הצעה לשיפור המשחק....

• פותח הנושא vagz
  • פורסם בתאריך

vagz

New member
הצעה לשיפור המשחק....

ההצעה שלי היא שתהיה עוד אפשרות להשמדה שהיא ברגע שלמדינה יש מתחת למיליון כוח צבאי ותעשייתי מכיוון שפה יש יותר אפשרויות תקיפה של נשק כנגד נשק אז יש אפשרות להוריד את כל הצבא זאת צורת השמדה שתהיה אפשרית ותעזור רק בהשמדה נטו ולא בלקיחת אדמה או אזרחים בנוסף זה יהיה מחוייב להוסיף עוד תקיפות שיהיה אפשר להשמיד את כל הנשקים כי כרגע יש נשקים שאין אפשרות להשמיד אותם.. תגיד מה דעתכם על ההצעה...

KicK Ass9

New member
נכון

אבל באמת צריך לחשוב על משהו.. אי אפשר לשמיד מדינה בהתקפות.. כי באיזהשהוא שלב אי אפשר יותר לקחת אדמה..

vagz

New member
בהתחלה זה יהיה קל

אבל בהמשך שהכוחות יגיעו ל100 מיליארד ממש לא יהיה פשוט להשמיד שתשוב שתצטרך לבצע 6-7 סוגי מתקפות שונות וכל מתקפה כמה פעמים במיוחד במצב שאתה צריך לחכות לתגובה זה לא יהיה פשוט בכלל

werds

New member
שמתי גם לב ש....

שאין מתקפה שמורידה תעשייה חייבים להוסיף אחת כזאת

freesoul21

New member
בטח שיש

1. הפעל את הקוד – העונש – שיגור טילים בליסטים בעלי ראש נפץ רגיל על אזור תעשייתי של האויב. * אם הטילים מצליחים לחדור את ההגנות של האויב אז כל טיל יכול להרוס מפעל אחד. * אם מפעל נפגע אז האדמה תחזור להיות אדמה פנויה והאויב יוכל להשתמש בה שוב.

vagz

New member
למה כולם קיבלו תשובה חוץ ממני?!

...............................

gindis

New member
תשובה

השבוע תעלה הרשימה איך אפשר להשמיד מדינה וגם תהיה הדרך.

RONleader

New member
../images/Emo31.gif אני לא חושב שזאת הדרך...

אתה אמור לתת לנו רשימה של תקיפות ולתת לחכמים ולטקטיקנים מבינינו ללמוד ולעשות דרך משל עצמנו כיצד להשמיד מדינה. אתה אמור לפתח את התקיפות ולתת לנו לעשות עם זה מה שנרצה. אל תעזור לנו זה כבר יוריד את הרמה. הרי מה החוכמה שאתה נותן לנו הכל? תן קצת לחשוב קצת לנסות להבין מי נגד מי ומה עושה כל תקיפה. זה יכול ליצור יתרון וחסרון אבל ככה זה המשחק.

cohenman

New member
שליו הבעיה היא כזאת

אני לא רוצה שהוא יגיד לי איך תוקפים אני רק רוצה שהוא יציג את החישוב של האחוזים כלומר איך הולך סיכוי ההצלחה? שאלה אם אתה תוקף מישהו עם 50 טילי הגנה אווירית כמה מטוסים צריך ? 51 מטוסים כלומר יותר ? אולי פי 2 ? אולי פי 3 ?

RONleader

New member
../images/Emo41.gifבדיוק../images/Emo70.gif ואגב זה ש-ל-ו בלי י'

בדיוק האחוזים וכל השטויות האלה... לא דרך להשמיד אלא ממש מה כל תקיפה עושה. אני מסכים על זה.

למעלה