הצעה ל bar666xp

ali052

New member
הצעה ל bar666xp

שנפתח כאן שירשור על כל החברות שכוולם נעקצו מהם או כל חנות שאתם סבלתם מהשירות לקוחות שלהם... אני יודע שאתה כבר לא תידרוך ב סניף של אייבורי... ועוד מישהו מהפורום לא יבוא ל....ירדן PC בתל אביב ליד קניון עזריאלי... [עד עכשיו כאב לי הלב עליו שהוציא 7.000 ש''ח ולא קיבל שירות כהוגן = [לטענתו]...] הדבר יכול לעזור לכל שאר האחרים שבעתיד לא יקרה להם כמו מה שקרה לנו.... שבוע טוב ושקט.. אלי.

kobi 23

New member
מה הקשר לתמונה ?

יש קשר ? בכל מקרה,גם אני מוסיף על ההמלצה לא ללכת לאייבורי !!!

ali052

New member
הבהרה;; אין שום קשר לתמונה!!!!!!!

מחכה לתגובות \הערות \הארות שלכם... שבוע טוב ומבורך ומלא פרנסה טובה
.....

bar666xp

New member
אם זה אישי אלי למה בפורום?

אם לא אז לא הבנתי את הרעיון של ההודעה סורי.

ali052

New member
פשוט מאוד!!!

אני רוצה ליפתוח שירשור של כל החברות או החנויות שסבלתם מהם או שהיתחרטתם שקניתם מהם... **** הסיבה היא....שלהבא אנשים אחרים לא יסבלו כמונו... אז כל אחד שמרגיש שהוא סבל מאיזה חנות כלשהי שיכתוב כאן = בכדי שאחרים לא ייסבלו כמוהו !! הסיבה שפניתי אלייך היא = כי אתה אמרת שכף רגלך לא תידרוך יותר באייבורי.... [אני בד''כ [לא תמיד.] קונה מסוחרים או מיבואנים של מחשבים אז אין לי כ''כ בעיה עם הנושא הזה...] >> תודה למי שהיה לו סבלנות לקרוא את כל זה...... אלי.

bar666xp

New member
אז כותרת... שירשור חנויות/ספקים לא מומלצים.

או משהו בסיגנון היה יותר מתאים... אגב סתם לידע כללי, מנהל הפורום הוא יאיר הכחול לא האדומים
להבא אם הרעיון הוא שירשור שעשוי לעניין את כל מי שניכנס לפורום כתוב לו כי ניראה לך שיש הצדקה להכניס לשאלות נפוצות או טגלייס.

Jan22

New member
אני בטוח ששאר האנשים בפורום ישמחו לדעת

בנוגע לזה. תפרט מה קרה ,מי/מו/מה ,זה רק יכול לעזור. *נדגיש עוד דבר ,חברת IVORY ,שפשוט מלאה בתגובות נזעמות ברשת בנוגע לשירות תקול, חומרה לא זהה להזמנה ( באופן כרוני) עוד הרבה דברים טובים.

CLASSIFIED

New member
אקסטרים טכנולוגיות

אין עם מי לדבר שם, הם אומרים שיחזרו באותו היום, וכמה שלא תתקשר לא יתייחסו בכלל. (חנות אינטרנטית)

gamani4

New member
אכן

קניתי באקסלנט, והמוצר הגיע מאקסטרים. כשהיו בעיות הפנו אותי לאקסטרים. ניסיון שלי - לא להתקרב.

למעלה