הצעה לתרבות הדיון

"ישוע המשיח" סביר שהוא לא יגיד

מישום מה... אגב, "ישו", על פי פרשנויות מסוימות, השתרש עקב המבטא הגלילי באותה תקופה ( לא שיש לי ספק שחז"ל לא אהבו אותו במיוחד ). וזה בסדר, כבר הבנתי שאתה באופוזיציה, ובלי להעליב, ננצח בלעדייך.

אם אתה מאמין שאלוקים הוא נומח ריק

מתוכן, מה אכפת לך באיזה מילה אתה משתמש בשבילו,,, ואני רואה שאתה לא איתי. זה בסדר, ננצח בלעדייך...

lmatan1

New member
תגובה לרן המכונה נקו המנהל הנכבד

תרשה לי לפתוח בציטוט שבחרת בכרטיסך. מאחר ואדם הואיל לכבד אותי בשאלת עצה ובקשת עזרה אני הופך והופך ומשתדל למצוא בשבילו תשובה. אנחנו כותבים בפורום פילוסופיה לכל פנה אילך אדם וביקש שתואיל לכבד את רצונו ותשתמש במונח שגורם לו אי נחת לקחת חלק פעיל בפורום שנועד לכל. ואתה הפכת והפכת ומצאת לו תשובה שלעניות דעתי ותקן אותי אם אני טועה.בעצם אמרת לו העזות מצח וביהירות יתרה שאתה דוחה את הצעתו מהנימוקים הבאים. שאתה לא מוכן לקבל משהו ולפעול על פי מסורת שמנוגדת לתפיסה שלך ואתה לא מוכן להפסיק לאונן למרות שבזרע טמון פוטנציאל להביא לעולם חיים ,ואין לך בעיה מאחר ואתה לא נימול ומתנגד למילה אתה לא מיחס שום חשיבות ליצר המיניואין לך בעיה לפזר את זרעך בלי לחשוב שאתה מטמא את הילדים שלך.ולבסוף אתה מעיד שאתה לא מאמין בבורא קדוש ואין לך בעיה להגות כל שם משמותיו המפורשים למיניהם ומפנה את המבקש למאמר שלך על האספקט הפסיכולוגי של קידוש מונח השתדלתי לבחור את המילים בעדינות מירבית .מאחר ואתה מנהל הפורום הייתי מצפה ממך לפחות להתיחס לבקשה כפי שכתבת בציטוט הנבחר שבחרת מדעתך כי באופן מאוד ברור הראת שאינך מוכן להענות לבקשה ובכך בעצם אתה מונע מסוג מסוים של אנשים להביע דעה בחופשיות כי באופן מסויים בתור מנהל אתה בעצמך סותר את כללי הפורום לכל בכך שאתה לא מכבד את רצון כל הכותבים וכופה את דעתך.אשמח לתשובתך הכנה.

neko

New member
ראשית כל, הבחור לא ביקש זאת

בשביל עצמו, אלא העלה את המחשבה שאולי הדבר פוגע באחרים. לכך הגיבו לו כבר שיש היתר מפורש לכתיבת וקריאת כל שם מפורש על מסך מחשב מגדולי הרבנים, כך שבכל מקרה בקשתו כבקשה נסגרה. 2. לא ברור לי למה אתה חושב שאיני נימול, אבל זה נושא לפורום אחר
. 3. לגבי הציטוט, הוא עוסק בידע. במציאת תשובות. זה שאני מעיד על עצמי כמוכן לעשות מאמצים לגילוי ידע, לא אומר שאני מוכן לבטל את אישיותי ואמונתי בשביל כל דיכפין. 4. כללי הפורום לא עוסקים ב"רצון כל הכותבים". אין כזה דבר, ואין כזה רצון. כל כותב רוצה דברים אחרים. המנהלים אמורים להתערב רק במקרים קיצוניים של פעילות לא חוקית או למניעת חילופי דברים קשים בין כותבים בפורום. אינני כופה את דעתי, אלא מביע אותה, בדיוק כמוך. כשאני כותב בפורום, למעט כאשר אני מודיע זאת מפורשות, אני כותב כעצמי, ולא כמנהל.

"ויעש אלהים את חית הארץ

למינה, ואת הבהמה למינה, ואת כל רמש האדמה למינהו, ואת הפלורליסטים והאתיאסיטים למיניהם, וירא אלהים כי טוב". תרבות דיון עלאק.

על מה

New member
ואני דוקא מקבלת על עצמי,

מעתה אכתוב אלוקים. תודה על הפניית תשומת הלב...

למעלה