיו אראה לך מה זה". והוא מנשק אותי חזק, נשימתו בריח קפה וסיגריות,אבל הטעם שלו טוב, הוא נלחץ אלי , הוא פותח לי את החולצה המכופתרת,כמעטקורע אותה,אני נזעקת אבל הוא שקוע,חושף לי את החזיה ומשחק בו בידיו,לש,מועלך, צובט... הפה שלו על הצוואר שלי והזיפים שורטים אותי, ואני יודעת שהעור העדין שלי יהיה מגורה לאורך כל היום. אני מתיישבת על השולחן והוא עומד בין רגלי,מנשק אותי ונושך דרך המכנס, מוריד לי את המגפיים וגם את המכנס והתחתונים וז להפתעתי מחזיר לי את המגפיים ורוכס אותם "אמרתי לך שאני רוצה אותך רק בהם,לא"
היד שלו עלי,בתוכי,בודקת את הרטיבות שלו, והוא ממלמל "פאק,אני חייב להפטר מהבגדים לפני שכולי אריח ממך". הוא פושט את החולצה והגוף המרהיב והמצוייר שלו נחשף, החזה השעיר (בדיוק במידה הנכונה), הבטן הקשה, והזין....שכבר עומד לכבודי. אני שוכבת מתחתיו עירומה פרט למגפיים וידו בתוכי, תוך מס דקות כבר גומרת בפעם הראשונה. אני מתרוממת לישיבה,יורדת מהשולחן וכורעות לרצפה, מוצצת לו את הזין, מרגישה אותו מתקשה ומתעבה, פועם לי בפה. ואז הוא מרים אותי, נעמד מאחורי ומספינק לי על התחת.אני צועקת בהפתעה ורואה את הריגוש שלו. הוא מחבק אותי ומשעין אותי כשידי על השולחן,חודר אלי. אני מרוכזת רק בו,בתחושה של החזה שלו על הגב שלי,בעור העירום והמצטמרר שלי תחת המגע שלו, בצביטה הקלה שאני עדיין מרגישה על התחת. הוא גונח,משחק בי באצבעותיו ואז לוקח אותי לשולחן עבודה,מעיף ממנו בהיף יד את כל הציוד ואומר "ככה אני רוצה אותך". התחת שלי על השולחן והגב נשען על הקיר. רגלי סביב מותניו. אני מעלה רגל אחת על כתו ואז את השניה, ואז נאנקת מעומק החדירה, הוא כבר צועק את ההנאה שלו, מסתכל לי בעיניים,מסתכל על המגפיים שלי על כתפיו ואני מרגישה אותו כ"כ עמוק שאין לי רירה אלא לגמור שוב כשהוא בתוכי,ועכשיו אני מבינה למה הוא הגביר כ"כ את המוזיקה-הבחור קולני!! הוא אוחז בי חזק בידיים, מצמיד אותן לשולחן וממש מרתק אותי אליו.פאק הוא מחרמן.ואז הוא נרגע, שם את ראשו על כתפי ונושם עמוק.
" את זיון בינלאומי.אנחנו לא יכולים להפגש ככה יותר,אני חייב אותך קצת במיטה". הוא מנשק אותי עמוקות ואנחנו מסתדרים ומתנקים.אוטוטו הפגישה של 2 מגיעה לו ואני חזרתי לקפה.הפגישה מגיעה ואני מנשקת אותו על הלחי ומרגישה את המבט שלו חורך אותי גם בדרך החוצה. אני מציצה שוב אחורה ורואה אותו נושך שפתיים ומשפשף את היד. יודעת שבא לו להספינק לי שוב :)

giligil55

Member
ועכשיו ...

אחרי שקראתי את זה את מצפה שאמשיך לעבוד כאילו הכל כרגיל ?

גמני רוצה הצעות מגונות

את מסעירה אותי בתשלומים

אני לא יודעת מה קודם ומה אחרי
אבל ברור לי שאת בוערת מהתשוקה אליו

טוב תקשיבי...

זה נפלא
זה מחרמן
וזה בעיקר מרגיש לי כאילו סיפרתי לך פעם איזה פנטזיה והלכת וכתבת אותה דרך עינייך....

איך אפשר לקרוא את כל הספר ולא רק התקציר????
תודה מדהימה!

למעלה